Contact
Mijn UnitedConsumers

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

8.1

Betrouwbaarheid van onze reviews

Wij vinden de betrouwbaarheid van onze reviews erg belangrijk. Daarom:

  • Heeft onze partner Klantenvertellen.nl in hun reviewsysteem barrières ingebouwd die ervoor zorgen dat de reviews afkomstig zijn van échte klanten.
  • Verwerken wij alle reviews van producten: positief én negatief.
  • Betalen wij niet voor beoordelingen. Al onze reviews zijn eerlijke reviews.

9

Prettig tanken kan ...

Tanken met de tankpas gaat makkelijk. Je geeft je pas aan de kassamedewerker en betaalt contant op je pint. De medewerker haalt de pas door een lezer. Je ontvangt dan direct een e-mail met de korting die je net hebt ontvangen. En, hoe vaker je benzine tankt, hoe hoger dus je korting.

02-02-2023

Jan van Deventer, Amsterdam

Beveelt ons aan

9

Prima

Prima zonder gedoe.

Hopelijk blijft dit zo en gaan ze je niet bestoken met andere email en email van derden

22-01-2023

Jan, Sleeuwijk

Beste Jan,

Bedankt voor je bericht.
Indien je geen nieuwsbrieven wenst te ontvangen, kun je hiervoor eenvoudig afmelden onderaan de voorgaande nieuwsbiref vindt u deze mogelijkheid.

Met vriendelijke groet,
Whitney van Wensen | UnitedConsumers
10

TOP !!!

1. Goedkoper dan andere Pomphouders.
2. Nette en Vlotte service Personeel.
3. Snelle verwerking in het SpaarSysteem !
4. Gewoon...DOORGAAN !!!

18-01-2023

Kar , Den Haag

Beveelt ons aan

Beste Kar,

Hartelijk dank voor je top beoordeling! Dat is heel fijn om te lezen dat je zo tevreden over de UC tankkaart bent.

Met vriendelijke groet,
Whitney van Wensen | UnitedConsumers
2

zwaar teleurstellend

Ik krijg keurig bericht van UC dat ik een paar centen korting gekregen heb op een volle tank en dat ik een verwachte korting aan de pomp van circa € 6,- gekregen zou hebben....Nou ik moet aan de pomp gewoon het volle bedrag afrekenen wat op de pomp zelf staat.

Misleidend dus wat UC mij toedeelt, ik verwacht dan ook snel ermee te gaan stoppen.Ik krijg nlook al geen zegeltjes meer bij de pomp, dankzij UC ...Hulde dus voor deze organisatie.
Ga ook de rest eens met Argusogen bekijken....( mijn energie contract met UC )

16-01-2023

Gerard Van kuijk, Millingen Aan De Rijn

Beste Gerard,

De korting aan de pomp is de tankkorting die het tankstation geeft ten opzichte van de gemiddelde landelijke adviesprijs (GLA). Tankstations kunnen er voor kiezen om een korting te geven op de GLA. Deze korting is verrekend in de prijs die zij aanbieden en kun je terug vinden op de borden bij de tankstations. De korting die je ontvangt met de UC tankkaart is ten opzichte van deze prijs.

Wij vinden het jammer dat u dit misleidens is. Uiteraard is dit niet onze insteek. Wij vermelden namelijk hoe de korting werkt.

De UC tankkorting is inderdaad niet te combineren met andere acties, spaarsystemen of wanneer je met een creditcard betaald. Dit staat eveneens in onze voorwaarden vermeld. Je dient hierin dan een keuze te maken wat het beste bij je past.

Met vriendelijke groet,
Whitney van Wensen | UnitedConsumers
10

Blij makend

Het is altijd een feestje met de tankpas van UC.

15-01-2023

WMA, Halsteren

Beveelt ons aan

Beste WMA,

Hartelijk dank voor je feestelijke beoordeling!

Met vriendelijke groet,
Whitney van Wensen | UnitedConsumers
10

Prettig tanken met extra kortingen

Prettig tanken met extra kortingen al heb ik de kaart nog niet zolang

13-01-2023

Edwin , Dordrecht

Beveelt ons aan

Beste Edwin,

Extra korting is altijd mooi meegenomen. Bedankt voor je beoordeling!

Met vriendelijke groet,
Whitney van Wensen | UnitedConsumers
8

Goed,degelijk

Goede voorlichting,actueel,kritisch

13-01-2023

Adrie Kramer, OUDDORP ZH

Beveelt ons aan

Beste Adrie,

Bedankt voor je beoordeling op klantenvertellen!

Met vriendelijke groet,
Whitney van Wensen | UnitedConsumers
10

Snelle en goede info na elke tankbeurt.

geen nadere toelichting nodig.

13-01-2023

Dirk Tamboer, Vlaardingen

Beveelt ons aan

Beste Dirk,

Bedankt voor je positieve bericht! Goed om te horen.

Met vriendelijke groet,
Whitney van Wensen | UnitedConsumers
9

Gebruik deze al vele jaren

Uitstekend, Bij sommige Tankstations wel 18 cent korting.
Deze pas is het aanbevelen waard.

13-01-2023

O Mooi, Moerkapelle

Beveelt ons aan

Beste heer/mevrouw,

Dat is een hoge korting, mooi meegenomen! Bedankt voor je positieve beoordeling op klantenvertellen.

Met vriendelijke groet,
Whitney van Wensen | UnitedConsumers
10

Heel prettig korting op de brandstof een leuke spaarpot

Jaren gebruik van korting

13-01-2023

W.klaui, Spijkenisse

Beveelt ons aan

Beste heer/mevrouw,

Leuk een trouwe deelnemer! Bedankt voor je positieve review.

Met vriendelijke groet,
Whitney van Wensen | UnitedConsumers
9

Delighted Consumers

Groot gemak en lekker sparen voor cash of leuke dingen

13-01-2023

Leo, Millingen aan de Rijn

Beveelt ons aan

Beste Leo,

Een leuke, makkelijke manieren voor een extraatje! Bedankt voor je positieve beoordeling op klantenvertellen.

Met vriendelijke groet,
Whitney van Wensen | UnitedConsumers
8

Altijd goedkoper.

Krijg altijd extra korting

13-01-2023

Anneke , Vlaardingen

Beveelt ons aan

Beste Anneke,

Bedankt voor je positieve beoordeling op klantenvertellen.

Met vriendelijke groet,
Whitney van Wensen | UnitedConsumers
9

geweldig

leuk om op deze manier iets te kunnen sparen raad het iedereen aan

13-01-2023

E.M.J els koreman, 's-Gravenhage

Beveelt ons aan

Beste Els,

Bedankt voor je beoordeling op klantenvertellen.

Met vriendelijke groet,
Whitney van Wensen | UnitedConsumers
10

Gewoon goed

Goed bezig

12-01-2023

Piet, Ool-Herten

Beveelt ons aan

Beste Piet,

Bedankt voor je beoordeling op klantenvertellen.

Met vriendelijke groet,
Whitney van Wensen | UnitedConsumers
10

Simpel en snel besparen op je brandstof

Bij iedere tankbeurt spaar je euro's

Het gaat niet hard maar je hebt voor je het weet 20 a 30 opgespaard.

12-01-2023

Loes , Wervershoof

Beveelt ons aan

Beste Loes,

Bedankt voor je positieve beoordeling op klantenvertellen. Alle beetjes helpen inderdaad :-)

Met vriendelijke groet,
Whitney van Wensen | UnitedConsumers
Terug naar boven