Vergelijk hier uw autoverzekering

NL

Schadeformulier auto

Als u een aanrijding heeft gehad waarbij schade is veroorzaakt, is het heel belangrijk dat u direct het schadeformulier invult. U kunt bij ons direct de schade melden. Als er een andere partij betrokken is bij de aanrijding (tweezijdige schade), moet deze het schadeformulier ook invullen. Op het schadeformulier kunnen beide partijen hun gegevens en verklaring invullen. Zo kunnen verzekeraars aan hand van het schadeformulier de schade snel bepalen en afhandelen.


Schadeformulier downloaden

Normaal gesproken krijgt u een schadeformulier opgestuurd samen met uw groene kaart. Het kan voorkomen dat u het schadeformulier kwijt bent of dat u het schadeformulier dat u had al eens heeft gebruikt en u er dus geen meer heeft! In dat geval kunt u hier het schadeformulier aanvragen en uitprinten.

Schadeformulier downloaden


Online schadeformulier invullen

Heeft u geen schadeformulier bij op het moment dat u het nodig heeft? Dan kunt u gebruik maken van de website Mobiel Schade Melden. Op deze website kunt u gemakkelijk via uw smartphone het online schadeformulier invullen. Het online schadeformulier wordt vervolgens digitaal verstuurd naar de verzekeraar. 


Schadeformulier invullen: wij helpen u!

Het is belangrijk dat u het schadeformulier goed invult en aan de hand van onderstaande interactieve afbeeldingen moet dat zeker lukken. Klik op de vergrootglazen en de vraagtekens, zodat u precies kunt zien wat u in moet vullen!

Voorzijde schadeformulier

Achterzijde schadeformulier