Contact
Mijn UnitedConsumers

Nieuwe basisverzekering: UC Bewuste Keuze

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 13 november 2021

Dit jaar breiden wij ons aanbod uit met een nieuwe basisverzekering: UC Bewuste Keuze. Met deze naturapolis bent u uitstekend verzekerd en heeft u voldoende keuze in zorgverleners met contract. Daarnaast heeft de UC Bewuste Keuze basisverzekering een zeer scherpe premie van € 114,90 per maand. Zo houdt u meer over voor een leuker leven!

Bekijk UC Bewuste Keuze


Complete basisdekking

Met onze nieuwe basisverzekering krijgt u een complete dekking voor alle basiszorg, zoals: de huisarts, het ziekenhuis en de meeste medicijnen. U kunt bovendien terecht in alle Nederlandse ziekenhuizen voor spoedeisende zorg en mag altijd zelf uw huisarts kiezen.


Voldoende keuze in zorgverleners

Met de naturapolis UC Bewuste Keuze heeft u voldoende keuze in zorgverleners waarmee VGZ een contract heeft afgesloten. Voor taxivervoer zijn er een beperkt aantal zorgverleners met contract. 


Vergoeding

Bij zorgverleners met contract krijgt u 100% vergoed. Bij zorgverleners zonder contract krijgt u 65% vergoed van het gemiddeld gecontracteerd tarief. Houd daarnaast rekening met het eigen risico of een eventuele eigen bijdrage.


Voordelen UC Bewuste Keuze

  • Kies zelf uw huisarts.
  • Voldoende keuze in zorgverleners.
  • Onze goedkoopste basisverzekering.
  • U kunt terecht in alle Nederlandse ziekenhuizen.
  • Gratis Fitter app en hulp bij het krijgen en behouden van een gezonde levensstijl.
 

voordelen unitedconsumers

€ 000,00 p/mnd


Het overstapseizoen is begonnen

U mag jaarlijks tussen 12 november en 31 december uw zorgverzekering wijzigen en/of overstappen naar een andere zorgverzekeraar. Als u voor 31 december overstapt naar een zorgverzekering van ons, dan zeggen wij uw oude zorgverzekering op. Wij zorgen er vervolgens voor dat u vanaf het nieuwe jaar verzekerd bent. Wilt u ook uitstekend en goedkoop verzekerd zijn? Bereken hier uw premie en start met besparen!