Vergelijk hier uw autoverzekering

NL

Welke autoverzekeraars vindt u bij UC?

UnitedConsumers biedt autoverzekeringen aan van verschillende autoverzekeraars in Nederland. Door autoverzekeraars te vergelijken, kunt u niet alleen de voordeligste autoverzekeraar kiezen, maar ziet u ook meteen welke van de autoverzekeraars het beste bij uw persoonlijke situatie past. 


Autoverzekeraars UC

Doet u een premie-check? Dan komen er verschillende autoverzekeraars naar voren. Welke autoverzekeraars u ziet, is afhankelijk van het kenteken, de gekozen dekking en uw persoonlijke gegevens, zoals het aantal schadevrije jaren. Tijdens de premie-check komt u mogelijk de volgende autoverzekeraars tegen:

allianz
asr
avero
nationale nederlanden
bovemij
reaal

Ik ben al verzekerd bij één van de autoverzekeraars, wat nu?

Wanneer u al verzekerd bent bij één van deze autoverzekeraars, dan kunt u uiteraard ook via ons verzekerd zijn! Let wel op: wij nemen niet uw autoverzekering over. Wilt u via ons verzekerd zijn? Dan moet u dit dus zien als een overstap. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag!

Neem contact op


Autoverzekeraars vergelijken: hoe doe ik dat?

Bij UnitedConsumers kunt u online autoverzekeraars vergelijken. Eenvoudig en snel. U vult simpelweg uw kenteken in bij de Premie-Check. Wij vragen dan automatisch de gegevens van uw auto op bij de RDW. Met deze gegevens kunnen we een premie berekenen voor uw persoonlijke situatie.

Autoverzekeraars vergelijken