Vergelijk hier uw autoverzekering

NL

VIP schadeservice

Schade aan uw auto zorgt voor een hoop kopzorgen, geregel en gestress. Om het u wat makkelijker te maken, biedt UnitedConsumers daarom een VIP Schadeservice aan via Openclaims. Op deze pagina leest u meer over deze exclusieve UC VIP schadeservice en de voordelen ervan. 

VIP banner

Wat is de VIP Schadeservice?

De VIP Service is gemaakt om het u gemakkelijker te maken en zorgen bij u weg te nemen. Dankzij de VIP Schadeservice wordt uw auto opgehaald en gratis vervangend vervoer voor u geregeld, waardoor u dus geen onnodige kilometers rijdt met uw beschadigde auto. 

Vervolgens wordt de auto hersteld door een aanbevolen hersteller in uw regio. Op de uitgevoerde werkzaamheden wordt 7 jaar garantie gegeven. Wat de service nog exclusiever maakt, is dat uw - inmiddels gerepareerde - auto netjes gewassen weer bij u thuis wordt afgeleverd. 

De voordelen van de VIP Schadeservice

VIP Schadeservice biedt u veel voordelen, namelijk:

  • Intake op een locatie en tijdstip wanneer het u uitkomt.
  • Digitaal inzicht in de status van uw schadeherstel.
  • Uw auto wordt opgehaald en teruggebracht.
  • 7 jaar garantie op de reparatie.

Heb ik recht op de VIP Schadeservice?

Heeft u een WA casco (all risk) of WA beperkt casco autoverzekering en schade aan uw auto? Dan komt u - wellicht - in aanmerking voor de UnitedConsumers VIP Schadeservice. In overleg met de schade-experts van UnitedConsumers wordt er gekeken of deze schadeservice bij u past. Neem contact met ons op voor meer informatie over de VIP schadeservice.

Contact UC


Verschil tussen reguliere en de VIP schadeservice

Het verschil tussen reguliere schadeservices en de VIP schadeservices is voornamelijk de kwaliteit van de service die u wordt geboden. De diensten via de VIP schadeservice zorgen ervoor dat u zo min mogelijk hoeft te regelen om de schade te herstellen. Dat scheelt u een hoop tijd en gedoe.

Met de VIP Schadeservice wordt de schade op een door u gekozen locatie bepaald. De experts halen uw auto op, en brengen het vervolgens naar een aanbevolen garage in de buurt. Ook kunt u online precies volgen hoe het ervoor staat met de reparatie. 


Aanbevolen voor u


 

Autoschade homepage

Terug naar boven