Altijd goedkoop tanken

Brandstofpomp
Korting op alle brandstoffen
Brandstofpomp
Tankkaart is gratis bij gebruik
Brandstofpomp
Korting op ruim 600 locaties

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

7.8
2

Misleidend

De "korting" is echt alleen interessant als je bij de allerduurste tankstations langs de snelweg tankt. In de praktijk krijg je op de reguliere tankstations 1 cent korting, wat het geheel niet interessant en overbodig maakt.

08-02-2021

Jeroen, Alphen aan den Rijn

Hi Jeroen,

Wij vinden het jammer om te lezen dat u het product misleidend vindt.

Wij zijn ons ervan bewust niet de goedkoopste te zijn met onze tankkorting. Er wordt een vaste korting gegeven, zodat u nooit de hoge landelijke adviesprijs betaald.

Wij werken samen met dure en goedkope tankstations door heel Nederland, dit is in elke regio weer verschillend. Elke pomphouder bepaalt dagelijks zelf de pompprijzen, hier hebben wij geen enkele invloed op. De prijzen zijn vaak afhankelijk van de ligging van het tankstation en de concurrentie in de buurt.

Er zullen altijd tankstations zijn waar goedkoper getankt kan worden (bijvoorbeeld in het buitenland, maar uiteraard ook bij onbemande tankstations).

Met vriendelijke groet,
Whitney van Wensen | UnitedConsumers
10

Goed

Goede service alleen jammer dat men bij een onbemande tankstation op geen andere manier kan sparen op een tankbeurt

07-01-2021

H P v d Ende, Born

Beveelt ons aan

Hi!

Bedankt voor je review en goede beoordeling!

Op dit moment werken wij enkel met bemande tankstations samen, daar de tankkorting geregistreerd dient te worden door een medewerker van het tankstation.
Wellicht dat dit in de toekomst nog veranderd, echter hebben wij daar op dit moment nog geen inzage op.

Met vriendelijke groet,
Derk Foolen | UnitedConsumers
10

Goed

Goede service alleen jammer dat men bij een onbemande tankstation op geen andere manier kan sparen op een tankbeurt

07-01-2021

H P v d Ende, Born

Beveelt ons aan

4

zeer slechte ervaring met united consummer, ze komen de afspraken niet na

De e-mails worden niet beantwoord, zeer slechte comnucatie.

met vriendelijke groeten

G. de Krieger.

05-01-2021

Gerrit, Ugchelen

4

zeer slechte ervaring met united consummer, ze komen de afspraken niet na

De e-mails worden niet beantwoord, zeer slechte comnucatie.

met vriendelijke groeten

G. de Krieger.

05-01-2021

Gerrit, Ugchelen

Hi Gerrit,

Helaas hebben wij betreft het product Tanken een mindere review van u ontvangen.

In onze administratie zien wij dat wij onlangs geen e-mailberichten van u hebben ontvangen betreft uw tankvoordeel.
Uw UnitedConsumers tankkaart is al geruime tijd niet gebruikt voor het registreren van het tankvoordeel.

Indien wij u ergens mee van dienst kunnen zijn, vernemen wij dat graag van u. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 040 235 0560 of per e-mail tanken@unitedconsumers.com.

Met vriendelijke groet,
Derk Foolen | UnitedConsumers
9

goed

leuk sparen voor een vakantie

03-01-2021

Theresia van der Burgt, Eindhoven

Beveelt ons aan

Hi Theresia!

Bedankt voor je review en goede beoordeling.
Hopelijk kunnen we snel weer op vakantie! ;-)

Met vriendelijke groet,
Derk Foolen | UnitedConsumers
9

goed

leuk sparen voor een vakantie

03-01-2021

Theresia van der Burgt, Eindhoven

Beveelt ons aan

5

geen korting meer met benzine pasje!!!

bij verschillende tank stations,geen korting ,dus niet meer sparen!!
jammer.

31-12-2020

Reinier, Amstelveen

5

geen korting meer met benzine pasje!!!

bij verschillende tank stations,geen korting ,dus niet meer sparen!!
jammer.

