Contact
Mijn UnitedConsumers

Ooglaseren vergoeding

Een ooglaseren vergoeding is fijn wanneer je problemen hebt met het zicht, zoals bij- en verziendheid. Ooglaseren is dan een permanente oplossing waarna je geen contactlenzen of bril meer nodig hebt. In sommige gevallen wordt ooglaseren vergoed door je zorgverzekering. Ook kan het interessant zijn om voor ooglaseren een aanvullende verzekering voor af te sluiten.


Ogen laseren verzekering

Bij bepaalde medische indicaties wordt ooglaseren vergoed uit de basisverzekering. Deze medische indicatie moet worden vastgesteld door je oogarts. Als je deze verwijzing hebt en je toestemming van jouw zorgverzekeraar hebt ontvangen, ontvang je uit de basisverzekering een vergoeding voor het laseren van je ogen. Voor deze vergoeding geldt wel een eigen risico.


Vergoeding ooglaseren aanvullende verzekering

Sommige aanvullende verzekeringen bieden een vergoeding voor ooglaseren, ook als je geen recht hebt op een vergoeding uit de basisverzekering. Let je bij jouw keuze voor een aanvullende verzekering dan ook op of dit tot de mogelijkheden behoort en wat het maximaal te vergoeden bedrag is.


Zorgverlener vinden

In de UnitedConsumers Zorgzoeker vind je alle zorgverleners bij jou in de buurt.

> Vind een zorgverlener

 

Onze zorgverzekeringen

Wij bieden verschillende soorten zorgverzekeringen aan, zodat er altijd een pakket is dat bij je past.

> Bekijk zorgverzekeringen

 

Meer vergoedingen

Lensvervanging
Brilvergoeding
Lenzen

 

 

Terug naar alle vergoedingen