Contact
Mijn UnitedConsumers

Werken bij UnitedConsumers

Bij UnitedConsumers werken enthousiaste mensen die iets voor een ander overhebben. Voor onze deelnemers, maar ook voor elkaar. Als één groot team streven we samen onze doelen na. Dit creëert bevlogenheid en enthousiasme.

We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt op kantoor en in een open sfeer met elkaar kan werken. Spreekt dit jou aan? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken! Lees ook de verhalen van onze collega's over hun werk bij UnitedConsumers.

Bekijk onze vacaturesOmdat wij onze collega's net zo belangrijk vinden als onze deelnemers willen wij voor iedereen een prettige werkomgeving creëren. Binnen onze organisatie heerst een informele, gezellige en gedreven werksfeer.

Met een scherpe focus op ons hoge service level, streven onze collega’s ernaar een passend advies en goede ondersteuning te geven. We blijven altijd op zoek naar verbeteringen, oplossingen en nieuwe mogelijkheden. We spreken elkaar respectvol en rechtstreeks aan op positieve en negatieve zaken, waar nodig met opbouwende kritieken. Dit past binnen onze directe en transparante cultuur.

Geen formele, strakke lijnen en een overlegstructuur waar je elke kleine verandering en verbetering door een oeverloos lang traject moet loodsen. Gewoon even aan het bureau van je collega overleggen, zelf direct ‘aan de knoppen draaien’ en knopen doorhakken. Zo zie je snel het resultaat van je eigen input. Wij geven onze medewerkers deze verantwoordelijkheden en dit vertrouwen. Dit vertaalt zich terug in een zeer gedreven en betrokken team.

Representatief

Bij UnitedConsumers kleden wij ons representatief. Daar passen we ons per situatie op aan. Dit mag gewoon met een spijkerbroek en stropdassen kom je hier weinig tegen.

Goed en ook lekker lunchen vinden wij belangrijk. In onze kantine wordt dagelijks de tafel gedekt met vers brood, broodbeleg en allerlei lekkere dingen. Samen lunchen met je collega’s is gezellig en zo maak je ook ’n keer een praatje met collega’s van de andere afdelingen. Ook aan de dagelijkse (arbeids)vitaminen wordt gedacht; in onze keuken vind je de fruitschalen gevuld met heerlijk vers fruit.

Wij werken elke dag keihard om onze deelnemers de beste service te bieden en zo veel mogelijk te laten besparen op hun vaste lasten. Als je hard werkt moet er ook ruimte zijn voor ontspanning. Speel in de pauze een potje tafelvoetbal of tafeltennis met je collega’s. Of haal een frisse neus en wandel een rondje op het altijd bruisende Eindhoven Airport. Wil je liever even rust? Zoek dan een plekje in onze gezellige tuin.

Vanuit UnitedConsumers organiseren wij een tweetal officiële feesten per jaar. Tijdens UC Summer Fun praat de directie ons eerst bij over alle ontwikkelingen binnen onze organisatie, waarna een lekkere barbecue volgt. Uiteraard gaat de muziek aan en zetten we het feestje gezellig voort met alle collega’s onder het genot van een hapje en drankje.

Het eindejaarsfeest is inmiddels uitgegroeid tot de happening van het jaar. Iedereen is van de partij. Een avond vol verrassingen, waarbij je van de ene in de andere verbazing rolt. Een tot in de puntjes verzorgd, spetterend feest, waarbij je in een feestelijke ambiance heerlijk kan eten en een borrel kan drinken samen met je collega’s. Op een andere wijze werken aan verbondenheid binnen de organisatie, in een gezellige en informele sfeer. Dat is wat ons team van UnitedConsumers zo sterk maakt.

Een aantal enthousiaste collega’s vormt de drijvende kracht achter onze UC Fun. Deze club organiseert geheel vrijblijvend allerlei gezellige activiteiten voor onze collega’s. Denk hierbij aan ons jaarlijks Sinterklaasfeest, de UC Quiz of een keer uit eten of gezellig op stap met z’n allen in het centrum van Eindhoven.

 

Sinds april 2015 zijn wij verhuisd naar een schitterend kantoorpand aan de Luchthavenweg 20 in Eindhoven. Doordat we direct gelegen zijn aan het bruisende Eindhoven Airport, geeft dit een bijzonder uitzicht op het vliegveld. We zijn zowel met de auto, de fiets, als ook het openbaar vervoer goed te bereiken.

Het nieuwe kantoorpand is echt een nieuwe stap in de groei en ontwikkeling van onze organisatie. Ons kantoor is met een zeer moderne, open en vriendelijke vormgeving ingericht. Het biedt aan al onze medewerkers een heerlijke ruime en rustige werkplek. Een kantoor waar we met z’n allen super trots op zijn!