Altijd goedkoop tanken

Brandstofpomp
Korting op alle brandstoffen
Brandstofpomp
Tankkaart is gratis bij gebruik
Brandstofpomp
Korting op ruim 600 locaties

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

7.6
2

Dit kan je geld kosten!

Op het eerste gezicht lijkt het aanbod van UC heel gunstig. Forse kortingen op de prijs per liter. Maar toen ik de pas eenmaal had en keek naar de "korting" bleek dat ik die prijs altijd al betaalde bij de pomp (ik tank altijd bij kleine pompstations, niet aan de snelweg).

Dat kleine beetje extra korting wat UC er bovenop doet lijkt nu bovendien volledig op te gaan aan de bijdrage van 5 euro. De pas gaat me gewoon geld kosten!

Ook wrang is dat die bijdrage van 5 euro gekoppeld is aan hoeveel liter je tankt, niet het daadwerkelijke bedrag. Ik moet voor januari nog 110 liter tanken, maar ik tank altijd Euro98. Dus ik doe langer met een tank maar betaal er wel fors voor.

Update: er is mij een schappelijk voorstel gedaan door UC. Toch laat ik de beoordeling staan omdat ik vind dat de site onvoldoende duidelijk is. Als er staat "Totale korting" of "Korting aan de pomp" dan wekt dat toch de indruk dat dat dankzij die pas is? Terwijl ik dus alleen wat heb aan die 1 cent per liter die de pas er bovenop doet.

Nee, als je met dit soort passen rondloopt dan weet je donders goed dat je niet aan de snelweg moet tanken. Dus heb je een pas die je 1 cent per liter oplevert en waar je binnen een half jaar voor duizenden kilometers moet tanken wil het je niet ook nog geld kosten.

UC, bedankt voor het aanbod, maar ik laat de lezer beslissen. Hou het geld maar, doe er iets leuks mee.

18-10-2021

Theo, Groningen

Beste Theo,

Wij vinden het jammer dat u er pas achteraf achter komt hoe de tankkorting werkt.
Wij leggen op de website uitgebreid uit hoe de tankkorting werkt met onze twee garantiekortingen.

U krijgt altijd korting op uw tankbeurt met de UnitedConsumers tankkaart. Hoeveel korting u krijgt, is afhandeklijk van het type brandstof, de pompkorting en het tankstation waar u tankt.

Het tankstation waar u tankt geeft al gemiddeld 18 eurocent korting per liter ten opzichte van de landelijke adviesprijs. U ontvangt daarom van ons nog 1 eurocent korting per liter in uw kortingstegoed.

Wij hebben een uitzondering voor u gemaakt. De kaartbijdrage hebben wij inmiddels laten vervallen. Zo hoeft u niet de gestelde aantal liters te behalen en bouwt u een kortingstegoed op.

Met vriendelijke groet,
Whitney van Wensen | UnitedConsumers
2

gooedkoop tanken is niet 100% waar

Ik ben blij lid te zijn (Energie) maar waarom heeft UC Tanken de duurdere bemande pompen .
Als men naar zo'n bemande pomp gaat dan is men nog veel duurder uit ook als de extra korting er af is.

29-06-2021

Dennis, LEUSDEN

Hi Dennis,

Bedankt voor je review. Wij vinden het zeer jammer om te horen dat je niet enthousiast bent over de tankkorting.

Wij zijn ons ervan bewust niet de goedkoopste te zijn met onze tankkorting. Wij werken samen met dure en goedkope tankstations, dit is in elke regio weer verschillend.

Elke pomphouder bepaalt dagelijks zelf de pompprijzen, hier hebben wij geen enkele invloed op. De prijzen zijn vaak afhankelijk van de ligging van het tankstation en de concurrentie in de buurt.

Er zullen altijd tankstations zijn waar goedkoper getankt kan worden (bijvoorbeeld in het buitenland, maar ook bij onbemande tankstations).

Met vriendelijke groet,
Whitney van Wensen | UnitedConsumers
10

Top

Super geregeld alles

18-06-2021

Adriana, Zandvoort

Beveelt ons aan

Hoi Adriana,

Bedankt voor je review en positieve beoordeling! Wij zijn enorm blij dat je tevreden bent.

Met vriendelijke groet,
Whitney van Wensen | UnitedConsumers
9

Leuk om mee te doen en het levert je wat op

Mijn ervaring is prima maar ik heb ook twee pompen in de buurt, zodat ik makkelijk plaatselijk kan tanken........

