Contact
Mijn UnitedConsumers

Bloeddrukmeter actie voor onze deelnemers

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 1 juni 2022

Bij UnitedConsumers geven we niet alleen korting op zorgverzekeringen. Wij helpen onze deelnemers ook om fit én gezond te blijven. Daarom hebben wij een speciale bloeddrukmeter actie voor onze deelnemers opgezet. Zo helpen wij onze deelnemers bij het behouden van een gezonde bloeddruk.

Een goede bloeddruk is belangrijk voor een gezond hart. Wanneer de bloeddruk te hoog is, is er namelijk een verhoogd risico op hart- en vaatziekten. Daarom adviseert de Hartstichting om vanaf het 40ste levensjaar jaarlijks de bloeddruk te meten. Dit kan eenvoudig met een bloeddrukmeter voor thuis. 

Bloeddrukmeter met hoge korting

In samenwerking met Bloeddrukmeter.shop hebben wij een leuke kortingsactie opgezet voor onze deelnemers. Waarbij onze deelnemers een bloeddrukmeter voor thuis met hoge korting kunnen bestellen. Zo hebben onze deelnemers inzicht in hun gezondheid en kunnen zij preventief hun bloeddruk meten.

Tips voor een gezonde bloeddruk

Naast deze bijzondere actie geven wij onze deelnemers regelmatig tips om hun gezondheid te verbeteren. Wij willen natuurlijk dat onze deelnemers gezond zijn en blijven. Met deze tips kunt u een hoge bloeddruk verlagen of zelfs voorkomen:

gezond eten tip 1
Tip 1: Gezond eten

voldoende beweging tip 2
Tip 2: Voldoende beweging

stress verminderen tip 3
Tip 3: Stress verminderen

Samen voor een gezonder en leuker leven

Wij helpen onze deelnemers graag om zo fit mogelijk te worden en te blijven. Daarom hebben onze deelnemers exclusief toegang tot de FitterUp app. Bovendien kunnen zij deelnemen aan online workshops voor hun mentale en lichamelijke gezondheid. Zo werken we samen aan een gezonder en leuker Nederland!