All Risk verzekering

Een All Risk autoverzekering wordt ook wel WA Casco of Volledig Casco genoemd en is de meest uitgebreide autoverzekering. Hierbij is ook schade die u zelf aan uw auto veroorzaakt verzekerd. Daardoor is de premie van deze verzekering de hoogste van de drie typen autoverzekeringen.

Goedkoopste autoverzekering All Risk

U betaalt uiteraard het liefst een zo laag mogelijke premie voor uw autoverzekering. Bij UnitedConsumers vindt u makkelijk een goedkope All Risk verzekering. Met de Premie-Check kunt u de verschillende autoverzekeringen zien en vervolgens kiezen voor de verzekering die het best bij u past. 

All Risk Verzekering

Schade WA WA Beperkt Casco All Risk (WA Casco)
Schade aan anderen
 
 
 
Brand, zelfontbranding, ontploffing en blikseminslag
 
 
 
Diefstal, joyriding
 
 
 
Ruitschade
 
 
 
Botsing met loslopende dieren of vogels
 
 
 
Natuurrampen (storm e.d.)
 
 
 
Aanrijding, slippen en te water raken
 
 
 
Overige van buiten komende onheilen
 
 
 

All Risk autoverzekering vergelijken

Voordat u een nieuwe All Risk autoverzekering afsluit, is het verstandig om eerst de autoverzekeringen te vergelijken. Op die manier krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en weet u zeker dat u het goedkoopst uit bent. Op basis van onze Premie-Check kunt u in één oogopslag zien wat de goedkoopste All Risk verzekering voor u is. 

All Risk verzekering afsluiten

All Risk verzekeren: Wanneer is dat verstandig?

Het afsluiten van een All Risk verzekering is niet altijd verstandig. Dat ligt vooral aan de leeftijd van uw auto. Is uw auto ouder dan 5 jaar dan is het vaak voordeliger om een Beperkt Casco- of WA-verzekering af te sluiten. De kosten voor de All Risk verzekering wegen dan niet op tegen de eventuele vergoeding die uw verzekeraar biedt.

Is uw auto 0 - 5 jaar oud? All Risk (Volledig Casco)
Is uw auto 6 - 10- jaar oud? Beperkt-Cascoverzekering
Is uw auto ouder dan 10 jaar? WA-Verzekering