Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkope zorgverzekering 2023

Uw geboortedatum:

Ooglaseren vergoeding

Een ooglaseren vergoeding is fijn wanneer u problemen heeft met het zicht, zoals bij- en verziendheid. Ooglaseren is dan een permanente oplossing waarna u geen contactlenzen of bril meer nodig heeft. In sommige gevallen wordt ooglaseren vergoed door uw zorgverzekering. Ook kan het interessant zijn om voor ooglaseren een aanvullende verzekering voor af te sluiten.

Zelfs de beste zorgverzekering
kan goedkoper

Met onze zorgverzekeringen weet u zeker dat u uitstekend én voordelig verzekerd bent. Dat wilt u toch ook? Vul uw geboortedatum in en ontdek direct hoeveel u kunt besparen op uw zorgverzekering in 2023!

Zorgverzekering 2023


Uw geboortedatum:
   


Ogen laseren verzekering

Bij bepaalde medische indicaties wordt ooglaseren vergoed uit de basisverzekering. Deze medische indicatie moet worden vastgesteld door uw oogarts. Als u deze verwijzing heeft en u toestemming van uw zorgverzekeraar heeft ontvangen, ontvangt u uit de basisverzekering een vergoeding voor het laseren van uw ogen. Voor deze vergoeding geldt wel een eigen risico.

Vergoeding ooglaseren aanvullende verzekering

Sommige aanvullende verzekeringen bieden een vergoeding voor ooglaseren, ook als u geen recht heeft op een vergoeding uit de basisverzekering. Let u bij uw keuze van een aanvullende verzekering dan ook op of dit tot de mogelijkheden behoort en wat het maximaal te vergoeden bedrag is.


Zorgverlener vinden

Zorgverlener vinden

In de UC Zorgzoeker vindt u alle zorgverleners bij u in de buurt. Wel zo fijn!

> Vind een zorgverlener

 

UnitedConsumers zorgverzekering door VGZ

Onze zorgverzekeringen

Wij bieden verschillende soorten zorgverzekeringen aan, zodat er altijd een pakket is dat bij u past.

> Bekijk zorgverzekeringen

 

Alle vergoedingen

Meer vergoedingen

Lensvervanging
Brilvergoeding
Lenzen

 

Terug naar boven