Zorgverzekering 2021

Uw geboortedatum:

Kraampakket verzekering

Bent u zwanger? Gefeliciteerd! Er komt een bijzondere tijd voor u aan. Tijdens de zwangerschap moet er veel geregeld worden. Wij willen u een zo fijn mogelijke kraamtijd toewensen. Daarom kunt u een gratis kraampakket van uw zorgverzekering vergoed krijgen. Wanneer komt u in aanmerking voor het kraampakket en wat zit er in?

Kraampakket zorgverzekering aanvragen

Het is belangrijk dat u het kraampakket vóór de vijfde maand van uw zwangerschap aanvraagt. Dan krijgt u het kraampakket in de zevende maand van uw zwangerschap thuisgestuurd. U kunt het kraampakket online aanvragen.

Kraampakket aanvragen

Kraampakket van uw zorgverzekering

Een kraampakket bevat allerlei spullen die u nodig heeft voor, tijdens of na de bevalling. Zo hoeft u dit niet allemaal zelf aan te schaffen.

Kraampakket verzekering

Bij een aantal aanvullende verzekeringen krijgt u het kraampakket cadeau, zodat u goed voorbereid bent. Heeft u geen kraampakket verzekering? Dan kunt u het kraampakket toch aanvragen.

Bent u van plan om binnenkort zwanger te raken en wilt u graag het kraampakket van de verzekering ontvangen? Sluit dan een aanvullende zorgverzekeringen af, met dekkingen voor uw zwangerschap, zodat u goed voorbereid uw zwangerschap in gaat.

Kraampakket basisverzekering

Heeft u alleen de basisverzekering of heeft uw aanvullende verzekering geen kraampakket vergoeding? Dan krijgt u het kraampakket niet gratis. Uiteraard kunt u deze alsnog bij VGZ aanvragen. De inhoud van het kraampakket is dan hetzelfde, alleen betaalt u er zelf voor.

Terug naar boven