Contact
Mijn UnitedConsumers

Veelgestelde vragen over je tankkaart

Heb je een vraag over onze tankkaart of de korting? Wij helpen je graag! Bekijk hieronder de meestgestelde vragen.

 

Tankkaart

Met onze tankkaart kun je tanken met korting bij één van de deelnemende tankstations in Nederland. Wanneer je gaat tanken, betaal je met pin of contant en geef je je UnitedConsumers tankkaart aan de pompbediende. Je tankbeurt wordt geregistreerd en automatisch aan ons doorgegeven. Binnen 24 uur staat je korting vermeldt in je bespaartegoed en kun je dit bedrag uit laten betalen wanneer je dat wilt!

Je kunt niet met de tankkaart betalen. De tankkaart registreert alleen je korting. Je dient je tankbeurt te betalen met contant geld of je pinpas.

Het is niet mogelijk om maandelijks een factuur met btw te ontvangen en achteraf te betalen. De tankkaart registreert alleen je korting. Je dient je tankbeurt altijd direct te betalen bij de benzinepomp.

De tankkaart heeft een waarde van € 5,- (verzend- en administratiekosten). Deze kosten worden in de volgende gevallen niet in rekening gebracht:

  • Je tankt binnen zes maanden na ontvangst minimaal 250 liter met de tankkaart.
  • Je neemt binnen zes maanden na ontvangst een ander product af van UnitedConsumers (geldt voor maximaal 1 kaart per deelnemer).

Indien je niet hebt voldaan aan één van de voorwaarden voor onze gratis tankkaart, dan zullen wij de kaartkosten verrekenen met het opgebouwde bespaartegoed. Indien er niet voldoende bespaartegoed beschikbaar is voor verrekening, dan zullen we de kaartkosten eenmalig incasseren van je rekening. Je geeft hiervoor toestemming door de voorwaarden voor het toezenden van de tankkaart te accepteren.

Als jij je tankkaart niet gebruikt, kun je deze opzeggen. Mogelijk worden eventuele kaartkosten voorkomen en niet bij je in rekening gebracht. Neem contact met ons op om je tankkaart op te zeggen.

Binnen 7 dagen kun je je aanmelding ongedaan maken. Na ontvangst van de tankkaart heb je nog 14 dagen bedenktijd en kun je de tankkaart kosteloos annuleren door de tankkaart terug te sturen.

Op dit moment bieden wij geen tankkaart aan waarmee je korting ontvangt bij het tanken/laden van je elektrische auto. Wellicht dat dit in de toekomst wel mogelijk wordt.

 

Aanmelden en opzeggen

Via Mijn UnitedConsumers kun je een nieuwe of extra tankkaart aanvragen. Heb je nog geen UnitedConsumers tankkaart? Vraag dan nu een tankkaart aan en start ook met besparen!

Tankkaart aanvragen

Op het rekeningnummer dat je invult bij je aanmelding, storten wij je tankkorting. De korting spaar je in je bespaartegoed. Je kunt het bedrag laten uitkeren op je bankrekening of besteden in onze Kadoshop.

Als je de tankkaart nog niet hebt ontvangen, kun je je aanmelding telefonisch of per e-mail annuleren via onze klantenservice. Heb je de tankkaart al ontvangen? Dan kun je deze onbeschadigd binnen zeven dagen terugsturen. Wanneer je de tankkaart meer dan zeven dagen na ontvangst wilt retourneren, wordt de kaartbijdrage van € 5,- geïncasseerd.

Je tankkorting wordt alleen geregistreerd wanneer je met pin of contant betaalt en geen gebruik maakt van een ander zegel- of spaarsysteem. Indien je met een creditcard of tankpas (bijvoorbeeld een bedrijfspas of MultiTankcard) betaalt, ontvang je de tankkorting niet. Je kunt per tankbeurt minimaal 5 en maximaal 100 liter tanken en per dag maximaal 2 keer de tankkorting laten registreren.

 

Deelnemende tankstations

Met onze tankkaart, krijg je bij ruim 600 tankstations verspreid over heel Nederland korting op alle brandstoffen. Er is altijd wel een tankstation bij jou in de buurt waar je goedkoop kunt tanken.

Vind een tankstation

Wij vinden service heel belangrijk. Daarom zijn er alleen bemande tankstations bij ons aangesloten. Zo tank je veilig en vertrouwd bij ruim 600 tankstations in heel Nederland.

Elke pomphouder bepaalt dagelijks zelf de pompprijzen, hier hebben wij geen invloed op. De prijzen zijn vaak afhankelijk van de ligging van het tankstation en de concurrentie in de buurt. Er zullen altijd tankstations zijn waar goedkoper getankt kan worden (bijvoorbeeld in het buitenland of bij onbemande tankstations).

 

Korting en bespaartegoed

Wij hebben met alle aangesloten tankstations afspraken gemaakt over de korting. Hierdoor verschilt de exacte korting per tankstation. Bekijk hoeveel korting je krijgt bij het tankstation bij jou in de buurt.

Tanken met de UnitedConsumers tankkaart is altijd goedkoper. Wij hanteren hiervoor 2 kortingsgaranties:

  • Garantie 1: korting op de adviesprijs.
  • Garantie 2: korting bovenop de korting van het tankstation

Zo werkt de korting

Pomphouders bepalen hun eigen brandstofprijzen. Als de pompprijs lager ligt dan de gemiddelde landelijke adviesprijs, is dat korting aan de pomp. Met onze tankkaart krijg je extra korting bovenop de korting van het tankstation.

Zo werkt de korting

Je tankbeurt en de korting worden binnen 24 uur in je bespaartegoed bijgeschreven.

Staat je tankbeurt na 24 uur nog niet in je bespaartegoed? Het kan zijn dat er iets mis is gegaan met de registratie van je korting. Stuur in dat geval je tankbon op naar onze klantenservice. Wij helpen je graag!

Neem contact met ons op

Via Mijn UnitedConsumers kun je op elk moment je bespaartegoed inzien en beheren. Met één druk op de knop kun je het gespaarde bedrag, of een deel ervan, uit laten keren op je bankrekening.

Wanneer je de uitbetaling vóór de 10e van de maand aanvraagt, ontvang je het bedrag tussen de 15e en de 20e van diezelfde maand op je bankrekening.


Staat je vraag er niet tussen?

Dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

Neem contact met ons op