Contact
Mijn UnitedConsumers

Autoverzekering met korting

 
 • Bespaar tot € 175,00 per jaar

 • Gratis zomercheck voor uw auto

 • Ontvang 2 maanden premie terug

 • Altijd vrijblijvend uw autoverzekering vergelijken

 • UC Pluspakket met verhaalservice, tankkaart en premie-check
 

actie zegel


NL

 

vergrootglas

Vergelijk uw
autoverzekering

spaarvarken

Tot € 175,00
besparen per jaar!

 
zomercheck

Gratis zomercheck
voor uw auto

kado

Extra:
een UC Pluspakket


Ontvang twee maandpremies terug

Uw auto verdient de beste dekking en u de laagste prijs. Daarom krijgt u tot en met 9 augustus 2022 twee maanden premie terug op uw nieuwe autoverzekering via UnitedConsumers. Zo kunt u jaarlijks tot wel € 175,00 besparen. Doe er iets leuks mee!

twee maandpremies terug


Gratis zomercheck bij uw premieberekening

Tijdens de gratis zomercheck t.w.v. € 14,00 van onze partner Euromaster wordt uw auto op 9 punten gecontroleerd. Zo komt u deze zomer niet voor onaangename verassingen te staan. De zomercheck ontvangt u tot en met 9 augustus 2022 gratis bij de premieberekening van uw autoverzekering.   

zomercheck

Maak een premieberekening


 
 

zomercheck

Inhoud zomercheck


 • Accu
 • Remmen
 • Ruitenwissers
 • Bandenslijtage
 • Bandenspanning
 • Motorolie
 • Remvloeistof
 • Koelvloeistof
 • Ruitensproeiervloeistof

Gratis extra services
 

 • Bijvullen van motorolie
 • Bijvullen van de autobanden met stikstof
 • Bijvullen van koel- en ruitenwisservloeistof

Gratis UC Pluspakket

U krijgt een gratis UC Pluspakket bij uw autoverzekering, zodat u zorgeloos de weg op gaat. Met de gratis verhaalservice helpen wij u bij het verhalen van schade op de tegenpartij. Bovendien ontvangt u jaarlijks een gratis premie-check + een gratis tankkaart, zodat u kunt tanken met korting. Dat is nog eens een voordelige autoverzekering!


Direct besparen
op uw autoverzekering

 • Bespaar tot € 175,00 per jaar.
 • Ontvang twee maandpremies terug. 
 • Vergelijk de beste én goedkoopste autoverzekeringen.
 • Gratis UC Pluspakket met o.a. een jaarlijkse premie-check.
 • Gratis auto zomercheck bij uw premieberekening t.w.v. € 14,00.
 

actie zegel


NL

Vergelijken en afsluiten

Ja, dat kan zeker! Sterker nog: het is verstandig om jaarlijks een premieberekening voor uw auto te maken. Zo weet u namelijk zeker dat u altijd de goedkoopste verzekering voor uw auto heeft.

Benieuwd of de premie van uw autoverzekering goedkoper kan? Maak dan een gratis en vrijblijvende berekening via onze website. Tot en met 9 augustus 2022 krijgt u bovendien een gratis zomercheck voor uw auto t.w.v. € 14,00 bij uw premieberekening. Doe er uw voordeel mee!

Maak een premieberekening

gegevens autoverzekering berekenen

Stap 1: Vul uw persoonlijke gegevens in.

dekking autoverzekering berekenen

Stap 2: Kies uw dekking: WA, WA beperkt casco of WA casco (all risk).

papier vink

Stap 3: Vergelijk de 10 beste autoverzekeringen

bereken autoverzekering en bespaar

Stap 4: Kies de beste deal & start met besparen!

Direct overstappen


Kan ik al overstappen?

De meeste autoverzekeringen hebben een looptijd van één jaar dat na afloop dagelijks opzegbaar is. Sommige autoverzekeraars hanteren geen looptijd waardoor u de autoverzekering per direct kunt opzeggen.

Afhankelijk van de polis van uw autoverzekering kunt u zelf beslissen wanneer u wilt overstappen van autoverzekering. Het is daarom slim om van tevoren de polisvoorwaarden van uw huidige autoverzekering te checken.


Gratis zomercheck

U ontvangt de gratis zomercheck voor uw auto t.w.v. € 14,00 bij uw premieberekening op onze website. Het is belangrijk dat u uw e-mailadres ingevuld heeft en de top 10 autoverzekeringen heeft bekeken. In 4 stappen ontvangt u de gratis zomercheck voor uw auto:

gegevens autoverzekering berekenen

Stap 1: Vul uw persoonlijke gegevens & e-mailadres in.

dekking autoverzekering berekenen

Stap 2: Kies uw dekking.

papier vink

Stap 3: Vergelijk de 10 beste autoverzekeringen

mail

Stap 4: Wij sturen u binnen 24 uur een e-mail met uw zomercheck kortingscode.

