Vergelijk hier uw autoverzekering

NL

Schadeformulier

Het schadeformulier vult u in naar aanleiding van een aanrijding en autoschadeAls er een andere partij betrokken is bij de aanrijding (tweezijdige schade), moet deze ook het schadeformulier invullen. Op het schadeformulier vullen beide partijen hun gegevens en verklaring in. Dankzij het schadeformulier kunnen verzekeraars de schade snel bepalen en afhandelen.

Schadeformulier

Schadeformulier downloaden

Normaal gesproken krijgt u een schadeformulier opgestuurd samen met uw groene kaart. Het kan voorkomen dat u het schadeformulier kwijt bent of dat u het schadeformulier dat u had al eens heeft gebruikt en u er dus geen meer heeft! In dat geval kunt u hier het schadeformulier aanvragen en uitprinten.

Schadeformulier downloaden


Online schadeformulier invullen

Heeft u geen schadeformulier bij op het moment dat u het nodig heeft? Dan kunt u gebruik maken van de website Mobiel Schade Melden. Op deze website kunt u gemakkelijk via uw smartphone het online schadeformulier invullen. Het online schadeformulier wordt vervolgens digitaal verstuurd naar de verzekeraar. 


Schadeformulier invullen: wij helpen u!

Het schadeformulier goed invulllen is erg belangrijk, en aan de hand van onderstaande interactieve afbeeldingen moet dat zeker lukken. Klik op de vergrootglazen en de vraagtekens, zodat u precies ziet hoe u het schadeformulier kunt invullen!

Schadeformulier voorzijde

Schadeformulier achterzijde


Aanbevolen voor u


 

Autoschade homepage

Terug naar boven