Contact
Mijn UnitedConsumers

UnitedConsumers opnieuw bekroond met Beste Service Awards

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 6 september 2019

Onze service wordt ook in 2019 als beste beoordeeld door consumenten. Dat werd gister bekend gemaakt tijdens de uitreiking van Opiness Beste Service Award. Onze klantenservice wordt ook dit jaar beloond met awards voor de producten autoverzekering, zorgverzekering en energie.

Opiness 2019

UnitedConsumers beste energieleverancier 2018 – 2019

UnitedConsumers mag zich voor de achtste keer de beste energieleverancier noemen. Gemiddeld scoort UnitedConsumers een 8,7, uit 903 beoordelingen. Vooral de klantgerichtheid, service van de medewerkers en prijs/kwaliteit-verhouding worden gewaardeerd in de reviews.

Beste Service Award autoverzekeringen

Voor het tweede jaar won UnitedConsumers Autoverzekeringen ook een award voor de Beste Service.  494 klanten beloonden UnitedConsumers met een cijfer van gemiddeld 9,2. UnitedConsumers wordt onder andere bekroond voor de klantvriendelijkheid, snelle afhandeling en informatieverstrekking.

Vijfde award voor Beste Service Zorgverzekering

Daarnaast won UnitedConsumers ook voor het vijfde jaar op rij de Beste Service Award voor zorgverzekering. Meer dan 708 mensen lieten een beoordeling achter met een gemiddeld cijfer van 9,3. Consumenten zijn voornamelijk positief over de kwaliteit van de klantenservice en de prijs van de zorgverzekering.

Monique van den Broek, teamleider klantenservice, laat trots weten: “Service heeft altijd bovenaan gestaan bij UnitedConsumers. Tevreden klanten is ons streven. Ik ben supertrots dat wij met onze service teams wederom zo mooi worden beloond met deze awards.”

Wat is Opiness.nl?

Opiness.nl is een onafhankelijk online platform waar consumenten dienstverleners beoordelen en vergelijken op klantoordeel. Opiness nodigt bedrijven uit om openlijk het resultaat van hun klantonderzoek te publiceren, mits men werkt met een gerenommeerd onderzoeksbureau en men bereid is alle informatie transparant te publiceren.

Banner Opiness Awards