Letselschade

Als u betrokken bent bij een verkeersongeval, kunt u behalve autoschade ook letselschade oplopen. Wanneer u klachten heeft na een ongeval adviseren wij om altijd direct contact op te nemen met uw huisarts. Hij kan u advies geven of verwijst u door naar een specialist.

Zorg dat u weet wat u moet doen als u betrokken bent bij een ongeval waarbij letsel is opgelopen. Lees onze tips over hoe te handelen bij letselschade.

Letselschadebureaus

Is de tegenpartij aansprakelijk voor de letselschade die u heeft opgelopen? Dan kunt u de schade verhalen. Een letselschadebureau kan u daarbij helpen. Zij kunnen de schade vaak voor u in behandeling nemen en de correspondentie met de tegenpartij voeren. Hier krijgt u al dan niet een schadevergoeding van.

Er zijn veel verschillen tussen de letselschadebureaus. Sommige brengen een bepaald bedrag in rekening voor hun diensten of verhalen de kosten op de tegenpartij en andere houden een percentage van uw uitkering in.

UnitedConsumers geeft de voorkeur aan letselschadebureau`s die geen bedrag inhouden van uw uitkering. Wij hebben goede ervaringen met Nostimos en Compensa.

Nostimos

Nostimos is een van de grootste onafhankelijke letselschadebureau‘s, die alleen voor slachtoffers werkt. Nostimos heeft 7 vestigingen verspreid over het land en heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het verhalen van letselschade voor slachtoffers. Nostimos verhaalt haar kosten op de aansprakelijke verzekeraar, zodat de bijstand van Nostimos u niets kost. Ook wanneer de schuldvraag nog niet duidelijk is, gaan zij kosteloos voor u aan de slag.

UnitedConsumers is uw betrouwbare tussenpersoon, ook bij letselschade. Wij benaderen Nostimos voor u, wanneer u letselschade heeft opgelopen.

112schade

112schade staat bekend als professioneel, integer en oplossingsgericht. Deze letselschade expert vindt u in het hele land en is gespecialiseerd in de juridische afhandeling van letselschade. Wanneer de tegenpartij aansprakelijkheid erkent, kost het u niets om 112schade in te schakelen.

Wij zijn uw tussenpersoon en benaderen 112schade voor u, wanneer u letselschade heeft opgelopen.

Autoverzekering afsluiten

Eenvoudig autoverzekeringen vergelijken doet u bij UnitedConsumers door middel van de Premie-Check. Vul uw kenteken in en binnen enkele seconden ziet u de meest goedkope autoverzekering die het beste bij uw persoonlijke situatie past. Uw autoverzekering afsluiten kan snel en eenvoudig online. Zo doen we dat.

Lees meer over

Overeenkomst vereenvoudigde schaderegeling
Schade met zwakke verkeersdeelnemer
Materiële schade
Schade melden
Ruitschade
Diefstal

> Alles over autoverzekeringen