Zowel BP station als Sakko gaven geen punten en zeiden dat deze in deze tijd van corona stop waren gezet!!!

31-12-2020

Reinier, Amstelveen

Hi Reinier,

UnitedConsumers werkt met ruim 600 bemande tankstations samen door heel Nederland. Ook in uw woonplaats Amstelveen zijn twee deelnemende tankstations, waar u onze tankkorting ontvangen. Betreft de Sakko-locatie op Newa 2 en een BP-tankstation aan de Noorddammerlaan.

Een overzicht met alle deelnemende tankstations, vindt u via onderstaande website
https://www.unitedconsumers.com/tanken/informatie/waar-kan-ik-tanken.asp

Met vriendelijke groet,
Derk Foolen | UnitedConsumers
1

goed getankt

Ik ben verhuisd van Den Bosch naar Weert.
Nu zou ik willen weten bij welke tankstations in de regio Weert ik
terecht kan?

31-12-2020

Frans Tak, 'S-HERTOGENBOSCH

Beveelt ons aan

Hi Frans,

In uw nieuwe woonplaats Weert zijn twee deelnemende tankstations, waar u onze tankkorting ontvangt. Betreft de Haan-locatie op Ringbaan-Zuid 31 en een Total-tankstation aan de Kempenweg (vlak bij de Belgische grens).
Ook in Nederweert en Budel hebben wij twee tankstations aangesloten. Deze tankstations zijn beide van het merk Esso.

Een overzicht met alle deelnemende tankstations, vindt u via onderstaande website
https://www.unitedconsumers.com/tanken/informatie/waar-kan-ik-tanken.asp

Met vriendelijke groet,
Derk Foolen | UnitedConsumers
1

goed getankt

Ik ben verhuisd van Den Bosch naar Weert.
Nu zou ik willen weten bij welke tankstations in de regio Weert ik
terecht kan?

31-12-2020

Frans Tak, 'S-HERTOGENBOSCH

Beveelt ons aan

3

Tankstation kan mijn krt niet invoeren

Bij het tankstation waar ik altijd tank kan ik nog steeds mijn krt niet gebruiken, volgens hun moeten jullie langskomen om het te herstellen.De serveuse van jullie zelf is wel correct handmatig zijn de tankbeurten op mijn account bijgeboekt

31-12-2020

Tineke, Bergen op Zoom

3

Tankstation kan mijn krt niet invoeren

Bij het tankstation waar ik altijd tank kan ik nog steeds mijn krt niet gebruiken, volgens hun moeten jullie langskomen om het te herstellen.De serveuse van jullie zelf is wel correct handmatig zijn de tankbeurten op mijn account bijgeboekt

31-12-2020

Tineke, Bergen op Zoom

Hi Tineke,

Waarschijnlijk tankt u bij de Total-locatie aan de Marconilaan. De terminal bij het tankstation werkt helaas niet, waardoor zij uw tankkorting niet direct kunnen registreren. Hiervoor zijn wij mede afhankelijk van de exploitant.

Uiteraard kunnen wij uw gemiste tankkorting handmatig voor u bijschrijven. Hiervoor ontvangen wij graag uw tankbonnen, per e-mail, zodat u geen korting misloopt!

Met vriendelijke groet,
Derk Foolen | UnitedConsumers
1

Waardeloos

Het pasje werkt voor geen meter bij Gulf tankstation te Putten.

31-12-2020

Gino, Wijk bij Duurstede

Hi Gino,

In onze administratie zien wij dat wij dagelijks tientallen transacties van de Gulf-locatie te Putten doorkrijgen. Wellicht is uw tankkaart zodanig beschadigd dat de tankkorting niet geregistreerd kan worden?

Wij adviseren u het bij uw volgende tankbeurt nogmaals te proberen. Werkt uw tankkaart wederom niet, vernemen wij dat graag van u, zodat wij een nieuwe tankkaart aan u toe kunnen sturen.

Met vriendelijke groet,
Derk Foolen | UnitedConsumers
1

Waardeloos

Het pasje werkt voor geen meter bij Gulf tankstation te Putten.

31-12-2020

Gino, Wijk bij Duurstede

Terug naar boven