Contact
Mijn UnitedConsumers

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

8.1

Betrouwbaarheid van onze reviews

Wij vinden de betrouwbaarheid van onze reviews erg belangrijk. Daarom:

  • Heeft onze partner Klantenvertellen.nl in hun reviewsysteem barrières ingebouwd die ervoor zorgen dat de reviews afkomstig zijn van échte klanten.
  • Verwerken wij alle reviews van producten: positief én negatief.
  • Betalen wij niet voor beoordelingen. Al onze reviews zijn eerlijke reviews.

9

Correcte informatie en respons!

Wij worden goed geïnformeerd over de juiste standen van ons energie verbruik.

12-09-2022

Marianne Mathijssen, HAARLEM

Beveelt ons aan

7

Duidelijk en informatief

Zie hierboven

25-08-2022

Frans, Brunssum

Beveelt ons aan

2

Te weinig plekken

Er zijn er veel te weinig deelnemende stations.

23-08-2022

F.J., Valkenswaard

8

korting loopt lekker op

Fijn om regelmatig een extraatje te krijgen.
Het wordt keurig verwerkt bij UnitedConsumers

23-08-2022

Lucie, GOIRLE

Beveelt ons aan

9

Ik ben altijd goed geholpen

Nooit problemen gehad en altijd antwoord gekregen op mijn vragen

22-08-2022

R. Bermudez, Groningen

Beveelt ons aan

10

Geweldig bedrijf met scherpe prijzen en mooie beloningen

We zijn al jaren klant bij United Consumers en zeer tevreden. De prijzen zijn laag en je krijgt ook nog eens elk jaar een extra korting uitgekeerd over je jaar verbruik. Klantenservice is goed te bereiken en denken met je mee. En vriendelijke mensen dus wij blijven lekker zitten waar we zitten

21-08-2022

Marion Bloemendal, Soest

Beveelt ons aan

7

prima, nooit problemen

zie boven

20-08-2022

C.I., Weesp

Beveelt ons aan

9

goede prijs ten opzichte van andere tankstations

goede service, goede prijs en een leuk spaarpotje!

20-08-2022

Gelijn , DEN HAAG

Beveelt ons aan

10

UnitedConsumers is helemaal top.

Ben zeer tevreden met UnitedConsumers. Alles wordt duidelijk aangegeven en uitbetalingen worden keurig op tijd gedaan.

19-08-2022

Anton, Wilnis

Beveelt ons aan

8

ik tank alleen en dat loopt prima.

zie boven.

17-08-2022

Berry Hendriks, Naaldwijk

Beveelt ons aan

9

Uitstekende service en hulp bij vragen.

Zo wel bij tanken als ook bij de energie is het bij UnitedConsumers uitstekend geregeld.

17-08-2022

Francois., Amsterdam.

Beveelt ons aan

5

Afgelopen jaar prima, nieuwe tarieven mysterieus!

Afgelopen jaar scherpste tarief gehad wat ik toen kon vinden, super want het scheelde cht!
Nu het contract bijna afloopt wil men maar geen nieuwe tarieven geven, waren die niet per 1 juli bepaalt? Nee schijnbaar wordt het hoger dan dat ivm de alsmaar stijgende prijzen op de markt. Pas de dag dat ik van vast naar variabel ga kan ik de nieuwe tarieven krijgen. Niet handig dus om nu met andere leveranciers te kunnen vergelijken om eventueel tijdig over te stappen!

17-08-2022

JSTM, Kampen

Beveelt ons aan

4

Zeer slecht

De tankstations waar ik mag tanken zijn de duurste in de regio. Het tankstation bij ons in het dorp is goedkoper dan jullie geselecteerde tankstation met de korting er al a!

15-08-2022

Sepp Sallaerts, Westerhoven

10

ik heb tot nu toe alleen maar positieve ervaringen

ik heb alleen maar positieve ervaringen met United Consumers en dus kan ik deze organisatie van harte aanbevelen

15-08-2022

B.Jongerden, Zeewolde

Beveelt ons aan

10

Doe al jaren mee

Leuk spaarpot

14-08-2022

Jan, Oudewater

Beveelt ons aan

Terug naar boven