Vergelijk hier uw autoverzekering

NL

All Risk verzekering

De All Risk verzekering wordt ook wel WA Casco of Volledig Casco autoverzekering genoemd en is de meest uitgebreide autoverzekering die u kunt kiezen. Bij deze autoverzekering is ook schade die u zelf aan uw eigen auto veroorzaakt, verzekerd. Daardoor is de premie van de All Risk verzekering de hoogste van de drie soorten autoverzekeringen.

Goedkoopste autoverzekering All Risk

U betaalt uiteraard het liefst een zo laag mogelijke premie voor uw autoverzekering. Bij UnitedConsumers vindt u makkelijk de goedkoopste autoverzekering All Risk. Met de Premie-Check kunt u de verschillende All Risk autoverzekeringen vergelijken en vervolgens kiezen voor de goedkope All Risk verzekering die het best bij u past. Wij zetten alvast de goedkoopste All Risk autoverzekeringen voor u op een rijtje.

Goedkoopste autoverzekering All Risk Eigen risico Kosten autoverzekering
ASR Voordeelpakket € 250,- € 19,61 per maand
ASR Voordeelpakket - Vrije keuze € 250,- € 21,11 per maand
ASR Voordeelpakket € 150,- € 21,23 per maand
Avero Achmea € 150,- € 28,29 per maand
Avero Achmea € 135,- € 32,16 per maand
Bovemij € 150,- € 34,21 per maand
Allianz - € 34,41 per maand
Reaal Goed Geregeld € 150,- € 36,38 per maand

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op een autoverzekering voor een Toyota Aygo uit 2015  voor een bestuurder van 41 jaar en woonachtig in Groningen. Deze bestuurder rijdt 5.000 km per jaar en heeft 20 opgebouwde schadevrije jaren.

All Risk verzekering afsluiten

 
NL

All Risk Verzekering

De All Risk verzekering is de autoverzekering met de hoogste dekking. Wilt u goed verzekerd zijn, maar liever minder betalen. Dan kunt u ook kiezen voor een WA Beperkt Casco of WA Verzekering. In onderstaande tabel ziet u de dekking van de verschillende soorten autoverzekeringen.

Autoschade WA Verzekering WA Beperkt Casco All Risk verzekering
Schade aan anderen
 
 
 
Brand, zelfontbranding, ontploffing en blikseminslag
 
 
 
Diefstal, joyriding en inbraak
 
 
 
Ruitschade
 
 
 
Botsing met loslopende dieren of vogels
 
 
 
Natuurrampen (storm e.d.)
 
 
 
Aanrijding, slippen en te water raken
 
 
 
Overige, van buiten komende, onheilen
 
 
 

All Risk autoverzekering vergelijken

Voordat u een nieuwe All Risk autoverzekering afsluit, is het verstandig om eerst verschillende All Risk verzekeringen te vergelijken. Op die manier krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en weet u zeker dat u het goedkoopst uit bent. Op basis van onze Premie-Check kunt u in één oogopslag zien wat de goedkoopste All Risk autoverzekering voor u is.

All Risk verzekering afsluiten: wanneer is dat verstandig?

Het afsluiten van een All Risk verzekering is niet altijd verstandig. Dat ligt vooral aan de leeftijd van uw auto. Is uw auto ouder dan 5 jaar dan is het vaak voordeliger om een Beperkt Casco- of basis WA verzekering af te sluiten. De kosten voor de All Risk verzekering wegen dan vaak niet op tegen de eventuele vergoeding die uw verzekeraar biedt.

Leeftijd van uw auto Best passende autoverzekering
Is uw auto 0 - 5 jaar oud? All Risk verzekering (Volledig Casco)
Is uw auto 6 - 10- jaar oud? Beperkt-Cascoverzekering
Is uw auto ouder dan 10 jaar? WA-Verzekering

Er zijn twee belangrijke uitzonderingen waarom u voor een All Risk verzekering zou kiezen, namelijk:

  1. U heeft een financiering afgesloten: wanneer u de auto heeft gefinancierd met een lening is het toch verstandiger een All Risk verzekering af te sluiten, zelfs als uw auto ouder dan 5 jaar is. U wilt natuurlijk niet dat uw auto is afgeschreven voordat deze afbetaald is.
  2. U bent afhankelijk van de auto: gaat u iedere dag met de auto naar werk? Dan loopt u zonder auto wellicht inkomsten mis. Indien u niet zelf de reserves heeft om onverwachts een nieuwe auto te kopen, is het ook verstandig om - ongeacht de leeftijd van de auto - een All Risk verzekering te kiezen. 

Veelgestelde vragen over All Risk

De All Risk verzekering wordt ook wel WA Casco of Volledig Casco autoverzekering genoemd en is de meest uitgebreide autoverzekering die u kunt kiezen. Bij deze autoverzekering is ook schade die u zelf aan uw eigen auto veroorzaakt, verzekerd. Daardoor is de premie van de All Risk verzekering de hoogste van de drie soorten autoverzekeringen.

Het afsluiten van een All Risk verzekering is niet altijd verstandig. Dat ligt vooral aan de leeftijd van uw auto. Is uw auto ouder dan 5 jaar dan is het vaak voordeliger om een Beperkt Casco- of basis WA verzekering af te sluiten. De kosten voor de All Risk verzekering wegen dan vaak niet op tegen de eventuele vergoeding die uw verzekeraar biedt.

De All Risk verzekering is de autoverzekering met de hoogste dekking. De All Risk verzekering dekt naast schade aan anderen ook schade aan uw eigen auto. Zelfs als deze veroorzaakt is door uzelf.