Contact
Mijn UnitedConsumers

Gratis Pluspakket bij je autoverzekering

Je krijgt een gratis Pluspakket bij het afsluiten van een nieuwe autoverzekering. Zo weet je zeker dat je zorgeloos de weg op gaat. Met de gratis verhaalservice helpen wij je bij het verhalen van schade op de tegenpartij. Bovendien ontvang je jaarlijks een gratis premie-check + een gratis tankkaart, zodat je kunt tanken met korting.

Stel mijn autoverzekering samen
 vink Binnen 2 minuten geregeld


uc pluspakket

gratis verhaalservice

Gratis verhaalservice

jaarlijkse premie-check

Jaarlijkse premie-check

tankkaart

Gratis tankkaart

 


Gratis verhaalservice

Onze gratis verhaalservice helpt met het verhalen van zowel materiële autoschade als letselschade in Nederland.

Autoschades verhalen in het buitenland en bijstand in het geval van complexe strafrechtelijke verkeerszaken zijn niet inbegrepen. Voor slechts een paar euro per maand sluit je hiervoor een rechtsbijstandsverzekering af.


Gratis jaarlijkse premie-check

Ieder jaar vergelijken wij de beste autoverzekeringen en kijken wij of jouw verzekering goedkoper kan. Dit gebeurt automatisch, dus hier hoef je niets voor te doen. Zo weet je zeker dat jouw auto via UnitedConsumers altijd goed en voordelig verzekerd is.


Gratis tankkaart

Ook krijg je een gratis tankkaart ter waarde van € 5,00 cadeau. Met de tankkaart van UnitedConsumers ontvang je bij ruim 600 aangesloten tankstations altijd extra korting. Hierdoor bespaar je tot wel € 50,00 per jaar!


advies Goed om te weten

"Het Pluspakket krijg je gratis als je een autoverzekering afsluit via UnitedConsumers. Je bent altijd verzekerd van de beste deal met een goede service."

Jorg van Rijn - Expert in autoverzekeringen

jorg expert autoverzekeringen


Ontvang een gratis Pluspakket

Wij vergelijken maandelijks de beste en meest voordelige autoverzekering voor je. Zo zie je in één oogopslag wat de beste autoverzekering voor jou is.

Naast het gratis Pluspakket geven wij je ook nog eens maandelijks extra korting op je nieuwe autoverzekering. Zo houd je meer over voor een leuker leven!

Autoverzekering afsluiten


 
NL

 vink Binnen 2 minuten geregeld