Contact
Mijn UnitedConsumers

Chiropractor vergoeding

Vanuit de UnitedConsumers door VGZ zorgverzekeringen krijg je een chiropractie vergoeding. Bekijk hieronder uit welke zorgverzekering je een chiropractor vergoeding krijgt.

 

Vergoeding chiropractor uit je verzekering


Chiropractie

Een chiropractor kan jou helpen wanneer je bijvoorbeeld klachten hebt aan je rug of nek. Een chiropractor is met name bezig met de werking van je zenuwstelsel en eventuele verstoringen hierin. Chiropractie valt onder de alternatieve geneeswijzen en wordt daarom niet vergoed uit de basisverzekering.


Chiropractor vergoeding uit de aanvullende verzekering

De vergoeding voor behandelingen van de chiropractor wordt niet vergoed uit de basisverzekering. Om toch een vergoeding te kunnen krijgen, heb je dus een aanvullende verzekering nodig. Doordat de chiropractor vergoeding uit de aanvullende verzekering komt, betaal je hier geen eigen risico voor. Er geldt ook geen eigen bijdrage voor deze zorg. Bekijk hier de chiroptactie vergoeding uit onze aanvullende zorgverzekeringen.


Wanneer aanvullende verzekering voor chiropractor?

De kosten van een behandeling bij een chiropractor liggen meestal rond de € 60,- per consult. Vaak krijg je een vergoeding voor de chiropractor vanuit een aanvullende verzekering, tot een maximum bedrag per behandeling. Of het nuttig is een aanvullende verzekering af te sluiten, ligt aan hoeveel behandelingen je nodig hebt.

Zet daarom de premie van de aanvullende verzekering tegenover de kosten van het zelf betalen van de chiropractor. Wat ben je kwijt aan premie, hoeveel krijg je ervoor terug en hoeveel geld zou je kwijt zijn zonder vergoeding? Ben je net zoveel of meer geld kwijt met een aanvullende verzekering, dan kun je ervoor kiezen geen aanvullende verzekering af te sluiten voor de vergoeding van jouw chiropractor.

Maak je gebruik van verschillende soorten alternatieve geneeswijzen? Dan is een aanvullende verzekering met een vrij te besteden budget voor alternatieve zorg wellicht wel een goed idee voor jou.


Zorgverlener vinden

In de UnitedConsumers Zorgzoeker vind je alle zorgverleners bij jou in de buurt.

> Vind een zorgverlener

 

Onze zorgverzekeringen

Wij bieden verschillende soorten zorgverzekeringen aan, zodat er altijd een pakket is dat bij je past.

> Bekijk zorgverzekeringen

 

 

Terug naar alle vergoedingen