Contact
Mijn UnitedConsumers

Gratis Pluspakket bij uw autoverzekering

U krijgt een gratis Pluspakket bij het afsluiten van een nieuwe autoverzekering. Zo weet u zeker dat u zorgeloos de weg op gaat. Met de gratis verhaalservice helpen wij u bij het verhalen van schade op de tegenpartij. Bovendien ontvangt u jaarlijks een gratis premie-check + een gratis tankkaart, zodat u kunt tanken met korting.

Stel mijn autoverzekering samen
 vink Binnen 2 minuten geregeld


uc pluspakket

gratis verhaalservice

Gratis verhaalservice

jaarlijkse premie-check

Jaarlijkse premie-check

tankkaart

Gratis tankkaart

 


Gratis verhaalservice

Onze gratis verhaalservice helpt met het verhalen van zowel materiële autoschade als letselschade in Nederland.

Autoschades verhalen in het buitenland en bijstand in het geval van complexe strafrechtelijke verkeerszaken zijn niet inbegrepen. Voor slechts een paar euro per maand sluit u hiervoor een rechtsbijstand af.


Gratis jaarlijkse premie-check

Ieder jaar vergelijken wij de beste autoverzekeringen en kijken wij of uw verzekering goedkoper kan. Dit gebeurt automatisch, dus hier hoeft u niets voor te doen. Zo weet u zeker dat uw auto via UnitedConsumers altijd goed en voordelig verzekerd is.


Gratis tankkaart

Ook krijgt u een gratis tankkaart ter waarde van € 5,00 cadeau. Met de tankkaart van UnitedConsumers ontvangt u bij ruim 600 aangesloten tankstations altijd extra korting. Hierdoor bespaart u tot wel € 50,00 per jaar!


Ontvang een gratis Pluspakket

Dat kan! Hiervoor sluit u een autoverzekering af via UnitedConsumers. Wij vergelijken maandelijks de beste en meest voordelige autoverzekering voor u. Zo ziet u in één oogopslag wat de beste autoverzekering voor u is.

Bovendien krijgt u het gratis Pluspakket én geven wij u ook nog eens maandelijks extra korting op uw nieuwe autoverzekering. Zo houdt u meer over voor een leuker leven!

Autoverzekering afsluiten


 
NL

 vink Binnen 2 minuten geregeld

Gecontroleerd door onze specialist Jorg van Rijn

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Jorg van Rijn, specialist op het gebied van autoverzekeringen. Jorg is sinds 2011 werkzaam bij UnitedConsumers.

| Laatst gecontroleerd op: 14-6-2023 |

jorg expert autoverzekeringen