Contact
Mijn UnitedConsumers

Veelgestelde vragen over je tankkaart

Heb je een vraag over je tankkaart, de korting of een andere vraag? Wij helpen je graag! Bekijk hieronder de meestgestelde vragen.

Zelf regelen in Mijn UnitedConsumers

tankkaart Vandaag voordelig tanken

>

tankstations bekijken Tankstations in de buurt

>

polis bekijken Bekijk je korting

>

Puck

Vraag het aan Puck

Stel je vraag aan onze chatbot, Puck staat 24/7 voor je klaar! om je er niet uit? Dan verbinden we je tijdens openingstijden door met een medewerker.

Chat met Puck

 

Tankkaart aanvragen

Via Mijn UnitedConsumers kun je een nieuwe of extra tankkaart aanvragen. Heb je nog geen UnitedConsumers tankkaart? Vraag dan nu een tankkaart aan en start ook met besparen!

Tankkaart aanvragen

Op het rekeningnummer dat je invult bij je aanmelding, ontvang je de tankkorting. De korting spaar je in je bespaartegoed. Je kunt het bedrag laten uitbetalen op je bankrekening of besteden in onze Kadoshop.

Je kunt per tankbeurt minimaal 5 en maximaal 100 liter tanken en per dag maximaal 2 keer de tankkorting laten registreren.

De korting wordt alleen geregistreerd wanneer je met pin of contant betaalt en geen gebruik maakt van een ander zegel- of spaarsysteem. Indien je met een creditcard of tankpas (bijvoorbeeld een bedrijfspas of MultiTankcard) betaalt, ontvang je de tankkorting niet.

Je kunt jouw aanmelding binnen 7 dagen annuleren. Als je de tankkaart nog niet hebt ontvangen, kun je de aanmelding telefonisch of per e-mail annuleren via onze klantenservice.

Heb je de tankkaart al ontvangen? Na ontvangst van de tankkaart heb je nog 14 dagen bedenktijd en kun je de tankkaart kosteloos annuleren door de tankkaart terug te sturen. Wanneer je de tankkaart meer dan zeven dagen na ontvangst wilt retourneren, wordt de kaartbijdrage van € 5,- geïncasseerd.

Als je de tankkaart niet gebruikt, kun je deze opzeggen. Zo voorkom je eventuele kaartkosten. Neem contact met ons op om je tankkaart op te zeggen.

 

UnitedConsumers tankkaart

Met onze tankkaart kun je tanken met korting bij één van de deelnemende tankstations in Nederland. Wanneer je gaat tanken, betaal je met pin of contant en geef je de UnitedConsumers tankkaart aan de medewerker van het tankstation. Je tankbeurt wordt vervolgens geregistreerd en automatisch aan ons doorgegeven. Binnen 24 uur vind je de korting in je bespaartegoed en kun je dit bedrag uit laten betalen wanneer je dat wilt!

Je kunt niet met de tankkaart betalen, deze registreert alleen je korting. Je kunt tankbeurt betalen met contant geld of je pinpas.

De tankkaart heeft een waarde van € 5,- (verzend- en administratiekosten). Deze kosten worden in de volgende gevallen niet in rekening gebracht:

  • Je tankt binnen zes maanden na ontvangst minimaal 250 liter met de tankkaart.
  • Je neemt binnen zes maanden na ontvangst een ander product af van UnitedConsumers (geldt voor maximaal 1 kaart per deelnemer).

Indien je niet hebt voldaan aan één van de voorwaarden voor een gratis tankkaart, dan verrekenen wij de kaartkosten met je bespaartegoed. Is er niet voldoende bespaartegoed? Dan wordt de kaartkosten eenmalig geïncasseerd van je rekening. Je geeft hiervoor toestemming door de voorwaarden voor het toezenden van de tankkaart te accepteren.

Het is niet mogelijk om maandelijks een factuur met btw te ontvangen en achteraf te betalen. De tankkaart registreert alleen je korting. Je moet je tankbeurt altijd direct betalen bij de benzinepomp.

Op dit moment bieden wij geen tankkaart aan waarmee je korting ontvangt bij het opladen van je elektrische auto. Wellicht dat dit in de toekomst wel mogelijk is.

Inzicht mijn UnitedConsumers

Tankzaken regelen in Mijn UnitedConsumers

  • Je tankkorting bekijken
  • Extra tankkaart aanvragen
  • Je bespaartegoed uitbetalen
  • Tankstations in de buurt zoeken
     

Inloggen in Mijn UnitedConsumers

 

Tankstations

Met onze tankkaart, krijg je bij ruim 600 tankstations verspreid over heel Nederland korting op alle brandstoffen. Er is altijd wel een tankstation bij jou in de buurt waar je kunt tanken met korting.

Vind een tankstation

Wij vinden service heel belangrijk. Daarom zijn er alleen bemande tankstations bij ons aangesloten. Zo tank je veilig en vertrouwd bij ruim 600 tankstations in heel Nederland.

Elke pomphouder bepaalt dagelijks zelf de pompprijzen, hier hebben wij geen invloed op. De prijzen zijn vaak afhankelijk van de ligging van het tankstation en de concurrentie in de buurt.

 

Korting en bespaartegoed

Wij hebben met alle aangesloten tankstations afspraken gemaakt over de korting. Hierdoor verschilt de exacte korting per tankstation. Bekijk hoeveel korting je krijgt bij het tankstation bij jou in de buurt.

Tanken met de UnitedConsumers tankkaart is altijd goedkoper. Wij hanteren hiervoor 2 kortingsgaranties:

  • Garantie 1: korting op de adviesprijs.
  • Garantie 2: korting bovenop de korting van het tankstation.

Zo werkt de korting

Jouw korting wordt binnen 24 uur na de tankbeurt automatisch bijgeschreven in je bespaartegoed. Hierna kun je het bedrag laten uitbetalen op je bankrekening of besteden in onze Kadoshop.

Staat je tankbeurt na 24 uur nog niet in je bespaartegoed? Het kan zijn dat er iets mis is gegaan met de registratie van je korting. Stuur in dat geval je tankbon op naar onze klantenservice. Wij helpen je graag!

Pomphouders bepalen hun eigen brandstofprijzen. Als de pompprijs lager ligt dan de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs, is dat korting aan de pomp. Met onze tankkaart krijg je extra korting bovenop de korting van het tankstation.

Zo werkt de korting

Je kunt jouw bespaartegoed eenvoudig bekijken door in te loggen in Mijn UnitedConsumers. Hier kun je het bedrag uit laten betalen of besteden in onze Kadoshop.

Via Mijn UnitedConsumers kun je op elk moment je bespaartegoed bekijken. Met één druk op de knop kun je het gepaarde bedrag, of een deel ervan, uit laten betalen op je bankrekening. Wanneer je de uitbetaling vóór de 10e van de maand aanvraagt, ontvang je het bedrag tussen de 15e en de 20e van diezelfde maand op je bankrekening.

Je kunt het bedrag ook besteden in onze Kadoshop.

Actuele brandstofprijzen

Wist je dat we iedere dag de actuele brandstofprijzen bijhouden? Wij berekenen iedere dag de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs (GLA) voor benzine, diesel en LPG. Deze prijs stellen wij vast op basis van de adviesprijzen van de vijf grootste oliemaatschappijen in Nederland.

Bekijk de actuele brandstofprijzen

Contact met UnitedConsumers

Wij staan voor je klaar

Staat je vraag niet op deze pagina? Onze medewerkers helpen je graag!

Neem contact met ons op