Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkope zorgverzekering 2023

Uw geboortedatum:

Vergoeding abortus verzekering

Vanuit de UnitedConsumers door VGZ zorgverzekeringen krijgt u abortus vergoed. Bekijk hieronder welke vergoeding geboden wordt vanuit de basisverzekeringen en aanvullende verzekeringen voor abortus.

 

Wordt abortus vergoed?

Zelfs de beste zorgverzekering
kan goedkoper

Met onze zorgverzekeringen weet u zeker dat u uitstekend én voordelig verzekerd bent. Dat wilt u toch ook? Vul uw geboortedatum in en ontdek direct hoeveel u kunt besparen op uw zorgverzekering in 2023!

Zorgverzekering 2023


Uw geboortedatum:
   


Vergoeding abortus verzekering

Een abortus in het ziekenhuis valt onder medisch specialistische zorg (ziekenhuiszorg). Naast het ziekenhuis is het ook mogelijk om een abortus uit te laten voeren in een abortuskliniek. Een abortus plegen in een abortuskliniek valt onder de Wet langdurige zorg (Wlz). Bekijk hier of u een abortus vergoeding vanuit de verzekering krijgt.

Abortus vergoed

Een abortus is een ingreep waarbij een zwangerschap vroegtijdig wordt beëindigd. Een abortus mag officieel gezien tot de 24e week van de zwangerschap beëindigd worden. In de praktijk gaan artsen uit van 22 weken.

Een abortus plegen na de 24e week van de zwangerschap mag enkel bij zeer zwaarwegende medische redenen. Bijvoorbeeld wanneer de ongeborene niet levensvatbaar is. Een abortus kan worden uitgevoerd in het ziekenhuis of in een abortuskliniek. Bekijk hier of u een abortus vergoeding vanuit de verzekering krijgt.

Zorgverlener vinden

Zorgverlener vinden

In de UC Zorgzoeker vindt u alle zorgverleners bij u in de buurt. Wel zo fijn!

> Vind een zorgverlener

 

UnitedConsumers zorgverzekering door VGZ

Onze zorgverzekeringen

Wij bieden verschillende soorten zorgverzekeringen aan, zodat er altijd een pakket is dat bij u past.

> Bekijk zorgverzekeringen

 

Alle vergoedingen

Meer vergoedingen

Medisch specialist
Ziekenhuiszorg
Huisarts

 

 

Terug naar alle vergoedingen

Terug naar boven