Contact
Mijn UnitedConsumers

Bereikbaarheid i.v.m. coronavirus

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 16 maart 2020

UnitedConsumers volgt de adviezen van het RIVM om besmetting en verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dit betekent dat UnitedConsumers de komende periode telefonisch minder goed bereikbaar is.

Aangepaste bereikbaarheid

Waar mogelijk kunt u uw vraag per e-mail aan ons stellen, zo kunnen wij uw vraag momenteel het snelst beantwoorden. Gebruik het e-mailadres van het product waar u meer over wilt weten. Voor algemene vragen kunt u mailen naar info@unitedconsumers.com

Uiteraard staan wij nog steeds klaar om uw vragen telefonisch te beantwoorden. We hebben echter een minimale (telefonische) bezetting, dus houdt u rekening met een langere wachttijd dan u van ons gewend bent.

We hopen op uw begrip. U kunt ons telefonisch bereiken op 040 235 05 60 (lokaal tarief) van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 18:00 uur en zaterdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Tanken  Tanken@unitedconsumers.com 
Energie Energie@unitedconsumers.com
Zorgverzekering Zorg@unitedconsumers.com
Autoverzekering Auto@unitedconsumers.com
Mobiele abonnementen Mobiel@unitedconsumers.com
Algemeen Info@unitedconsumers.com

Dienstverlening loopt door

Uiteraard loopt de dienstverlening met betrekking tot onze producten gewoon door. Samen met onze partners wordt hard gewerkt om u goed van dienst te zijn, zoals u dat van ons gewend bent. 

Maatregelen bij UnitedConsumers

Ons kantoorpand bevindt zich in Eindhoven. We zorgen er daarom voor dat onze medewerkers zoveel mogelijk thuis kunnen werken en we zorgen voor meer spreiding van de werkplekken en -tijden.

Uiteraard houden medewerkers van UnitedConsumers zich aan de algemene hygiënemaatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.