Contact
Mijn UnitedConsumers

Onze deelnemers beoordelen ons met een 8,9

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 17 april 2023

Hier doen we het voor: onze deelnemers beoordelen ons met gemiddeld een 8,9! En daar zijn we heel trots op. We werken elke dag met veel plezier aan onze producten en service. De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het blijven verbeteren hiervan!

Via het platform klantenvertellen.nl verzamelen we reviews van onze deelnemers. Op onze website tonen we de gemiddelde beoordeling en de reacties. Heel transparant dus.


Deelnemers aan het woord

We hechten veel waarde aan klanttevredenheid en de belofte om onze deelnemers te helpen met besparen op de vaste lasten. Daarom zijn we heel blij met de reacties die we ontvangen over onze service, betrokkenheid en korting. 
 

10 stersterstersterster

Zeer betrouwbaar en betrokken
"Ik had me vergist in de schadevrije jaren. Daar kwamen ze zelf mee en paste de premie in mijn voordeel aan. Dat noem ik betrokken..."

12-04-2023
J.J. van Rijsingen, Eindhoven

 

stersterstersterdriekwart

Prima volledig duidelijk
"UC is er voor de klant om het beste resultaat uit te zoeken en te leveren."

18-03-2023
Peter, Norg


Bekijk alle reviews


Betrouwbaarheid van onze reviews

We vinden de betrouwbaarheid van onze reviews erg belangrijk. Daarom heeft onze partner klantenvertellen.nl in hun reviewsysteem controles ingebouwd die ervoor zorgen dat de reviews afkomstig zijn van échte klanten. We verwerken en tonen alle reviews van producten: positief én negatief. Inmiddels hebben we al bijna 5000 klantreacties ontvangen.


We staan voor u klaar!

Uiteraard blijven wij ons inzetten om de beste service en producten aan te bieden. Zo kunnen onze deelnemers blijven besparen en houden ze meer over voor de dingen die er echt toe doen.