Rechtsbijstandsverzekering bij uw autoverzekering

Een van onze aanvullende verzekeringen is de rechtsbijstandsverzekering. Is uw auto niet all risk verzekerd, dan is een rechtsbijstandsverzekering aan te raden. Deze kunt u naast de verplichte WA autoverzekering afsluiten. Een aanvullende goedkope autoverzekering afsluiten gaat gewoon gemakkelijk online.

Autoverzekering afsluiten

Rechtsbijstandsverzekering

Als u buiten uw schuld betrokken bent bij een ongeval, kan een rechtsbijstandsverzekering goed van pas komen. U bent dan verzekerd van juridische hulp wanneer u letselschade of materiële schade oploopt door een verkeersfout van de andere partij.

De verzekeraars beschikken over veel verkeer- en vakkennis. Dat kan u helpen om de autoschade te verhalen op de tegenpartij. Heeft u geen rechtsbijstandsverzekering, dan bent u genoodzaakt om de schade zelf te verhalen bij de tegenpartij.

De rechtsbijstandsverzekeringen bij UnitedConsumers 

U kunt gemakkelijk online of telefonisch een rechtsbijstandsverzekering afsluiten bij UnitedConsumers. Bij ons kunt u kiezen uit twee verzekeraars: ARAG en DAS.

ARAG rechtsbijstand

ARAG is sinds 1962 actief in Nederland als rechtsbijstandverzekeraar. In de loop van de tijd ontwikkelde ARAG zich tot één van de grootste spelers in deze markt.
De ARAG rechtsbijstandsverzekering is er voor u op het moment dat u slachtoffer bent van een ongeval buiten uw schuld om, en de schade wilt verhalen bij de tegenpartij.

De ARAG Rechtsbijstandsverzekering kunt u direct online afsluiten.

DAS rechtsbijstand

DAS is specialist in juridische hulp op verzekeringsbasis. DAS werkt volledig onafhankelijk. Dat heeft als belangrijk voordeel dat ze altijd voor de volle 100% voor úw belangen opkomen. Bij DAS werken 400 juridische specialisten, met voor elk rechtsgebied een vakkundige specialist.

De DAS rechtsbijstandsverzekering kunt u alleen telefonisch afsluiten. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Autoverzekering vergelijken

Heeft u een WA autoverzekering of een WA + beperkt casco verzekering? Dan raden wij u aan een rechtsbijstandsverzekering af te sluiten. Heeft u nog geen autoverzekering, dan kunt u nu eenvoudig autoverzekeringen vergelijken. U verdient meer.

Meer aanvullende verzekeringen

No-claim beschermer
Bestelautoverzekering
Accessoires verzekering
Personenautoverzekering
Schadeverzekering inzittenden
Tweede gezinsautoverzekering
Ongevallenverzekering inzittenden
Goedkoopste autoverzekering

> Alles over autoverzekeringen