Vergelijk hier uw autoverzekering

NL

Deze autoverzekeraars vindt u bij UnitedConsumers!

UnitedConsumers biedt autoverzekeringen aan van verschillende autoverzekeraars in Nederland. Door autoverzekeraars te vergelijken, kunt u niet alleen de voordeligste autoverzekeraar kiezen, maar ziet u ook meteen welke van de autoverzekeraars het beste bij uw persoonlijke situatie past. 

 

Autoverzekeraars via UnitedConsumers

Verschillende autoverzekerars komen naar voren wanneer u een premie-check doet. Welke autoverzekeraars u ziet, is afhankelijk van het kenteken, de gekozen dekking en uw persoonlijke gegevens, zoals het aantal schadevrije jaren. Tijdens het vergelijken kunt u de volgende autoverzekeraars tegenkomen:


 

Ik ben al verzekerd bij één van de autoverzekeraars, wat nu?

Wanneer u al verzekerd bent bij één van deze autoverzekeraars, dan kunt u uiteraard ook via ons verzekerd zijn! Let wel op: u sluit via ons een nieuwe autoverzekering af. Het is dus niet dat wij uw autoverzekering 'overnemen'. Wilt u overstappen naar één van bovenstaande verzekeraars via UnitedConsumers? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag!

Neem contact op


 

Autoverzekeraars vergelijken: hoe doe ik dat?

Bij UnitedConsumers kunt u online autoverzekeraars vergelijken. Eenvoudig en snel. U vult simpelweg uw kenteken in bij de Premie-Check. Wij vragen dan automatisch de gegevens van uw auto op bij de RDW. Met deze gegevens kunnen we een premie berekenen voor uw persoonlijke situatie.

Autoverzekeraars vergelijken

Terug naar boven