Contact
Mijn UnitedConsumers

Chiropractor vergoeding

Vanuit de UnitedConsumers door VGZ zorgverzekeringen krijgt u een chiropractie vergoeding. Bekijk hieronder uit welke zorgverzekering u een chiropractor vergoeding krijgt.

 

Vergoeding chiropractor uit uw verzekering


Chiropractie

Een chiropractor kan u helpen wanneer u bijvoorbeeld klachten heeft aan uw rug of nek. Een chiropractor is met name bezig met de werking van uw zenuwstelsel en eventuele verstoringen hierin. Chiropractie valt onder de alternatieve geneeswijzen en wordt daarom niet vergoed uit de basisverzekering.

Chiropractor vergoeding uit de aanvullende verzekering

De vergoeding voor behandelingen van de chiropractor wordt niet vergoed uit de basisverzekering. Om toch een vergoeding te kunnen krijgen, heeft u dus een aanvullende verzekering nodig. Doordat de chiropractor vergoeding uit de aanvullende verzekering komt, betaalt u hier geen eigen risico voor. Er geldt ook geen eigen bijdrage voor deze zorg. Bekijk hier de chiroptactie vergoeding uit onze aanvullende zorgverzekeringen.

Wanneer aanvullende verzekering voor chiropractor?

De kosten van een behandeling bij een chiropractor liggen meestal rond de € 60,- per consult. Vaak krijgt u een vergoeding voor de chiropractor vanuit een aanvullende verzekering, tot een maximum bedrag per behandeling. Of het nuttig is een aanvullende verzekering af te sluiten, ligt aan hoeveel behandelingen u nodig heeft.

Zet daarom de premie van de aanvullende verzekering tegenover de kosten van het zelf betalen van de chiropractor. Wat bent u kwijt aan premie, hoeveel krijgt u ervoor terug en hoeveel geld zou u kwijt zijn zonder vergoeding? Bent u net zoveel of meer geld kwijt met een aanvullende verzekering, dan kunt u ervoor kiezen geen aanvullende verzekering af te sluiten voor de vergoeding van uw chiropractor.

Maakt u gebruik van verschillende soorten alternatieve geneeswijzen? Dan is een aanvullende verzekering met een vrij te besteden budget voor alternatieve zorg wellicht wel een goed idee voor u.


Zorgverlener vinden

Zorgverlener vinden

In de UC Zorgzoeker vindt u alle zorgverleners bij u in de buurt. Wel zo fijn!

> Vind een zorgverlener

 

UnitedConsumers zorgverzekering door VGZ

Onze zorgverzekeringen

Wij bieden verschillende soorten zorgverzekeringen aan, zodat er altijd een pakket is dat bij u past.

> Bekijk zorgverzekeringen