Partners

U verdient de beste producten en uitstekende service. Daarom werken we samen met gerenommeerde partners zoals zorgverzekeraar VGZ en energiebedrijf ENGIE.

VGZ

VGZ en UnitedConsumers

We werken sinds 2006 samen met VGZ, een van de grootste verzekeraars van Nederland. Via het UnitedConsumers ZorgCollectief heeft u een uitstekende zorgverzekering met de hoogste korting.
 
ENGIE

ENGIE en UnitedConsumers

UnitedConsumers Energie heeft voor de energie-inkoop een duurzame relatie met ENGIE. In Nederland is ENGIE een van de grootste producenten van energie. Hier profiteert u van als deelnemer van UnitedConsumers en kunt u goedkoop energie afnemen!

Hartstichting

De Hartstichting en UnitedConsumers

Sinds 2016 is UnitedConsumers sponsor van de Hartstichting. Naast het opzetten van een jaarlijkse geldinzamelingsactie, wil UnitedConsumers samen met de Hartstichting meer bekendheid creëren voor hart- en vaatziekten.

Tanken
 

Tankstations en UnitedConsumers

UnitedConsumers werkt samen met ruim 600 tankstations in heel Nederland. Met uw UnitedConsumers tankkaart krijgt u bij deze tankstations gegarandeerd 6 cent korting per liter op alle brandstoffen. Deelnemende tankstations kunnen hier inloggen op Mijn Tankstation.
 

Partner worden?

Heeft u interesse in een samenwerking met UnitedConsumers? Bekijk het partner- en tankprogramma.

Ledenvoordeel

Wilt u meer betekenen voor uw leden? Wij kunnen u helpen. Bekijk ons ledenvoordeel.

Ons tankprogramma

Lees wat wij voor u kunnen betekenen met ons tankprogramma.