Claim mijn zomercheck

Tijdens de zomercheck van Euromaster wordt uw auto gecontroleerd op 9 punten. Als extra service worden de koel- en ruiterwisservloeistof, motorolie en/of uw banden bijgevuld. En dat terwijl u geniet van een warme kop thee of een lekker bakje koffie. Ook is er gratis WiFi beschikbaar.

Bandenvulling met stikstof

Daarnaast worden uw autobanden (en eventueel uw reserveband) gevuld met stikstof, zodat ze langer op spanning blijven en u een lagere rolweerstand en kortere remweg heeft.

Toch onderhoud nodig?

Indien blijkt uit de zomercheck dat uw auto toch onderhoud nodig heeft, dan wordt u hierover geïnformeerd door de specialisten van Euromaster. Mochten er bepaalde reparaties of vervangingen nodig zijn, dan staat dat in het controlerapport. Ook de eventuele kosten die hierbij komen kijken, worden hierin meegenomen. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

U kunt uw gratis zomercheck t.w.v. € 14,00 verzilveren bij één van de 100+ Euromaster vestigingen in Nederland. Er is dus altijd een Euromaster vestiging bij u in de buurt. Wel zo fijn!

Euromaster

Zomercheck verzilveren

Het verzilveren van uw gratis zomercheck is eenvoudig. U ontvangt van ons een e-mail na uw premieberekening met daarin een kortingscode. Deze kortingscode kunt u verzilveren op de website van Euromaster. Maak de afspraak voor de gratis zomercheck in 4 stappen:

vestiging

Stap 1: Kies een Euromaster vestiging bij u in de buurt.

datum en tijd kiezen

Stap 2: Kies een datum en tijd die voor u uitkomt.

persoonlijke gegevens

Stap 3: Vul uw persoonlijke gegevens in.

vouchercode

Stap 4: Voer de kortingscode in en bevestig uw afspraak.

De zomercheck kan alleen online ingepland worden tot en met 30 september 2022. U kunt de zomercheck tot 3 maanden vooruit inplannen.

Sommige vestigingen van Euromaster bieden helaas geen zomercheck aan, omdat deze vestigingen gericht zijn op vrachtwagens. Daarom hebben wij voor u de alternatieve, dichtstbijzijnde vestiging geselecteerd. Zo kunt u tóch profiteren van de gratis zomercheck t.w.v. € 14,00.

Niet aangesloten vestiging Alternatieve, dichtstbijzijnde vestiging
Goes Euromaster Terneuzen
Weert Euromaster Helmond
Venlo Euromaster Helmond
Emmen Euromaster Coevorden
Zevenaar Euromaster Doesburg
Barneveld Euromaster Hoevelaken
Mijdrecht Euromaster Amsterdam Zuidoost of Woerden
Veenendaal Euromaster Hoevelaken
Oostvoorne Euromaster Naaldwijk
Stadskanaal Euromaster Groningen
Apeldoorn Antillen Euromaster Apeldoorn Gentiaanstraat
Amsterdam Basisweg Euromaster Amsterdam Zuidoost

Tip: Vul uw postcode in tijdens het maken van de afspraak. Dan ziet u automatisch uw dichtstbijzijnde vestiging verschijnen!


Korting

Wanneer de korting wordt bijgeschreven is afhankelijk van de betalingstermijn. Betaalt u per maand, dan wordt de korting maandelijks bijgeschreven in uw persoonlijke bespaartegoed.

Betaalt u per jaar, dan wordt de korting voor het gehele jaar in één keer bijgeschreven na de eerste incasso. Na 1 jaar heeft u een korting gespaard van in totaal twee maandpremies. Zo bespaart u tot wel € 175,00 per jaar op uw autoverzekering.

Goed om te weten: De premie voor uw autoverzekering betaalt u iedere maand zonder korting aan de verzekeraar. De korting krijgt u van ons achteraf in uw persoonlijke bespaartegoed gestort.

In Mijn UnitedConsumers kunt u op elk moment uw persoonlijke bespaartegoed inzien en beheren. Met één druk op de knop kunt u het gespaarde bedrag, of een deel ervan, uit laten keren op uw bankrekening.

Wanneer u de uitbetaling vóór de 10e van de maand aanvraagt, ontvangt u het bedrag tussen de 15e en de 20e van diezelfde maand op uw bankrekening.

U kunt het bedrag ook besteden in onze Kadoshop.

> Ik heb een andere vraag


Meer informatie

Actievoorwaarden

Terug naar boven