Contact
Mijn UnitedConsumers

Autoverzekeraars vergelijken via UnitedConsumers

Er zijn ontzettend veel autoverzekeraars in Nederland. En bij ons kunt u verschillende grote autoverzekeraars uit Nederland vergelijken. 

Daarnaast krijgt u van ons altijd minimaal 5% korting op uw nieuwe autoverzekering van één van deze autoverzekeraars. Zo bespaart u op uw vaste lasten en houdt u meer over voor een leuker leven!

 

Autoverzekeraars Nederland vergelijken


 
NL

 vink Gratis en vrijblijvend

Looking for a car insurance?


Autoverzekeraars Nederland via UnitedConsumers

Wij vergelijken autoverzekeringen van verschillende autoverzekeraars in Nederland en helpen u zo bij het vinden van de beste autoverzekering op inhoud en prijs. De juiste keuze voor u staat hierbij uiteraard voorop. Uw auto verdient de beste dekking en u de laagste premie. Wij vergelijken verzekeringen van de volgende autoverzekeraars:

  • A.S.R.
  • Avéro.
  • ZERO.
  • Allianz.
  • Bovemij.
  • Nationale Nederlanden.

Autoverzekeraars Nederland vergelijken

Allianz ASR avero Bovemij nationale nederlandenZERO


Autoverzekeraars vergelijken

Het is altijd verstandig om verschillende autoverzekeraars met elkaar te vergelijken. Autoverzekeraars bieden namelijk verschillende premies en voorwaarden aan.

Ook op het gebied van service en afhandeling van schadeclaims zijn verschillen te vinden in autoverzekeraars. Kijk daarom goed naar het totaalplaatje als u autoverzekeraars gaat vergelijken. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Autoverzekeraars vergelijken via UnitedConsumers

Bij ons kunt u gemakkelijk en snel online autoverzekeraars vergelijken. U vult simpelweg uw gegevens in, en u ziet direct een overzicht van de beste autoverzekeraars van Nederland. Zo weet u zeker dat u een autoverzekeraar kiest die het beste bij u past.

Autoverzekeraars vergelijken
 vink Gratis en vrijblijvend


Gecontroleerd door onze specialist Jorg van Rijn

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Jorg van Rijn, specialist op het gebied van autoverzekeringen. Jorg is sinds 2011 werkzaam bij UnitedConsumers.

| Laatst gecontroleerd op: 14-6-2023 |

jorg expert autoverzekeringen


 

Heeft u een vraag, opmerking of advies nodig over autoverzekeraars?

Wij helpen u graag!