Contact
Mijn UnitedConsumers

Pedicure vergoeding

Vanuit de UnitedConsumers door VGZ zorgverzekeringen kun je een pedicure vergoeding krijgen. Bekijk hieronder hoe de medisch pedicure vergoed wordt vanuit de basisverzekeringen en aanvullende verzekeringen.

 

Pedicure vergoeding


Medische pedicure vergoeding

Voetproblemen kunnen onder andere veroorzaakt worden door een ziekte of aandoening, ouderdom of verwaarlozing. Een medische pedicure kan de voetproblemen verhelpen en/of verlichten. Ook kan het nodig zijn om je voeten regelmatig te laten controleren door een medische pedicure, bijvoorbeeld wanneer je diabetes of reuma hebt. Bekijk hier de pedicure vergoeding vanuit de zorgverzekering.


Verschil pedicure en medische pedicure

Er is een verschil tussen een pedicure en een medische pedicure. Beide zijn er voor het onderhouden en mooi houden van de voeten, zoals het knippen en lakken van nagels, het verwijderen van eelt of een likdoorn en andere huid- en nagelaandoeningen. Een medische pedicure is echter bevoegd om mensen met een verhoogd risico op complicaties aan de voeten te behandelen, zoals bij diabetes of reuma het geval is. Bekijk hier de medisch pedicure vergoeding vanuit de zorgverzekering.


Zorgverlener vinden

In de UnitedConsumers Zorgzoeker vind je alle zorgverleners bij jou in de buurt.

> Vind een zorgverlener

 

Onze zorgverzekeringen

Wij bieden verschillende soorten zorgverzekeringen aan, zodat er altijd een pakket is dat bij je past.

> Bekijk zorgverzekeringen

 

Meer vergoedingen

Voetbehandeling
Diabetes type 2
Steunzolen

 

 

Terug naar alle vergoedingen