Samenwerkingen

Wij werken met diverse partijen samen, waarbij we de leden van de betreffende partij voordeel bieden op onze producten. Op deze manier maken de leden van specifieke verenigingen, vakbonden en collectieven kennis met de producten en voordelen van UnitedConsumers.

FNV Logo

FNV en UnitedConsumers

De FNV (Federatie Nederlandse Vakbeweging) is de grootste vakbond van Nederland. Of u nu werkzoekend, aan het werk of met pensioen bent; de FNV is er voor u. Benieuwd naar het unieke ledenvoordeel? Deze vindt u hier.

Fietsersbond Logo

Fietsersbond en UnitedConsumers

De Fietsersbond zet zich in voor veilig en comfortabel fietsen en levert daarmee een bijdrage aan een leefbaar, gezond en actief Nederland én aan fietsgeluk voor iedereen. Benieuwd naar het unieke ledenvoordeel? Deze vindt u hier.

ANBO

ANBO en UnitedConsumers

De Algemene Nederlandse Bond voor Ouderen (ANBO) behartigt de belangen van senioren op gebied van: gezondheid, inkomen en wonen. Daarnaast geven zij advies op het gebied van wet- en regelgeving profiteren leden van aantrekkelijke aanbiedingen. Benieuwd naar het unieke ledenvoordeel? Deze vindt u hier.

CNV Vakmensen

CNV Vakmensen en UnitedConsumers

De vakbond CNV Vakmensen komt op voor werknemers in sectoren, zoals: de bouw, voeding, vervoer, industrie en facilitaire dienstverlening. Benieuwd naar het unieke ledenvoordeel? Deze vindt u hier.

CNV Zelfstandigen

CNV Zelfstandigen en UnitedConsumers

De vakbond CNV Zelfstandigen biedt zelfstandige ondernemers, zoals zzp’ers, hulp en ondersteuning. Benieuwd naar het unieke ledenvoordeel? Deze vindt u hier.

ACP

ACP en UnitedConsumers

De politievakbond ACP behartigt de belangen van alle politiecollega’s in Nederland en draagt bij aan een veilig en gezond politievak. Benieuwd naar het unieke ledenvoordeel? Deze vindt u hier.

ODIJ

ODIJ en UnitedConsumers

Kortingssite Over de Ijssel (ODIJ) is een vereniging waar leden korting krijgen bij de aankoop van gevarieerde producten en diensten. Benieuwd naar het unieke ledenvoordeel? Deze vindt u hier.

Ouders van Nu

Ouders van Nu en UnitedConsumers

Ouders van Nu is een platform waar alle informatie omtrent zwangerschap en kinderen te vinden is. Ze bieden (aanstaande) ouders de mogelijkheid om een voordeelpas af te nemen. Met deze voordeelpas bieden ze korting op producten en diensten die passen bij de doelgroep. Benieuwd naar het unieke ledenvoordeel? Deze vindt u hier.

Zelfstandigen Bouw

Zelfstandigen Bouw en UnitedConsumers

De ondernemersorganisatie Zelfstandigen Bouw is speciaal in het leven geroepen voor zzp’ers in de bouw. Zij bieden ondersteuning en geven antwoord op juridische en ondernemersvragen. Benieuwd naar het unieke ledenvoordeel? Deze vindt u hier.

Ondernemerscollectief

Ondernemerscollectief en UnitedConsumers

Het Ondernemerscollectief helpt ondernemers op weg helpen bij een succesvolle start. Ze geven leden juridische- en incassoservice en bieden collectieve kortingen. Benieuwd naar het unieke ledenvoordeel? Deze vindt u hier.

EuroClix

EuroClix en UnitedConsumers

Euroclix is een spaarprogramma waar consumenten geld kunnen verdienen door bij aangesloten partners diensten of producten af te nemen. Benieuwd naar het unieke ledenvoordeel? Deze vindt u hier.

NKC

NKC en UnitedConsumers

NKC is de grootste camperclub van Nederland en een platform voor echte camperliefhebbers. Naast advies en informatie over campers, biedt NKC interessante voordelen voor leden. Benieuwd naar het unieke ledenvoordeel? Deze vindt u hier.

Terug naar boven