Contact
Mijn UnitedConsumers

Autoverzekering vergelijken

Uw autoverzekering vergelijken loont. Premies wijzigen regelmatig, en uw autoverzekering vergelijken kan u een flinke besparing opleveren. En dat is natuurlijk voordelig voor uw portemonnee.

Benieuwd of uw autoverzekering goedkoper kan? Vergelijk uw autoverzekering en ontvang minimaal 5% korting op uw premie. Zo houdt u meer over voor een leuker leven!


vink Gratis een vrijblijvende offerte

autoverzekering vergelijken


vergelijk

De beste deal

Autoverzekeringen vergelijken
op inhoud en prijs

besparen op autoverzekering

Bespaar op uw vaste lasten

Vergelijk uw autoverzekering en
sluit af met korting

gratis Pluspakket

Cadeau bij uw autoverzekering

Gratis Pluspakket bij uw
autoverzekering


Autoverzekering vergelijken via UnitedConsumers

Uw auto verdient de beste dekking en u de laagste prijs. Daarom vergelijken wij maandelijks de goedkoopste en beste autoverzekeringen voor u. Zo wordt uw autoverzekering vergelijken eenvoudig en kiest u altijd voor de beste deal. Bovendien krijgt u via UnitedConsumers altijd minimaal 5% korting én een gratis Pluspakket. Uw autoverzekering vergelijken is zo geregeld:

Stap 1: Vul uw persoonlijke gegevens in.

Stap 2: Kies de dekking voor uw autoverzekering.

Stap 3: De 10 beste en goedkoopste autoverzekeringen vergelijken.

Stap 4: Selecteer de beste deal en bespaar direct op uw autoverzekering!

Vergelijk mijn autoverzekering


Vergelijk autoverzekeringen van de volgende verzekeraars

Allianz ASR avero Bovemij nationale nederlanden


Jaarlijks uw autoverzekering vergelijken

De premies van autoverzekeraars wijzigen regelmatig. Daarom is het verstandig om jaarlijks uw autoverzekering te vergelijken. Zo weet u zeker dat u altijd de beste deal te pakken heeft. Bovendien wordt uw auto jaarlijks ouder en minder waard, waardoor uw huidige dekking misschien niet meer bij uw auto past. Ook in dit geval is het slim om jaarlijks uw autoverzekering te vergelijken of de dekking nog past bij uw auto.


Wij vergelijken jaarlijks uw autoverzekering

Met een goedkope autoverzekering via UnitedConsumers gaat u altijd zorgeloos op weg. Wij vergelijken uw autoverzekering jaarlijks met onze premie-check en stellen u op de hoogte als uw autoverzekering goedkoper kan. Zo weet u zeker dat u altijd de beste en goedkoopste autoverzekering heeft!

Vergelijk mijn autoverzekering
vink Gratis een vrijblijvende offerte

gratis uc pluspakket


Dekking autoverzekering vergelijken

Als u autoverzekeringen gaat vergelijken, dan is het belangrijk dat u een keuze maakt in welke dekking u wilt voor uw auto. Hoe hoger de dekking, hoe hoger de premie. Tegen welke schade wilt u verzekerd zijn met uw auto? Start met de dekking van uw autoverzekering vergelijken!

Dekking autoverzekering vergelijken WA verzekering WA beperkt casco WA casco (all risk)
Schade aan anderen
 
 
 
Brand, zelfontbranding, ontploffing en blikseminslag
 
 
 
Diefstal, joyriding
 
 
 
Ruitschade
 
 
 
Botsing met loslopende dieren of vogels
 
 
 
Natuurrampen (storm e.d.)
 
 
 
Aanrijding, slippen en te water raken
 
 
 
Overige van buiten komende onheilen
 
 
 
Regeling Directe Schadeafhandeling vraagteken
 
 
 
  vanaf € 12,- p/mnd
> Kies
vanaf € 14,- p/mnd
> Kies
vanaf € 16,- p/mnd
> Kies

Autoverzekeringen vergelijken: 3 tips

Als u autoverzekeringen gaat vergelijken, dan wilt u natuurlijk de beste en goedkoopste autoverzekering kiezen. Wij helpen u daar graag bij en geven een aantal tips hoe u uw autoverzekering kunt vergelijken.

Tip 1: Kijk naar de hoogte van het eigen risico

Tijdens het vergelijken van autoverzekeringen krijgt u van ons een top 10 te zien van de beste en goedkoopste autoverzekeringen. Let hierbij goed op het eigen risico dat geldt. In veel gevallen geldt namelijk: hoe hoger het eigen risico, hoe lager de premie. Een hoger eigen risico is echter niet altijd verstandig. Het eigen risico betaalt u namelijk in het geval van schade.

Tip 2: Voorwaarden van autoverzekeringen vergelijken

Naast het vergelijken van de premie van uw autoverzekering, zijn de voorwaarden bijna net zo belangrijk. Daarom adviseren wij u om de voorwaarden van de verschillende autoverzekeringen met elkaar te vergelijken. Zo komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.

Tip 3: Vergelijk verschillende dekkingen met elkaar

Heeft u een auto van bijvoorbeeld 9 jaar oud? Dan is het advies om een WA beperkt casco dekking te kiezen. U bepaalt natuurlijk zelf of u dit advies wel of niet opvolgt. Het is daarom verstandig om de verschillende dekkingen met elkaar te vergelijken. Zo kiest u altijd een dekking die aansluit op uw wensen. Weet u niet welke dekking past bij uw auto? Wij geven u graag advies


Autoverzekering vergelijken met korting

De verzekering van uw auto vergelijken en afsluiten via UnitedConsumers? Dan ontvangt u altijd een mooie korting op uw autoverzekering. Wij hebben iedere maand een autoverzekering aanbieding, waarbij u minimaal 5% korting op uw maandelijkse premie krijgt. Wel zo fijn, want zo houdt u meer over voor andere leuke dingen in uw leven! Bent u benieuwd hoeveel u kunt besparen? Kies hieronder een autoverzekering met korting en bekijk direct uw persoonlijke aanbod.

Vergelijk mijn autoverzekering
 vink Gratis een vrijblijvende offerte


Veelgestelde vragen over autoverzekeringen vergelijken

Als u een autoverzekering gaat vergelijken, zal u een aantal stappen doorlopen in onze vergelijker. U moet bijvoorbeeld uw persoonlijke gegevens, uw kenteken en uw schadevrije jaren invullen.

Na het invullen kunt u de dekking kiezen die bij u past. Tijdens het vergelijken van uw autoverzekering, ontvangt u van ons direct een advies over welke dekking de beste keuze is voor uw persoonlijke situatie. Vervolgens vergelijken wij de beste autoverzekeringen én verzekeraars. Zo kiest u altijd de beste deal met de laagste premie!

Uw autoverzekering vergelijken is binnen een paar minuten gedaan. Om een autoverzekering te vergelijken, heeft u de volgende gegevens nodig:

  • Het kenteken van uw auto.
  • De meldcode of het chassisnummer van de auto.
  • Uw schadevrije jaren en het aantal kilometers dat u jaarlijks gemiddeld rijdt.

Autoverzekering vergelijken

Ik heb een andere vraag


Gecontroleerd door onze specialist Jorg van Rijn

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Jorg van Rijn, specialist op het gebied van autoverzekeringen. Jorg is sinds 2011 werkzaam bij UnitedConsumers.

| Laatst gecontroleerd op: 14-6-2023 |

jorg expert autoverzekeringen


 

Heeft u een vraag, opmerking of advies nodig over uw autoverzekering vergelijken?

Wij helpen u graag!