Contact
Mijn UnitedConsumers

Vergoeding steunzolen

Vanuit de UnitedConsumers door VGZ zorgverzekeringen worden steunzolen vergoed. Bekijk hieronder uit welke zorgverzekering je een steunzolen vergoeding krijgt.

 

Vergoeding steunzolen


Wat kosten steunzolen?

Steunzolen zijn een stukje kostbaarder dan gewone inlegzooltjes. Je kunt dan ook denken aan een prijs van zo'n € 100,- tot € 200,- per paar steunzolen. De prijs van steunzolen verschilt per persoon, aangezien een steunzool volledig op maat gemaakt moet worden voor je voet. Hierdoor kan de vorm, maar ook het materiaalverbruik verschillen. Dit heeft allemaal invloed op de prijs. Een steunzolen vergoeding is dus wel zo prettig.


Steunzolen vergoeding

Steunzolen kunnen je helpen de voetstand en jouw looppatroon te verbeteren. Of om drukverdeling van je voeten, bijvoorbeeld bij likdoorns, te verbeteren. Wanneer je steunzolen of therapiezolen nodig hebt, is het wel fijn als deze vergoed worden. Bekijk hier of je een steunzolen vergoeding krijgt.


Vergoeding steunzolen kind

Staat je kind bij jou op de polis? Dan is de vergoeding voor steunzolen voor je kind hetzelfde als voor jou. Benieuwd of jij (en je kind) een vergoeding voor steunzolen krijgt? Bekijk het hier.


Zorgverlener vinden

In de UnitedConsumers Zorgzoeker vind je alle zorgverleners bij jou in de buurt.

> Vind een zorgverlener

 

Onze zorgverzekeringen

Wij bieden verschillende soorten zorgverzekeringen aan, zodat er altijd een pakket is dat bij je past.

> Bekijk zorgverzekeringen

 

Meer vergoedingen

Orthopedische schoenen
Podotherapie
Pedicure

 

 

Terug naar alle vergoedingen