Contact
Mijn UnitedConsumers

Vergoeding fysiotherapie kind (tot 18 jaar)

De vergoeding voor fysiotherapie voor uw kind onder de 18 jaar komt uit de basisverzekering. Daarnaast is het mogelijk om extra fysiotherapiebehandelingen vergoed te krijgen vanuit een aanvullende verzekering. Op deze pagina leest u hoe de vergoeding fysiotherapie voor uw kind geregeld is.

 

Vergoeding fysiotherapie kind


Fysiotherapie kind uit de basisverzekering

Kinderen tot 18 jaar krijgen fysiotherapie vergoed uit de basisverzekering. Het gaat hierbij om een vast aantal behandelingen dat vergoed wordt vanuit de basisverzekering. U hoeft hier geen eigen risico voor te betalen omdat uw kind nog geen 18 jaar is. Bekijk hier hoeveel behandelingen vergoed worden vanuit de basisverzekering.

Kinderfysiotherapie vergoeding uit de aanvullende verzekering

Is de kinderfysiotherapie vergoeding uit de basisverzekering niet voldoende? Dan kunt u ook een aanvullende verzekering afsluiten. Kinderen tot 18 jaar krijgen dan een extra fysiotherapie vergoeding. Voor de vergoeding van fysiotherapie voor kinderen uit de aanvullende verzekering hoeft u ook geen eigen risico te betalen. Ook van een eigen bijdrage is geen sprake.

Fysiotherapie kind vergoeding

Om een volledige kinderfysiotherapie vergoeding te krijgen, is het aan te raden om naar een zorgverlener met contract te gaan. Valt uw kind onder uw combinatie basisverzekering? Dan krijgt uw kind de fysiobehandeling 100% vergoed, ongeacht of de fysiotherapeut wel of geen contract heeft met de zorgverzekeraar.


Zorgverlener vinden

Zorgverlener vinden

In de UC Zorgzoeker vindt u alle zorgverleners bij u in de buurt. Wel zo fijn!

> Vind een zorgverlener

 

UnitedConsumers zorgverzekering door VGZ

Onze zorgverzekeringen

Wij bieden verschillende soorten zorgverzekeringen aan, zodat er altijd een pakket is dat bij u past.

> Bekijk zorgverzekeringen