Contact
Mijn UnitedConsumers

Verras een zorgmedewerker met een kaartje

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 15 december 2021

Het is druk in de zorg. En daarmee is de druk op de zorgmedewerkers hoog. Al bijna twee jaar wordt van hen het uiterste gevraagd. Juist nú laten we van ons horen. In samenwerking met VGZ verrassen we zorgmedewerkers met een kaartje. Kleine moeite, groot gebaar. Want samen zorgen we voor elkaar.

Verrassing voor zorgmedewerkers

Grote kans dat u iemand kent die werkt in de zorg. Verras hem of haar met een gratis kaartje per post. Wij doen er alles aan om uw kaartje voor kerst te bezorgen. Deze actie loopt tot en met woensdag 22 december 12.00 uur. Doet u ook mee?

 Ja, ik stuur een kaartje

Hand met ansichtkaarten
 

Zorgverzekering van UnitedConsumers

U wilt natuurlijk zorgeloos verzekerd zijn. Bij ons bent u aan het juiste adres. Onze zorgverzekeringen zijn samengesteld in samenwerking met VGZ. Zo weet u zeker dat u de beste zorg krijgt! Bekijk onze zorgverzekeringen.