TopImage

Doorlopend voordeelzo geregeld

Werken bij UnitedConsumers

Bij UnitedConsumers werken enthousiaste mensen die iets voor een ander over hebben. Voor onze deelnemers, maar ook voor elkaar. We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt en in een open sfeer met elkaar kan werken. Goed voor elkaar.
Omdat wij onze collega's net zo belangrijk vinden als onze deelnemers. Naast hard werken is ontspanning daarom erg belangrijk voor UnitedConsumers. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de arbeidsvoorwaarden!

Zie jij een vacature die jou op het lijf geschreven is? Of stuur je liever een open sollicitatie? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar hrm@unitedconsumers.com. Onze HR afdeling neemt jouw sollicitatie in behandeling en zal hier zo snel mogelijk op reageren. Als jij alles in huis hebt wat wij nodig hebben, beginnen we met de sollicitatieprocedure.

Telefonisch interview

Als we jou geschikt vinden zullen wij je benaderen voor een kort telefonisch interview. We willen graag wat dingen van je weten die niet in je CV of motivatiebrief staan.

Eerste gesprek

In de meeste gevallen word je na het telefonisch interview uitgenodigd voor een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek zul je kennismaken met onze HR manager Marjolein. Zij wil alles over jou weten en zij vertelt jou alles over UnitedConsumers.

Tweede gesprek

Was er een klik en vinden we jou geschikt? Dan word je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Dit gesprek is weer met Marjolein, maar ook met de teamleider of manager van de betreffende afdeling. Wij richten ons altijd op een duurzame samenwerking. Het is daarom belangrijk om een zo duidelijk mogelijk beeld te schetsen van de functie, zodat jij vol overtuiging de uitdaging aan kunt gaan.

Assessment

Onderdeel van het tweede gesprek in de sollicitatieprocedure kan, afhankelijk van de functie, een assessment zijn. Hierin zullen in relatie tot de functie je kennis en vaardigheden worden getest.

Referentie onderzoek

Het kan zijn dat we wat vragen over jou willen stellen aan derden. We vragen natuurlijk eerst om je toestemming.

Screening

De privacy van onze deelnemers is erg belangrijk. Daar hechten wij erg veel waarde aan. Daarom doen we voordat je bij ons begint een uitgebreide screening. Deze screening bestaat uit:

  • verzoek tot aanleveren verklaring omtrent gedrag (VOG)
  • uitvoeren van controle in insolventie en curatele register
  • het maken van kopieën van originele diploma’s en een geldig identiteitsbewijs.

Mochten we twijfels hebben over jouw betrouwbaarheid en integriteit, dan kunnen we de sollicitatieprocedure afbreken. Na het tweede gesprek zal snel duidelijk worden of je geknipt bent voor de functie en UnitedConsumers. Je zal dan ook kort na dit gesprek telefonisch een reactie van ons ontvangen waarin wij de terugkoppeling op het gesprek geven. Wie weet verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwe collega!

Aanbod

Na het tweede gesprek, het assessment en de screening zal snel duidelijk worden of je geknipt bent voor de functie en UnitedConsumers. Je zal dan ook kort na dit gesprek telefonisch een reactie van ons ontvangen waarin wij de terugkoppeling op het gesprek geven.

Als jij in aanmerking komt voor de functie waarop je hebt gesolliciteerd, doen we je een aanbod. We nemen het salaris door dat bij de functie hoort, en natuurlijk de daarbij behorende arbeidsvoorwaarden. Als wij vinden dat je niet in aanmerking komt voor de functie, laten we je dit zo snel mogelijk weten. In sommige gevallen kiezen we ervoor om je gegevens in onze portefeuille te houden voor toekomstige vacatures. Dit alles in goed overleg met jou.

Op dit moment hebben we de volgende vacatures open staan:

Conversie Optimalisatie Specialist

Wij zijn per direct op zoek naar een Conversie Optimalisatie Specialist met een haviksoog als het gaat om CTR en Usability en een flinke dosis nieuwsgierigheid naar nieuwe ontwikkelingen binnen online marketing in brede zin.
Lees meer over de vacature Conversie Optimalisatie Specialist

Jr. Software Engineer

Wij zijn op zoek naar een Software Engineer die zich wil laten uitdagen en ontwikkelen middels verschillende interessante technologieën en technieken. Een uitdaging binnen een leerzame en dynamische organisatie.
Lees meer over de vacature Jr. Software Engineer

Open sollicitatie

Onze organisatie blijft zich ontwikkelen en wij komen dan ook graag in contact met gedreven en enthousiaste mensen om ons team te versterken. Spreekt UnitedConsumers jou aan en ben je ervan overtuigd een positieve bijdrage te kunnen leveren aan onze organisatie? Stuur jouwmotivatiebrief met cv naar Marjolein van Kaathoven, HR manager, hrm@unitedconsumers.com of neem voor meer informatie contact op via 040 235 05 60 of 06 52 50 26 07.

Stage lopen bij UnitedConsumers

Wij staan open voor studenten. Denk jij een bijdrage te kunnen leveren door een interessante stage bij ons te doen? Neem dan contact op met onze HR afdeling.

Wij zouden UnitedConsumers niet zijn zonder onze fantastische collega’s. Daarom bieden wij aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden; een zeer goede pensioensregeling en andere interessante secundaire arbeidsvoorwaarden in combinatie met een goed passend salaris.

Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Een duurzame samenwerking is voor ons altijd het uitgangspunt. En daarbij een prachtige werkplek in een gezellige en moderne omgeving. Fantastisch toch?

Tijd voor ontspanning

Hard werken wordt beloond met ontspanning. Speel in de pauze een potje tafeltennis of geniet van de zon in onze tuin. Jaarlijks organiseren we allerlei leuke uitjes waaronder de UC Summer Fun, het Sinterklaasfeest en een spectaculair eindejaarsfeest.

Wij zijn trots op onze open- en eerlijkheid. Onze collega’s staan altijd open voor feedback en zijn altijd bereid om elkaar te helpen. De manager van je betreffende afdeling zal jou begeleiden door de wereld van UnitedConsumers en ervoor zorgen dat je net zo eensgezind wordt als wij.

Naast de standaard jaarlijkse evaluaties zullen evaluatiemomenten naar jouw behoefte worden ingevuld. Zo houden we elkaar scherp en weten we precies wat er speelt. Door jou ruimte te geven je te ontwikkelen kunnen wij onze kwaliteit blijven garanderen aan onze deelnemers. Goed voor elkaar.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief vindt u altijd de beste acties en handige tips om nog meer te besparen!