Contact
Mijn UnitedConsumers

Onze deelnemers gaan voor goud

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 14 februari 2022

Wij helpen onze deelnemers graag om op een leuke manier fit te worden én te blijven. Om de goede voornemens van dit jaar vast te houden, hebben wij van 4 t/m 13 februari de Olympische stappenchallenge georganiseerd. 

Zelf in beweging tijdens de Olympische spelen

Op 4 februari stond TeamNL aan de start van de Olympische Spelen in Peking, bijna 8.000 kilometer van huis. En tijdens onze challenge liepen wij met ze mee: tien dagen, gemiddeld 8.000 stappen per dag! Het aantal stappen van de deelnemers werd bijgehouden in de FitterUp app. Deze app is gratis voor deelnemers met een zorgverzekering van UnitedConsumers en geeft inzicht in beweging, voeding en slaap. Bovendien worden alle gezonde keuzes van de deelnemer beloond!
stappenchallenge

Bijna 45 miljoen stappen!

Bijna 700 deelnemers zijn de uitdaging aangegaan en wat hebben zij een mooie prestatie geleverd! In 10 dagen tijd werden er 44.898.165 stappen gezet. We zijn dus ongelooflijk trots op iedereen die mee heeft gedaan!

Persoonlijke beloning

Deelnemers aan de stappenchallenge konden een persoonlijke beloning in de vorm van Healthcoins verdienen. Het zetten van gemiddelde 8000 stappen per dag resulteerde in 250 extra Healthcoins voor de deelnemer. De gespaarde Healthcoins kunnen worden besteed in de winkel van de FitterUp app. Ook kunnen de Healthcoins gedoneerd worden aan een goed doel.

Bewegen is gezond

Regelmatig bewegen is gezond omdat het zorgt voor een fit, sterk en flexibel lichaam. Daarnaast is het is ook erg goed voor de geestelijke gesteldheid. Dat bewegen gezond is, betekent ook dat u door meer te bewegen de kans op ziekten en aandoeningen verkleint. Met deze actie werd goed bewegen extra gestimuleerd.

Bij UnitedConsumers krijgt u niet alleen korting op uw zorgverzekering. We helpen onze deelnemers ook om fit en gezond te blijven. Daarom dagen we iedereen graag uit om in beweging te komen voor een gezonde leefstijl. Zo werken we samen aan een leuker en gezonder Nederland.

FitterUp met UnitedConsumers

Nog geen deelnemer van FitterUp met UnitedConsumers? Deelnemers met een zorgverzekering via UnitedConsumers, kunnen exclusief gebruik maken van FitterUp met UnitedConsumers. Aanmelden is gratis.