Vergelijk hier uw autoverzekering

NL

Accessoiresverzekering bij uw autoverzekering

Met de aanvullende autoverzekering accessoires zijn alle accessoires die u zelf toevoegd aan uw auto goed verzekerd. Accessoires die oorspronkelijk door de fabriek op of in uw auto zijn gemonteerd, worden meegenomen in de nieuw- en dagwaarde van de auto. U hoeft deze dus niet apart te verzekeren.

Nieuwwaarde en dagwaarde

Wanneer u autoverzekeringen gaat vergelijken wordt een inschatting gemaakt van  de nieuwwaarde en de dagwaarde van uw auto. De nieuwwaarde is ook wel de catalogusprijs, die u op de RDW website kunt opzoeken. Komt deze schatting niet overeen met de werkelijke waarde, omdat u bijvoorbeeld een uitgebreider pakket heeft aangeschaft? Dan kunt u deze bedragen zelf aanpassen.

Heeft u na de aanschaf van uw auto geïnvesteerd in accessoires, dan kunt u deze apart verzekeren. Na het vergelijken van autoverzekeringen ziet u of de autoverzekering van uw keuze standaard een accessoireverzekering aanbiedt. Mocht dit niet zo zijn, neemt u dan contact op met onze klantenservice. U kunt aan ons uw wensen kenbaar maken en wij zoeken een passende accessoiresverzekering voor u.

Autoverzekering afsluiten

Buitengewone accessoires

Zijn er buitengewone accessoires toegevoegd aan uw auto, dan bent u verplicht om dit te melden. Bij buitengewone accessoires moet u denken aan onder andere:

  • Op maat gemaakte besturing van de auto (gas/rem op het stuur)
  • Aanpassing voor een rolstoel
  • Alcoholslot

Twijfelt u of de accessoires van uw auto zijn meeverzekerd, neemt u dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar via 040 235 05 60 en auto@unitedconsumers.com

Autoverzekering vergelijken

Zoekt u liever eerst een WA autoverzekering die bij u past? Doe dan de Premie-Check om autoverzekeringen te vergelijken. Wij berekenen binnen enkele seconden de goedkoopste premie voor uw persoonlijke situatie. Uw autoverzekering afsluiten gaat vervolgens snel en gemakkelijk online.

Bij UnitedConsumers zit u goed. U krijgt altijd 5% extra groepskorting op uw autoverzekering. Deze korting spaart u in uw persoonlijke tegoed. Dit tegoed kunt u opsparen tot een leuk bedrag en uit laten keren wanneer u dat wenst. Geen gedoe, wel de korting.