Contact
Mijn UnitedConsumers

Adreswijziging zorgverzekering

Je geeft jouw verhuizing door bij de gemeente waar je gaat wonen. De gemeente past je adres vervolgens aan in de Basisregistratie Personen (BRP) en geeft het nieuwe adres door aan de zorgverzekeraar. Je hoeft je adreswijziging dus niet zelf door te geven aan de verzekeraar.


Adreswijziging bij UnitedConsumers

Wij bieden in samenwerking met VGZ onze eigen, unieke zorgverzekeringen aan. Je sluit een zorgverzekering van UnitedConsumers (door VGZ) af en dat houdt in dat VGZ officieel de zorgverzekeraar is. Zoals hierboven benoemd, wordt een adreswijziging automatisch doorgegeven aan de zorgverzekeraar. Je hoeft je adreswijziging dus niet door te geven bij VGZ.

In verband met privacy ontvangen wij de adreswijziging niet van VGZ. Deze moet je zelf doorgeven aan ons. Dit is belangrijk, want zonder het juiste adres kun je geen (noodzakelijke) post meer van ons ontvangen.


Een adreswijziging doorgeven

Bij een verhuizing kun je jouw nieuwe adresgegevens doorgeven aan onze klantenservice. Zij zullen ervoor zorgen dat het nieuwe adres in onze administratie komt te staan. Onze WFT-gecertificeerde medewerkers helpen je graag! vraagteken

klantenservice


Adreswijziging zorgverzekering bij emigratie

Als je verhuist naar het buitenland, dan gelden er andere regels voor je zorgverzekering. In sommige gevallen blijf je verzekerd met je Nederlandse zorgverzekering en in andere gevallen moet je een zorgverzekering in je nieuwe woonland afsluiten.

> Meer over emigreren


zorgverlener

Zorgverleners bij jou in de buurt

Bij een verhuizing kom je (vaak) in een nieuwe stad, wijk of buurt terecht. Het is dus wel zo fijn om te weten welke zorgverleners zich in jouw nieuwe woonplaats bevinden. In de Zorgzoeker vind je alle zorgverleners bij jou in de buurt. 

Vind een zorgverlener