Vergelijk hier uw autoverzekering

Dekking autoverzekering wijzigen

Stel: u heeft een all risk autoverzekering voor uw auto, maar u heeft deze niet meer nodig omdat uw auto inmiddels wat jaartjes ouder is. Of u heeft uw oude auto juist ingeruild voor een nieuwer model. Dan kunt u de dekking van uw autoverzekering wijzigen.

Bij de meeste autoverzekeraars is het altijd mogelijk om de dekking te wijzigen tijdens de looptijd van uw autoverzekering. De verschillende mogelijkheden van een autoverzekering zijn WA, WA + beperkt casco, WA + casco (all risk). De premie van uw autoverzekering wordt aangepast aan het soort verzekering dat u afsluit. Als u de dekking van uw autoverzekering wijzigt, zal deze ingaan vanaf de eerstvolgende maand. U kunt de aangepaste verzekering dus niet met terugwerkende kracht in laten gaan en geld terugkrijgen.

Polisvoorwaarden

Voordat u de dekking van uw autoverzekering wijzigt, kijk dan goed in de polisvoorwaarden. Sommige autoverzekeraars kiezen ervoor om pas aan het einde van het eerste verzekeringsjaar de mogelijkheid te bieden om de verzekering aan te passen. U kunt tussentijds wel uw dekking verhogen.

Onze klantenservice geeft natuurlijk ook antwoord op uw vragen. Neem contact op met een van onze medewerkers en zij zoeken direct voor u uit of een dekkingswijziging kan bij uw autoverzekering.

Autoverzekeringen vergelijken

Wilt u de dekking niet wijzigen, maar een nieuwe goedkope autoverzekering afsluiten? Dan kunt u nu eenvoudig de UnitedConsumers autoverzekeringen vergelijken. Vul de Premie-Check in en binnen een minuut weet u welke autoverzekering het beste bij uw persoonlijke situatie past.

Autoverzekeringen UnitedConsumers

Bij UnitedConsumers bent u voordeliger uit. Bovenop uw goedkope autoverzekering krijgt u van ons nog eens 5% extra groepskorting. Deze korting spaart u op in uw Mijn UnitedConsumers account. Wij geloven niet in waardeloze spaarpunten, daarom krijgt u van ons korting in de vorm van geld. Concrete euro’s, want daar heeft u uiteindelijk het meeste aan. Uw korting kan oplopen tot € 100,- per jaar, dus begin direct met sparen!