Vergelijk hier uw autoverzekering

NL

VIP schadeservice

Schade aan uw auto zorgt voor een hoop kopzorgen, geregel en gestress. Om het u wat makkelijker te maken, biedt UnitedConsumers daarom een VIP Schadeservice aan via Openclaims. Op deze pagina leest u meer over deze exclusieve UC VIP schadeservice en de voordelen ervan. 

Wat is de VIP Schadeservice?

De VIP Service is gemaakt om het u gemakkelijker te maken en zorgen bij u weg te nemen. Dankzij de VIP Schadeservice wordt uw auto opgehaald en gratis vervangend vervoer voor u geregeld, waardoor u dus geen onnodige kilometers rijdt met uw beschadigde auto. 

Vervolgens wordt de auto hersteld door een aanbevolen hersteller in uw regio. Op de uitgevoerde werkzaamheden wordt 7 jaar garantie gegeven. Wat de service nog exclusiever maakt, is dat uw - inmiddels gerepareerde - auto netjes gewassen weer bij u thuis wordt afgeleverd. 

Heb ik recht op de VIP Schadeservice?

Heeft u een WA Casco (Allrisk) of WA Beperkt Casco autoverzekering en schade aan uw auto? Dan komt u - wellicht - in aanmerking voor de UnitedConsumers VIP Schadeservice. In overleg met de schade-experts van UnitedConsumers wordt er gekeken of deze schadeservice bij u past. Neem contact met ons op voor meer informatie over de VIP schadeservice.

De voordelen van de VIP Schadeservice

  • Intake op een locatie en tijdstip wanneer het u uitkomt.
  • Digitaal inzicht in de status van uw schadeherstel.
  • Uw auto wordt opgehaald en teruggebracht.
  • 7 jaar garantie op de reparatie.

Verschil tussen reguliere en de VIP schadeservice

Het verschil tussen reguliere schadeservices en de VIP schadeservices is voornamelijk de kwaliteit van de service die u wordt geboden. De diensten via de VIP schadeservice zorgen ervoor dat u zo min mogelijk hoeft te regelen om de schade te herstellen. Dat scheelt u een hoop tijd en gedoe.

Met de VIP Schadeservice wordt de schade op een door u gekozen locatie bepaald. De experts halen uw auto op, en brengen het vervolgens naar een aanbevolen garage in de buurt. Ook kunt u online precies volgen hoe het ervoor staat met de reparatie. 

Gebruikmaken van de VIP Schadeservice?