Contact
Mijn UnitedConsumers

Autoverzekering vergelijken

Uw autoverzekering vergelijken loont. Premies wijzigen regelmatig, en door autoverzekeringen te vergelijken kunt u flink besparen op uw premie. En dat is natuurlijk voordelig voor uw portemonnee.

Benieuwd of uw autoverzekering goedkoper kan? Vergelijk uw autoverzekering en ontvang minimaal 5% korting op uw premie. Zo houdt u meer over voor een leuker leven!

autoverzekering vergelijken

Autoverzekeringen vergelijken


vergelijk

De beste deal

Autoverzekeringen vergelijken
op inhoud en prijs

besparen op autoverzekering

Bespaar op uw vaste lasten

Uw autoverzekering vergelijken en
afsluiten met korting

gratis UC pluspakket

Cadeau bij uw autoverzekering

Gratis UC Pluspakket bij uw
autoverzekering


Autoverzekering vergelijken via UnitedConsumers

Uw auto verdient de beste dekking en u de laagste prijs. Daarom vergelijken wij maandelijks de beste en goedkoopste autoverzekeringen voor u. Zo kiest u altijd voor de beste deal. Bovendien krijgt u via UnitedConsumers altijd minimaal 5% korting én een gratis UC Pluspakket. Uw autoverzekering vergelijken is zo geregeld:

Stap 1: Vul uw persoonlijke gegevens in.

Stap 2: Kies de dekking voor uw autoverzekering.

Stap 3: Vergelijk de 10 beste en goedkoopste autoverzekeringen.

Stap 4: Selecteer de beste deal en bespaar direct op uw autoverzekering!

Start vergelijking


Vergelijk autoverzekeringen van de volgende verzekeraars

Allianz ASR avero Bovemij nationale nederlanden


Jaarlijks uw autoverzekering vergelijken

De premies van autoverzekeraars wijzigen regelmatig. Daarom is het verstandig om jaarlijks uw autoverzekering te vergelijken. Zo weet u zeker dat u altijd de beste deal te pakken heeft. Daarnaast wordt uw auto jaarlijks ouder en minder waard, waardoor uw huidige dekking misschien niet meer bij uw auto past. Ook in dit geval is het slim om jaarlijks uw autoverzekering te vergelijken of de dekking nog past bij uw auto.


Premie-check van UnitedConsumers

Met een goedkope autoverzekering via UnitedConsumers gaat u altijd zorgeloos op weg. Wij vergelijken jaarlijks uw autoverzekering en stellen u op de hoogte als uw autoverzekering goedkoper kan. Zo weet u zeker dat u altijd de beste en goedkoopste autoverzekering heeft!

Vergelijk mijn autoverzekering

gratis uc pluspakket


Dekking autoverzekering vergelijken

Als u autoverzekeringen gaat vergelijken, dan is het belangrijk dat u een keuze maakt in welke dekking u wilt voor uw auto. Hoe hoger de dekking, hoe hoger de premie. Tegen welke schade wilt u verzekerd zijn met uw auto? 

Dekking autoverzekering vergelijken

WA
verzekering

WA
beperkt casco

WA casco
(all risk)

Schade aan anderen
 
 
 

Brand, zelfontbranding, ontploffing en blikseminslag

 
 
 

Diefstal, joyriding

 
 
 
Ruitschade
 
 
 
Botsing met loslopende dieren of vogels
 
 
 
Natuurrampen (storm e.d.)
 
 
 
Aanrijding, slippen en te water raken
 
 
 
Overige van buiten komende onheilen
 
 
 
Regeling Directe Schadeafhandeling vraagteken
 
 
 
 

vanaf
€ 12,-
p/mnd

> Kies

vanaf
€ 14,-
pmnd

> Kies

vanaf
€ 16,-
p/mnd

> Kies


Tips bij autoverzekering vergelijken

Als u autoverzekeringen gaat vergelijken, dan wilt u natuurlijk de beste en goedkoopste autoverzekering kiezen. Wij helpen u daar graag bij en geven een aantal tips hoe u uw autoverzekering kunt vergelijken.

Tip 1: Kijk naar de hoogte van het eigen risico

Tijdens het vergelijken van autoverzekeringen krijgt u van ons een top 10 te zien van de beste en goedkoopste autoverzekeringen. Let hierbij goed op het eigen risico dat geldt. In veel gevallen geldt: hoe hoger het eigen risico, hoe lager de premie. Een hoger eigen risico is echter niet altijd verstandig. Het eigen risico betaalt u namelijk in het geval van schade.

Tip 2: Voorwaarden van autoverzekeringen vergelijken

Naast het vergelijken van de premie van uw autoverzekering, zijn de voorwaarden bijna net zo belangrijk. Daarom adviseren wij u om de voorwaarden van de verschillende autoverzekeringen met elkaar te vergelijken. Zo komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.

Tip 3: Vergelijk verschillende dekkingen met elkaar

Heeft u een auto van bijvoorbeeld 9 jaar oud? Dan is het advies om een WA beperkt casco dekking te kiezen. U bepaalt natuurlijk zelf of u dit advies wel of niet opvolgt. Het is daarom verstandig om de verschillende dekkingen met elkaar te vergelijken. Zo kiest u altijd een dekking die aansluit op uw wensen. Weet u niet welke dekking past bij uw auto? Wij geven u graag advies


Autoverzekering vergelijken met korting

Sluit u een autoverzekering af via UnitedConsumers? Dan ontvangt u altijd minimaal 5% korting op uw maandelijkse premie. Wel zo fijn, want zo houdt u meer over voor andere leuke dingen in uw leven! Bent u benieuwd hoeveel u kunt besparen? Kies hieronder een autoverzekering met korting en bekijk direct uw persoonlijke aanbod.

Vergelijk mijn autoverzekering


Wij staan voor u klaar

boogje

Heeft u een vraag, opmerking of advies nodig? Onze medewerkers helpen u graag!

Unitedconsumers

Terug naar boven