Goedkope zorgverzekering 2022

Uw geboortedatum:

Vergoeding kraamzorg geboortecentrum

Als u na de bevalling uw kraamtijd (gedeeltelijk) in een geboortecentrum doorbrengt, ontvangt u een vergoeding van de kosten hiervan. Dit is een gedeeltelijke vergoeding, daarnaast moet u zelf nog een eigen bijdrage betalen. het is echter ook mogelijk om een aanvullende verzekering af te sluiten waarmee u alle kraamzorg in een geboortecentrum vergoed krijgt.

Kraamzorg vergoeding uit basisverzekering

De kraamzorg wordt voor een deel uit de basisverzekering vergoed – ook wanneer u de kraamtijd in een geboortecentrum doorbrengt. Gaat u voor het einde van de kraamtijd naar huis, dan wordt de kraamzorg thuis verder gezet.

De verloskundige stelt vast hoeveel uur kraamzorg u nodig heeft en dit aantal uren wordt over maximaal 10 dagen verdeeld. U betaalt per uur een eigen bijdrage.

Zelfs de beste zorgverzekering
kan goedkoper

Met een zorgverzekering van UnitedConsumers bespaart u maandelijks op uw vaste lasten. Dat wilt u toch ook? Vul uw geboortedatum in en ontdek direct de nieuwe premie van uw zorgverzekering in 2022!

Zorgverzekering afsluiten


Uw geboortedatum:
   

Vergoeding eigen bijdrage

U kunt zich aanvullend verzekeren voor de kosten van kraamzorg. U ontvangt dan een volledige vergoeding voor de eigen bijdrage, waardoor u zelf niets meer hoeft te betalen voor de kraamzorg. Dit geldt voor de kraamzorg in het geboortecentrum en ook wanneer de kraamzorg (daarna) thuis plaatsvindt. 

Terug naar boven