Ongevallenverzekering inzittenden

In Nederland is het verplicht om een WA autoverzekering te hebben. Bij UnitedConsumers kunt u daarom gemakkelijk online autoverzekeringen vergelijken en de goedkoopste WA autoverzekering afsluiten. Daarnaast is het mogelijk om aanvullende verzekeringen af te sluiten.

Goedkope autoverzekering

Als u een ongevallenverzekering inzittenden (OVI) wilt afsluiten, neemt u dan contact met ons op. Voor een ongevallenverzekering inzittenden moet maatwerk geleverd worden om de verzekering af te stemmen op uw persoonlijke behoeftes. Daarom kunt u deze verzekering alleen telefonisch afsluiten, omdat we graag willen weten wat uw wensen zijn. Samen met u maken we een passende offerte. U kunt ons bereiken op 040 235 05 60 en via auto@unitedconsumers.com

Ongevallenverzekering inzittenden

Stel: u bent onderweg met een medepassagier en krijgt een ongeluk. Uw medepassagier raakt invalide of komt te overlijden. Een ongevallenverzekering keert op dat moment een maximum bedrag uit aan de medepassagier of zijn nabestaanden. Dit bedrag heeft u bij het afsluiten van de ongevallenverzekering inzittenden vastgelegd.

Bij de ongevallenverzekering inzittenden is het voor de autoverzekeraar niet van belang wie de schuldige van het ongeval is. Deze verzekering dekt de schade van alle verzekerde inzittenden van de auto.

Ongevallenverzekering inzittenden of schadeverzekering inzittenden?

De ongevallenverzekering inzittenden wordt vaak verward met de schadeverzekering inzittenden. Het belangrijkste verschil tussen deze twee verzekeringen is:

  • Een ongevallenverzekering inzittenden keert een vooraf afgesproken (vast) bedrag uit.
  • Een schadeverzekering inzittenden keert de werkelijk geleden schade uit.

De schadeverzekering inzittenden heeft een uitgebreidere dekking. We adviseren u dan ook om deze verzekering af te sluiten. Deze aanvullende verzekering afsluiten kan gewoon online. Wilt u liever de ongevallenverzekering inzittenden afsluiten, neemt u dan contact op met onze klantenservice. Samen met u stemmen zij de verzekering op uw wensen en behoeften af.

Autoverzekeringen vergelijken

Wilt u eerst een goedkope WA autoverzekering afsluiten? Doe dan nu de Premie-Check om eenvoudig en snel autoverzekeringen te vergelijken. U vult uw kenteken in en wij berekenen de drie goedkoopste premies die het beste bij uw persoonlijke situatie passen. Uw autoverzekering afsluiten gaat vervolgens heel gemakkelijk. Gewoon online vanuit uw luie stoel. Heeft u nog vragen over de autoverzekering? Neem dan contact op met onze klantenservice, u bent meteen aan de beurt.
Zo doen we dat.

Meer aanvullende verzekeringen

No-claim beschermer
Bestelautoverzekering
Accessoires verzekering
Personenautoverzekering
Schadeverzekering inzittenden
Tweede gezinsautoverzekering
Verkeersrechtsbijstandsverzekering

> Alles over autoverzekeringen