Zorgverzekering 2020

Uw voordelen

  • Kies zelf uw huisarts
  • 5% korting op de basisverzekering
  • 15% korting op alle aanvullende verzekeringen
  • UnitedConsumers service met VGZ kwaliteit
  • Uitstekend verzekerd voor de beste prijs

Chiropractor vergoeding

Zorg van een chiropractor wordt alleen vergoed vanuit een aanvullende zorgverzekering. Chiropractie valt namelijk onder alternatieve bewegingstherapie en valt dan ook onder de vergoeding van beweegzorg. In de aanvullende verzekering is een vergoeding opgenomen voor een aantal behandelingen beweegzorg per kalenderjaar. Hierin is ook alternatieve beweegzorg opgenomen, zoals een bezoek aan de chiropractor.

Wanneer aanvullende verzekering voor chiropractor?

De kosten van een behandeling bij een chiropractor liggen meestal rond de € 50,- per consult. Vaak krijgt u een vergoeding voor chiropractie vanuit een aanvullende verzekering, tot een maximum bedrag per behandeling. Of het nuttig is een aanvullende verzekering af te sluiten, ligt aan hoeveel behandelingen u nodig heeft.

Zet daarom de premie van de aanvullende verzekering tegenover de kosten van het zelf betalen van de chiropractor. Wat bent u kwijt aan premie, hoeveel krijgt u ervoor terug en hoeveel geld zou u kwijt zijn zonder vergoeding? Bent u net zo veel of meer geld kwijt met een aanvullende verzekering, dan kunt u ervoor kiezen geen aanvullende verzekering af te sluiten voor de vergoeding van uw chiropractor.

Weet u niet welke aanvullende verzekering het beste bij u past? Wij helpen u graag en geven u persoonlijk advies. U kunt zelf contact opnemen met onze klantenservice of wij bellen u gratis terug.

Wij bellen u graag terug