Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoopste all risk autoverzekering

De goedkoopste all risk autoverzekering vindt u via UnitedConsumers. Wij vergelijken maandelijks de beste en goedkoopste all risk autoverzekeringen voor u.

Bovendien krijgt u altijd korting op uw all risk verzekering. U kiest al een all risk verzekering vanaf € 16,- per maand. Zo bespaart u tot wel € 175,00 per jaar!

Bereken mijn premie

all risk verzekering 

All risk verzekering auto

All risk is de meest uitgebreide autoverzekering die u kunt kiezen. De officiële naam van een all risk verzekering is 'WA casco', maar in de volksmond wordt vaak over all risk gesproken.

Met een all risk verzekering voor uw auto krijgt u naast de schade aan anderen en schade aan uw eigen auto, ook een vergoeding voor eenzijdige schades. Denk hierbij aan slippen en te water raken, een kras of een deuk door het raken van een paaltje. Hieronder ziet u de dekking van de all risk verzekering:

 • Botsing met loslopende dieren of vogels.
 • Schade aan andere auto's, passagiers en weggebruikers.
 • Natuurrampen (storm e.d.), ruitschade, diefstal en joyriding.
 • Brand, ontploffing, zelfontbranding, kortsluiting en blikseminslag.
 • Schade door aanrijding, slippen, te water raken en overige van buiten komende onheilen.

Is all risk interessant voor mij?

Met de all risk autoverzekering bent u verzekerd voor schade aan anderen en de meeste schade aan uw eigen auto. Een all risk verzekering afsluiten is in de volgende gevallen een interessante keuze:

 • Uw auto is jonger dan 5 jaar.
 • U afhankelijk bent van uw auto.
 • U verzekerd wilt zijn voor de meeste schades.
 • Uw auto heeft een dagwaarde van meer dan € 10.000,-.

All risk verzekering afsluiten


Check de leeftijd en dagwaarde van uw auto

Met onze gratis kentekencheck ziet u in één oogopslag alle belangrijke en technische gegevens over uw auto.

Denk bijvoorbeeld aan de leeftijd van de auto en de dagwaarde. Zo wordt het kiezen van de juiste dekking van uw autoverzekering een stuk makkelijker!

Gratis kentekencheck


Kenteken:
NL

 

All risk autoverzekering vergelijken

Wij vergelijken maandelijks de beste en goedkoopste all risk verzekeringen voor u. Vervolgens ziet u in één overzicht wat de beste en meest voordelige keuze is voor u.

Stap 1: Vul uw kenteken in.
Stap 2: Vul uw gegevens en schadevrije jaren in.
Stap 3: Kies als dekking voor WA casco (all risk).
Stap 4: Vergelijk de beste en goedkoopste all risk verzekeringen.
Stap 5: Sluit uw all risk verzekering af en bespaar op uw vaste lasten!

> All risk autoverzekering vergelijken


Wij vergelijken all risk verzekeringen van de volgende verzekeraars

Duim
Duim
Duim
Duim
Duim
Duim

 

Goedkoopste all risk verzekering

De goedkoopste all risk verzekering is via UnitedConsumers zo gevonden. Naast een scherpe premie voor uw all risk verzekering, krijgt u van ons ook nog eens extra korting én een gratis UC Pluspakket. Zo gaat u zorgeloos de weg op en houdt u meer over voor een leuker leven!

Uw voordelen
 

 • Maandelijks besparen op uw all risk verzekering.
 • Vergelijk verschillende all risk verzekeringen met elkaar.
 • Gratis UC Pluspakket met: verhaalservice, jaarlijkse premie-check en een UC tankkaart.

 

Daarom unitedconsumers

Bereken mijn premie


Veelgestelde vragen over de all risk autoverzekering

Het eigen risico is het gedeelde van de schade dat u zelf moet betalen. Het eigen risico kiest u zelf bij het afsluiten van een autoverzekering en kan variëren van € 0,- tot € 500,-. Bij een all risk verzekering wordt er bijna in alle gevallen een eigen risico in rekening gebracht bij schade.

Het eigen risico wordt vaak verminderd wanneer u gebruikmaakt van aangesloten herstelbedrijven. Bij de all risk verzekering heeft u ook de mogelijkheid uw eigen risico af te kopen in ruil voor een hogere premie. Afhankelijk van uw all risk autoverzekering kan er soms ook sprake zijn van een verhoging van het eigen risico. Raadpleeg hiervoor uw polisvoorwaarden.

Een all risk verzekering biedt geen dekking voor schades door alcohol- of drugsgebruik. Ook als uw auto niet op slot zat, of de sleutels in de auto lagen, is er geen dekking. Daarnaast kijkt de verzekeraar ook naar het alarmsysteem. Had uw auto niet het vereiste alarmsysteem, zoals vermeld in uw polisblad? Dan wordt eventuele schade of diefstal niet vergoed.

WA casco en all risk betekent precies hetzelfde. All risk is dus simpelweg een andere benaming voor WA casco. Dus als u graag all risk verzekerd bent, dan kiest u voor een WA casco autoverzekering.

De goedkoopste all risk autoverzekering vindt u door te vergelijken. Zo ziet u direct bij welke verzekeraar u de goedkoopste all risk autoverzekering kunt afsluiten. Natuurlijk hangt uw premie ook af van het type auto dat u heeft, het aantal schadevrije jaren en het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt.

Start mijn vergelijking

> Ik heb een andere vraag


Wij staan voor u klaar

boogje

Heeft u een vraag, opmerking of advies nodig? Onze medewerkers helpen u graag!

Unitedconsumers