Vergelijk hier uw autoverzekering

NL

Bestelauto of bedrijfsauto verzekeren

Uw bedrijfsauto verzekeren? Of wilt u uw bestelauto verzekeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben namelijk een ruim aanbod, waardoor u altijd wel een bedrijfsautoverzekering vindt die bij u past. Wij helpen u graag met het vinden van de perfecte bestelautoverzekering.

 

Bestelauto verzekeren

Een bestelauto heeft in de meeste gevallen een zogenaamd grijs kenteken. Een grijs kenteken is echter niet grijs, maar geel van kleur en is te herkennen aan de ‘B’ of ‘V’ als eerste letter op de kentekenplaat.

Ook kunt u via ons gemakkelijk uw bedrijfsauto verzekeren, al werkt dit net iets anders dan het verzekeren van een particuliere personenauto. Wij vertellen u graag hoe u binnen no-time uw bedrijfsauto of bestelbus kunt verzekeren. 

Goedkope bestelautoverzekering offerte


 
NL

Hoe kan ik mijn bestelauto verzekeren?

Door uw kenteken en overige gegevens in te vullen, kunt u via onze website een offerteverzoek indienen. Onze verzekeringsexperts maken vervolgens speciaal voor u een offerte op maat en sturen u deze per e-mail toe. Gaat u ermee akkoord? Neem dan contact met ons op. Wij nemen samen met u de acceptatievragen door en klaar-is-keer. Uw bestelbus verzekeren is zo gepiept!


 

Bestelautoverzekering vergelijken

Bij ons kunt u gemakkelijk uw bestelautoverzekering vergelijken en afsluiten! Hiervoor dient u wel enkele keuzes te maken, zoals welke dekking of aanvullende verzekering u kiest. U wilt uw bestelauto natuurlijk wel goed verzekeren!

Bedrijfsautoverzekering dekking

Met welke dekking wilt u uw bestelauto verzekeren? Dat hangt af van bepaalde factoren. Weet u niet zo goed of u moet kiezen voor een WAWA beperkt casco of een all risk verzekering? Kijk dan bijvoorbeeld naar de leeftijd en de waarde van de auto. U heeft de keuze uit de volgende dekkingen:

UnitedConsumers autoverzekering

WA verzekering vraagteken


 • Goedkope bestelautoverzekering
   
 • Schade aan anderen
   
 • Regeling Directe Schadeafhandeling vraagteken
   
 • Minimaal 5% korting op uw premie

   

Bekijk mijn aanbod

 

UnitedConsumers autoverzekering

WA beperkt casco vraagteken


 • Zeer uitgebreide autoverzekering
   
 • Schade aan anderen
   
 • Natuurrampen, brand, diefstal, joyriding, ruitschade, botsingen met loslopende dieren
   
 • Regeling Directe Schadeafhandeling vraagteken
   
 • Minimaal 5% korting op uw premie
   

Bekijk mijn aanbod

 

UnitedConsumers autoverzekering

WA casco (all risk) vraagteken


 • Meest complete autoverzekering
   
 • Schade aan anderen 
   
 • Natuurrampen, brand, diefstal, joyriding, ruitschade, botsingen met loslopende dieren
   
 • Aanrijding, slippen, te water raken en overige onheilen
   
 • Minimaal 5% korting op uw premie
   

Bekijk mijn aanbod

Aanvullende bestelautoverzekering

U kunt de verzekering van uw bedrijfsauto uitbreiden met een aanvullende autoverzekering, zoals een Schade Inzittendenverzekering of een Rechtsbijstandverzekering verkeer. Wilt u uw bedrijfsauto of bestelauto verzekeren? Bekijk dan direct welke aanvullende verzekering het beste bij u past!

Inzittenden ico

Schade Inzittendenverzekering

Een Schade Inzittendenverzekering biedt dekking voor zowel materiële als letselschade aan alle inzittenden in de auto, dus ook de bestuurder.

