Contact
Mijn UnitedConsumers

Voorwaarden autoverzekering

Algemene voorwaarden

Op alle producten die u via UnitedConsumers afneemt zijn de "Algemene voorwaarden" van UnitedConsumers Bespaarprogramma B.V. van toepassing:

Voorwaarden kortingstegoed

Indien u een autoverzekering afsluit via UnitedConsumers gaat u korting opbouwen in een online kortingstegoed. Dit geld wordt beheerd door de Stichting UnitedConsumers Bespaarprogramma. Hiervoor zijn voorwaarden vastgelegd door UnitedConsumers. Hierin staat beschreven onder welke voorwaarden UnitedConsumers het geld beheert en onder welke voorwaarden u de opgebouwde korting kunt laten uitkeren op uw bankrekening.

Voorwaarden autoverzekering

Indien u een autoverzekering afsluit via UnitedConsumers gaat u een overeenkomst aan met UnitedConsumers Schadeverzekeringen B.V.. Hiervoor zijn voorwaarden vastgelegd door UnitedConsumers. Hierin staat o.a. beschreven wat de voorwaarden zijn voor de betaling van de premie en hoe te handelen in geval van schade.

Toelichting op de voorwaarden

Extra uitleg over de voorwaarden die van toepassing zijn bij het afsluiten van een autoverzekering vindt u hier:

Intern beloningsbeleid

De beloning van onze medewerkers bestaat voor het grootste gedeelte uit een vast salaris. De vaste salarissen zijn bij ons bedrijf marktconform.

Afhankelijk van de functie en de beoordeling kunnen medewerkers een variabele beloning ontvangen die maximaal 7,5% van hun vaste inkomen uitmaakt. De variabele beloning wordt volledig gebaseerd op kwalitatieve doelstellingen die het klantbelang dienen.

Wij beoordelen en sturen onze medewerkers regelmatig aan op integer, solide en klantgericht handelen. Deze beoordeling bepaalt de hoogte van het vaste salaris en de hoogte van de variabele beloning.