Vergelijk hier uw autoverzekering

NL

Goedkope autoverzekering: uw autoverzekering met korting

Zoekt u een goedkope autoverzekering? Zoek dan niet verder! Wij geven u minimaal 5% korting op al onze goedkope autoverzekeringen. Een voordelige autoverzekering afsluiten is supermakkelijk dankzij onze handige premie-check. Want door de vergelijken, vindt u de goedkoopste autoverzekering die het beste bij u past!

Goedkope autoverzekering vergelijken en afsluiten

 
NL

Goedkope autoverzekering via UnitedConsumers

Goedkoop uw autoverzekering afsluiten kan prima via UnitedConsumers. Wij werken namelijk alleen samen met de beste autoverzekeraars. Door autoverzekeringen groot in te kopen, kunnen wij u extra korting bieden. Zo houdt u meer over voor de leuke dingen in het leven. 

Goedkope autoverzekering in 3 stappen

Uw goedkope autoverzekering sluit u bij UC gemakkelijk online af. Doorloop de 3 stappen, vergelijk de goedkoopste autoverzekeringen en sluit uw nieuwe goedkope autoverzekering direct af!

Stap 1: Vul uw kenteken, geboortedatum en postcode in

Stap 2: Vul uw schadevrije jaren, gereden kilometers per jaar en leeftijd waarop u uw rijbewijs heeft gehaald in

Stap 3: Kies uw dekking: WA, WA Beperkt Casco of WA Volledig Casco en bekijk uw premie! Uw autoverzekering afsluiten is vervolgens simpel.


Goedkope autoverzekering kiezen

Een goedkope autoverzekering is natuurlijk fijn voor de portemonnee, maar een goedkope autoverzekering moet wel voldoende dekking bieden. Want kiest u de goedkoopste zorgverzekering, en krijgt u daardoor weinig dekking? Dan bent u in het geval van een schade misschien juist meer geld kwijt. 

De goedkoopste autoverzekering kan in uw geval bijvoorbeeld maandelijks iets duurder zijn, maar als de autoverzekering de schade volledig dekt scheelt het u aardig wat geld! Het totale plaatje bepaalt hoe goedkoop uw autoverzekering écht is. Hulp nodig bij het kiezen van een goedkope autoverzekering?

Goedkope autoverzekering kiezen


Goedkoopste autoverzekering

Een auto bezitten is al duur genoeg, dus een goedkope autoverzekering is meer dan welkom! De goedkoopste autoverzekering met de beste dekking vindt u door verschillende goedkope autoverzekeringen te vergelijken. Let altijd goed op de dekking: kiest u voor een WA verzekering, WA Beperkt Casco of WA Casco (All Risk)?

WA verzekering vraagteken

auto


vink Uw auto is ouder dan 10 jaar
vink U wilt de goedkoopste autoverzekering
vink Uw auto is niet veel meer waard
vink Ontvang altijd 5% korting


 

WA verzekering

 

WA Beperkt Casco vraagteken

auto


vink Geschikt voor auto's tussen de 5 en 10 jaar oud
vink Uw auto is diefstal en/of inbraakgevoelig
vink Uw auto is minstens € 1.250,00 waard
vink U wilt verzekerd zijn tegen ruitschade
vink Ontvang altijd 5% korting

WA Beperkt Casco

 

WA Casco (All Risk) vraagteken

auto


vink U wilt verzekerd zijn tegen alle schades aan uw auto
vink Uw auto is gefinancierd met een lening
vink Uw auto heeft een hoge waarde
vink Uw (nieuwe) auto is jonger dan 5 jaar
vink Ontvang altijd 5% korting

WA Casco (All Risk)


Goedkope autoverzekering vergelijken

Bij UnitedConsumers kunt u snel en eenvoudig goedkope autoverzekeringen vergelijken om zo de goedkoopste autoverzekering af te sluiten. Sluit u een voordelige autoverzekering bij UC af? Dan krijgt u altijd minimaal 5% korting. U betaalt de volledige premie aan de verzekeraar en ontvangt de korting direct in uw persoonlijke bespaartegoed.

Het loont altijd om uw autoverzekering te vergelijken. Zo weet u of u de beste prijs betaalt voor de beste en meest voordelige autoverzekering. Zeker als het om prijs-kwaliteit verhouding gaat. Een goedkope autoverzekering biedt namelijk niet altijd de beste dekking. Vergelijk daarom regelmatig goedkope autoverzekeringen om ervoor te zorgen dat u jaarlijks het beste uit bent en niet teveel betaalt.

Autoverzekering vergelijken


Autoverzekering berekenen

Wist u dat er veel komt kijken bij het berekenen van een autoverzekering? Zo spelen bijvoorbeeld uw woonplaats, schadevrije jaren, leeftijd en type auto mee in het bepalen van de prijs. Benieuwd hoe dit werkt? Wij leggen u graag uit hoe de kosten van uw autoverzekering bepaald worden.

Autoverzekering berekenen

 

Terug naar boven