Contact
Mijn UnitedConsumers

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

7.8

Betrouwbaarheid van onze reviews

Wij vinden de betrouwbaarheid van onze reviews erg belangrijk. Daarom:

  • Heeft onze partner Klantenvertellen.nl in hun reviewsysteem barrières ingebouwd die ervoor zorgen dat de reviews afkomstig zijn van échte klanten.
  • Verwerken wij alle reviews van producten: positief én negatief.
  • Betalen wij niet voor beoordelingen. Al onze reviews zijn eerlijke reviews.

10

Ging allemaal soepel en netjes

Het bedrag overgemaakt op mijn rekening om te zien hoe het zou gaan

18-05-2022

John , IJSSELSTEIN UT

Beveelt ons aan

Beste John,

Bedankt voor je reactie en mooie cijfer! Top dat je zo tevreden bent over de werking van de uitbetaling.

Met vriendelijke groet,
Whitney van Wensen | UnitedConsumers
9

Leuk extraatje na een tijdje sparen!

Gemakkelijk gedaan. Kost geen moeite. Alles kun je keurig bijhouden en bekijken.

16-03-2022

willem pilon, Veenendaal

Beveelt ons aan

Beste Willem Pilon,

Goed te horen dat je tevreden over de UC tankkaart bent. Bedankt voor je bericht en mooie cijfer!

Met vriendelijke groet,
Whitney van Wensen | UnitedConsumers
1

Ervaring met Tankpas

Allereerst wordt de spaar zwaar overdreven voorgesteld, men neemt de korting die je zowie zo al krijgt meein de besparing.

De tankpas wordt niet herkent, dan moet je weer claimen.

En je moet 5euro betalen wanneer je minder dan 250 liter tankt, terwijl je uitsluitend bij bemande tankstations mag tanken.

Deelnemer 13988079 is diep diep teleurstelde en stelt unit consumers dan ook in gebreke van wegen belzaren consument, niet werkende pas en het onterecht innen van vijf euro ondanks dat ik met een niet werkend product zit!!!

19-02-2022

Jan Van Hees, Roosendaal

Beste Jan van Hees,

Bedankt voor je bericht.

Wij vinden het jammer dat u niet tevreden bent over de tankkorting.

De korting aan de pomp is de tankkorting die het tankstation geeft ten opzichte van de gemiddelde landelijke adviesprijs (GLA). Onze tankkorting wordt ook gegeven ten opzichte van de GLA. Vandaar dat wij de pompkorting ook vermelden. Uiteraard vermelden wij op onze website hoe de korting werkt. Evenals de kaartbijdrage die onder andere in de voorwaarden wordt vermeldt.

Wij werken samen met ruim 600 goedkope en duurdere tankstations door heel Nederland. Dit is per regio weer verschillend. Uiteraard dient u hierbij een werkende tankkaart te kunnen gebruiken. U heeft reeds mail contact gehad met een van onze medewerkers. Wij zien hierbij graag de tankkaart retour, zodat wij deze kunnen testen.

Met vriendelijke groet,
Whitney van Wensen | UnitedConsumers
10

prettig tanken met voordeel

Wij tanken te Sneek. Deze pomp ligt meestal op onze route. Als we dan ook nog een extraatje op geldelijk gebied hebben is dat mooi meegenomen. Zéker in deze dure benzinetijd.

16-02-2022

Jan en Rita van Asperen, Ferwoude

Beveelt ons aan

Beste Jan en Rita van Asperen,

Dat is mooi meegenomen! Bedankt voor jullie bericht en mooie beoordeling.

Met vriendelijke groet,
Whitney van Wensen | UnitedConsumers
10

Goed vriendelijke bediening.

In Beek en Donk vriendelijke bediening

22-01-2022

R.P. de Buck, Beek en Donk

Beveelt ons aan

Beste R.P. de Buck,

Bedankt voor je bericht en mooie beoordeling!

Met vriendelijke groet,
Whitney van Wensen | UnitedConsumers
1

Ik wens hier geen gebruik van te maken. Schrap mij svp van de mail lijst.

Nul.

06-01-2022

jaap, heiloo

Beste Jaap,

Bedankt voor je bericht.

Uiteraard kunnen wij je afmelden voor het ontvangen van onze nieuwsbrieven. Wij vernemen graag je e-mailadres per e-mail: info@unitedconsumers.com.

