Vergelijk hier uw autoverzekering

VIP schadeservice

Autoschade komt natuurlijk nooit gelegen en zorgt voor best wat geregel. Het, op een goede manier, afhandelen van schade aan uw auto is dan ook heel belangrijk. UnitedConsumers biedt daarom een VIP Schadeservice aan via Openclaims. Op deze pagina leest u alles over deze exclusieve service en de voordelen.

Wat is VIP Schadeservice

Heeft u een Volledig Casco (Allrisk) of Beperkt Casco verzekering en ontstaat er schade aan uw auto. Dan komt u wellicht in aanmerking voor de UnitedConsumers VIP Schadeservice. In overleg met de schade-experts van UnitedConsumers wordt gekeken of deze schadeservice bij u past.

De VIP Service is helemaal ingericht om het u gemakkelijk te maken. Zo zijn er grote voordelen ten opzichte van een reparatie bij een regulier schadeherstelbedrijf. Met de VIP Schadeservice rijdt er een autoambulance voor die de auto komt ophalen en weer netjes terugbrengt. Vervolgens wordt er gratis vervangend vervoer geregeld en hoeft u dus geen onnodige kilometers te maken met uw beschadigde auto. 

De auto wordt vervolgens hersteld door de beste hersteller in uw regio. Op de uitgevoerde werkzaamheden wordt 7 jaar garantie gegeven. Daarnaast wordt de auto ook netjes gewassen weer bij u thuis afgeleverd. Ook bieden wij als UnitedConsumers een kleine extraatje.

De voordelen van reparatie autoschade via VIP Schadeservice

  • Intake op een locatie en tijdstip dat het u uitkomt
  • Auto wordt opgehaald en teruggebracht
  • 7 jaar garantie op de reparatie
  • Digitaal inzicht in de status van uw schadeherstel

Verschil tussen reguliere en VIP schadeservice

Het verschil tussen reguliere en VIP schadeservices is voornamelijk de kwaliteit van de service die wordt geboden. De diensten via de VIP schadeservice zorgen ervoor dat u zo min mogelijk hoeft te regelen om de schade te herstellen. Dat scheelt een hoop tijd en gedoe, vandaar dat steeds meer mensen kiezen voor deze schadeservice.

Normaal gesproken moet u zelfstandig naar een garage en/of de auto laten slepen als deze niet meer rijdt. Met de VIP Schadeservice wordt de schade op een door u gekozen locatie bepaald. De experts komen voorgereden met autoambulance die uw auto vervolgens wegbrengt naar de beste garage in de buurt. U kunt online precies volgen hoe het ervoor staat met de reparatie. 

Ik wil VIP Schadeservice