20-05-2021

Hans van Tongeren, Eerbeek

Beveelt ons aan

Hi Hans,

Bedankt voor je review en goede beoordeling!

Met vriendelijke groet,
Whitney van Wensen | UnitedConsumers
2

Misleidend

De "korting" is echt alleen interessant als je bij de allerduurste tankstations langs de snelweg tankt. In de praktijk krijg je op de reguliere tankstations 1 cent korting, wat het geheel niet interessant en overbodig maakt.

08-02-2021

Jeroen, Alphen aan den Rijn

Hi Jeroen,

Wij vinden het jammer om te lezen dat u het product misleidend vindt.

Wij zijn ons ervan bewust niet de goedkoopste te zijn met onze tankkorting. Er wordt een vaste korting gegeven, zodat u nooit de hoge landelijke adviesprijs betaald.

Wij werken samen met dure en goedkope tankstations door heel Nederland, dit is in elke regio weer verschillend. Elke pomphouder bepaalt dagelijks zelf de pompprijzen, hier hebben wij geen enkele invloed op. De prijzen zijn vaak afhankelijk van de ligging van het tankstation en de concurrentie in de buurt.

Er zullen altijd tankstations zijn waar goedkoper getankt kan worden (bijvoorbeeld in het buitenland, maar uiteraard ook bij onbemande tankstations).

Met vriendelijke groet,
Whitney van Wensen | UnitedConsumers
10

Goed

Goede service alleen jammer dat men bij een onbemande tankstation op geen andere manier kan sparen op een tankbeurt

07-01-2021

H P v d Ende, Born

Beveelt ons aan

4

zeer slechte ervaring met united consummer, ze komen de afspraken niet na

De e-mails worden niet beantwoord, zeer slechte comnucatie.

met vriendelijke groeten

G. de Krieger.

05-01-2021

Gerrit, Ugchelen

9

goed

leuk sparen voor een vakantie

03-01-2021

Theresia van der Burgt, Eindhoven

Beveelt ons aan

5

geen korting meer met benzine pasje!!!

bij verschillende tank stations,geen korting ,dus niet meer sparen!!
jammer.

31-12-2020

Reinier, Amstelveen

5

geen korting meer met benzine pasje!!!

bij verschillende tank stations,geen korting ,dus niet meer sparen!!
jammer.

Zowel BP station als Sakko gaven geen punten en zeiden dat deze in deze tijd van corona stop waren gezet!!!

31-12-2020

Reinier, Amstelveen

Hi Reinier,

UnitedConsumers werkt met ruim 600 bemande tankstations samen door heel Nederland. Ook in uw woonplaats Amstelveen zijn twee deelnemende tankstations, waar u onze tankkorting ontvangen. Betreft de Sakko-locatie op Newa 2 en een BP-tankstation aan de Noorddammerlaan.

Een overzicht met alle deelnemende tankstations, vindt u via onderstaande website
https://www.unitedconsumers.com/tanken/informatie/waar-kan-ik-tanken.asp

Met vriendelijke groet,
Derk Foolen | UnitedConsumers
1

goed getankt

Ik ben verhuisd van Den Bosch naar Weert.
Nu zou ik willen weten bij welke tankstations in de regio Weert ik
terecht kan?

31-12-2020

Frans Tak, 'S-HERTOGENBOSCH

Beveelt ons aan

3

Tankstation kan mijn krt niet invoeren

Bij het tankstation waar ik altijd tank kan ik nog steeds mijn krt niet gebruiken, volgens hun moeten jullie langskomen om het te herstellen.De serveuse van jullie zelf is wel correct handmatig zijn de tankbeurten op mijn account bijgeboekt

31-12-2020

Tineke, Bergen op Zoom

1

Waardeloos

Het pasje werkt voor geen meter bij Gulf tankstation te Putten.

31-12-2020

Gino, Wijk bij Duurstede

4

Te weinig extra korting

De laatste tijd niet meer getankt met de pas. De eindprijs voor de liter benzine blijft nog aan de hoge kant, ondanks de extra korting. Dus eigenlijk niet interessant genoeg !

31-12-2020

Jan, Deventer

3

geen echte besparing

Brandstof blijft gemiddeld 4 a 5 cent duurder dan Tango of Tamoil ook de rest van de "kortingen" zijn een lachertje met een beetje googelen kom je verder

31-12-2020

Harry Schuurman, iJsselstein

Terug naar boven