Uiteraard kunt u zich ook zelf afmelden onderaan de nieuwsbrief via de link ‘afmelden nieuwsbrief’.

Met vriendelijke groet,
Whitney van Wensen | UnitedConsumers
10

super spaarpot!

super service ben echt tevreden goeie uitleg en tevens een leuke spaarpot

04-01-2022

RPH, Brunssum

Beveelt ons aan

Beste RPH,

Bedankt voor je bericht en mooie woorden. Hier doen wij het voor!

Met vriendelijke groet,
Whitney van Wensen | UnitedConsumers
10

uitstekend

ben heel blij met UnitedConsummers, met de Tankpas als ik vertel dat het wel 6 euro korting heb van UnitedConsummers ,
kijken ze raar, zeg ik dat kun je ook hebben, maar dan moet je wel je eigen aanmelden.

01-01-2022

Ed, Eindhoven

Beveelt ons aan

Beste Ed,

Bedankt voor je review en mooie beoordeling!

Met vriendelijke groet,
Whitney van Wensen | UnitedConsumers
5

Sommige tankstations laat veel te wensen over

Vlakbij waar ik woon, straat uit en dasn ben ik er, laat de service regelmatig zeer veel te wensen over. Vandaar dat ik daar zeer weinig tank en meestal elders waar kaart niet geldig is.
personeel heeft het daar meestal drukker met elkaar.

31-12-2021

p, den haag

Beste P,

Bedankt voor je bericht. Vervelend om te lezen dat de service niet optimaal is.
Kun je ons een e-mail sturen naar: tanken@unitedconsumers.com met daarbij de naam en plaats van de betreffende tankstation. Wij zullen dan hiervan een melding maken.

Met vriendelijke groet,
Whitney van Wensen | UnitedConsumers
4

te moeilijk voor mij.

Tot mijn spijt moet ik erkennen dat ik geen gebruik maak van de geboden mogelijkheden met korting te tanken Ik dank jullie voor de moeite die voor mij is genomen

31-12-2021

Bertus Lahuis, Zuidlaren

Beveelt ons aan

Beste Bertus Lahuis

Bedankt voor je review. Jammer te lezen dat je er geen gebruik van gaat maken.
Wellicht zijn de overige producten en/of diensten wel interessant.

Met vriendelijke groet,
Whitney van Wensen | UnitedConsumers
3

Teleurstellend zonder overleg terugtrekken energie offerte.

Teleurgesteld in united consumers.
Een het afgeronde energie contract offerte werd niet uitgevoerd zonder overleg.

31-12-2021

Johan, Rhenen

Beste Johan,

Wat jammer dat wij u uiteindelijk geen aantrekkelijk aanbod hebben kunnen doen. De actualiteiten en onrust op de energiemarkt zorgt helaas voor wat onzekerheid en snel stijgende prijzen.
Wij hopen dan ook dat de rust op energiemarkt snel wederkeert, de prijzen dalen en dat wij u volgend jaar snel weer een scherp en aantrekkelijk aanbod kunnen doen.

Met vriendelijke groet,
Derk Foolen | UnitedConsumers
10

Prima organisatie, keurige verwerking van tankbeurten, fijne korting

Prima organisatie, keurige verwerking van tankbeurten, fijne korting

30-12-2021

Angelique Boer, BENTHUIZEN

Beveelt ons aan

Beste Angelique Boer,

Bedankt voor je bericht. Fijn te lezen dat je zo tevreden bent!

Met vriendelijke groet,
Whitney van Wensen | UnitedConsumers
10

Een geweldige ervaring

Het is heel leuk om korting op je verzekeringen te hebben.

28-12-2021

Hg, Harderwijk

Beveelt ons aan

Beste Hg,

Bedankt voor je review en mooie beoordeling!

Met vriendelijke groet,
Whitney van Wensen | UnitedConsumers
8

Prima

Voordelig tanken. Altijd goed.

27-12-2021

Frits, 'S-GRAVENHAGE

Beveelt ons aan

Beste Frits,

Bedankt voor je review en beoordeling!

Met vriendelijke groet,
Whitney van Wensen | UnitedConsumers
10

Geheel tevreden, TOP

Geheel naar tevredenheid.

27-12-2021

Henk, Couvert

Beveelt ons aan

Beste Henk,

Bedankt voor je review en mooie beoordeling!

Met vriendelijke groet,
Whitney van Wensen | UnitedConsumers
Terug naar boven