Meer info

Rechtsbijstand

Rechtsbijstandverzekering

Een Rechtsbijstandverzekering Verkeer helpt u met het verhalen van de schade bij de tegenpartij. Er is geen dekking voor verkeersboetes. 

Meer info


 

Bedrijfsauto verzekeren zakelijk

Zowel een bestelbusje als een personenauto kan in sommige gevallen tevens een bedrijfsauto zijn, namelijk wanneer u de auto grotendeels zakelijk gebruikt. Geef in dat geval tijdens het opvragen van de offerte aan dat u de auto voor zakelijke doeleinden gebruikt.

Bedrijfsauto verzekeren niet mogelijk

Of u uw auto via ons zakelijk kunt verzekeren, hangt af van waar u de auto voor gebruikt. In sommige gevallen is het niet mogelijk om uw bedrijfsauto via ons te verzekeren, zoals:

 • Wanneer u de auto gebruikt voor koeriersdiensten.
 • Wanneer u de auto gebruikt voor personenvervoer, zoals een taxi. 

 

Goedkope bestelautoverzekering via UnitedConsumers

Wilt u graag een goedkope bestelautoverzekering afsluiten? Dat kan via UnitedConsumers! Van ons krijgt u namelijk standaard 5% korting op uw bestelautoverzekering. Wilt u graag samen met ons uw bedrijfsautoverzekering vergelijken? Neem dan contact op met onze verzekeringsexperts. Wij helpen u graag uw bestelauto verzekeren! 

Verzekering bedrijfsauto telefonisch afsluiten?

Wilt u liever dat wij u bellen? Vul dan uw gegevens in, zodat wij contact met u op kunnen nemen. Wij zorgen er graag voor dat u goed en voordelig verzekerd de weg op gaat! 

Bel mij terug


 

Veelgestelde vragen over de bestelautoverzekering

Welke gegevens heb ik nodig om mijn bestelbus te verzekeren? 

Wanneer u een bestelautoverzekering wilt vergelijken of afsluiten, is het handig als u alvast een aantal gegevens verzamelt. Wij hebben de volgende gegevens van u nodig:

 • Uw kenteken.
 • De dagwaarde van uw bestelauto.
 • Het aantal schadevrije jaren dat u heeft opgebouwd.
 • De kilometrage (hoeveel kilometers u gemiddeld per jaar rijdt).
 • Wilt u de bestelauto verzekeren inclusief of exclusief BTW?
 • Zakelijk gebruik? Dan horen wij graag uw beroep en houd ook uw KVK nummer bij de hand.
 • Welke dekkingsvorm kiest u: WA, WA Beperkt Casco of WA Volledig Casco (All Risk)?
 • De beveiligingsklasse: bij bestelauto’s zijn vaak strengere eisen voor de SCM klasse van uw auto.

Koopt u de auto zakelijk? Dan kunt u de BTW aftrekken over de koop van de auto. Wanneer u de auto exclusief BTW koopt, wordt de waarde exclusief BTW in de polis opgenomen. Eventuele schades aan uw voertuig worden dan exclusief BTW door de verzekeraar uitgekeerd. Kijk dit dus goed na. Het is overigens niet zo dat u BTW kunt verrekenen over de premie van uw autoverzekering.

Het is via UnitedConsumers mogelijk uw bestelauto te verzekeren wanneer deze is omgebouwd voor particulier invaliden vervoer. Het is belangrijk dat u de kosten van het ombouwen tijdens de aanvraag duidelijk vermeldt. De waarde van de auto is dan namelijk hoger. Het zou zonde zijn dat u bij een schade te weinig uitgekeerd krijgt. Wilt u meer informatie hierover? Neem dan contact op met onze klantenservice

Het is in de volgende gevallen niet mogelijk om via ons uw bestelauto te verzekeren:

 • Bestelauto’s zwaarder dan 3.500 kg (zoals vrachtwagens)
 • Koeriersdiensten, taxi, of ander personenvervoer
 • (Omgebouwd tot) campers

Eventueel gereedschap en andere inhoud van de bestelauto kan helaas ook niet worden meeverzekerd.

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven