UnitedConsumers
Achtergrond

Nieuwe basisverzekering: UC Bewuste Keuze

Eindhoven 13 november 2021

Dit jaar breiden wij ons aanbod uit met een nieuwe basisverzekering: UC Bewuste Keuze. Met deze naturapolis bent u uitstekend verzekerd en heeft u voldoende keuze in zorgverleners met contract. Daarnaast heeft de UC Bewuste Keuze basisverzekering een zeer scherpe premie van € 114,90 per maand. Zo houdt u meer over voor een leuker leven!

Complete basisdekking

Met onze nieuwe basisverzekering krijgt u een complete dekking voor alle basiszorg, zoals: de huisarts, het ziekenhuis en de meeste medicijnen. U kunt bovendien terecht in alle Nederlandse ziekenhuizen voor spoedeisende zorg en mag altijd zelf uw huisarts kiezen.


Voldoende keuze in zorgverleners

Met de naturapolis UC Bewuste Keuze heeft u voldoende keuze in zorgverleners waarmee VGZ een contract heeft afgesloten. Voor taxivervoer zijn er een beperkt aantal zorgverleners met contract.


Vergoeding

Bij zorgverleners met contract krijgt u 100% vergoed. Bij zorgverleners zonder contract krijgt u 65% vergoed van het gemiddeld gecontracteerd tarief. Houd daarnaast rekening met het eigen risico of een eventuele eigen bijdrage.


Voordelen UC Bewuste Keuze

  • Kies zelf uw huisarts.
  • Voldoende keuze in zorgverleners.
  • Onze goedkoopste basisverzekering.
  • U kunt terecht in alle Nederlandse ziekenhuizen.
  • Gratis Fitter app en hulp bij het krijgen en behouden van een gezonde levensstijl.


Het overstapseizoen is begonnen

U mag jaarlijks tussen 12 november en 31 december uw zorgverzekering wijzigen en/of overstappen naar een andere zorgverzekeraar. Als u voor 31 december overstapt naar een zorgverzekering van ons, dan zeggen wij uw oude zorgverzekering op. Wij zorgen er vervolgens voor dat u vanaf het nieuwe jaar verzekerd bent. Wilt u ook uitstekend en goedkoop verzekerd zijn? Bereken hier uw premie en start met besparen!


Alle nieuwsberichten
Wil je een goede service?

Een goede service, daar staan wij voor. Om je dit te kunnen bieden gebruiken wij cookies. Door op 'Ja, dat wil ik' te klikken ga je hier mee akkoord. Bekijk hier onze privacy statement voor meer uitleg.

Nee, ik wil alleen minimale cookies