Contact
Mijn UnitedConsumers

Adreswijziging zorgverzekering

U geeft uw verhuizing door bij de gemeente waar u gaat wonen. De gemeente past uw adres vervolgens aan in de Basisregistratie Personen (BRP) en geeft uw nieuwe adres door aan de zorgverzekeraar. U hoeft uw adreswijziging dus niet zelf door te geven aan de verzekeraar.


Adreswijziging bij UnitedConsumers

Wij bieden in samenwerking met VGZ onze eigen, unieke zorgverzekeringen aan. U sluit een zorgverzekering van UnitedConsumers (door VGZ) af en dat houdt in dat VGZ officieel uw zorgverzekeraar is. Zoals hierboven benoemd, wordt een adreswijziging automatisch doorgegeven aan de zorgverzekeraar. U hoeft uw adreswijziging dus niet door te geven bij VGZ.

In verband met privacy ontvangen wij uw adreswijziging niet van VGZ. Deze dient u zelf door te geven aan ons. Dit is belangrijk, want zonder het juiste adres kunt u geen (noodzakelijke) post meer van ons ontvangen.


Uw adreswijziging doorgeven

Bij een verhuizing kunt u uw nieuwe adresgegevens doorgeven aan onze klantenservice. Zij zullen ervoor zorgen dat uw nieuwe adres in onze administratie komt te staan. Onze WFT-gecertificeerde medewerkers helpen u graag! vraagteken

klantenservice


Adreswijziging zorgverzekering bij emigratie

Als u verhuist naar het buitenland, dan gelden er andere regels voor uw zorgverzekering. In sommige gevallen blijft u verzekerd met uw Nederlandse zorgverzekering en in andere gevallen dient u een zorgverzekering in uw nieuwe woonland af te sluiten.

> Meer over emigreren


zorgverlener

Zorgverleners bij u in de buurt

Bij een verhuizing komt u (vaak) in een nieuwe stad, wijk of buurt terecht. Het is dus wel zo fijn om te weten welke zorgverleners zich in uw nieuwe woonplaats bevinden. In de Zorgzoeker vindt u alle zorgverleners bij u in de buurt. 

Vind een zorgverlener