Vergelijk hier uw autoverzekering

NL

Goedkope autoverzekering: uw autoverzekering met korting

Uw goedkope autoverzekering vindt u bij UnitedConsumers. U krijgt namelijk bovenop de lage premie minimaal 5% korting. Zo bent u dus altijd goedkoper uit. Een goedkope autoverzekering afsluiten hoeft dus niet moeilijk te zijn. Op basis van onze handige premie-check kunt u de verschillende autoverzekeringen vergelijken en de beste en goedkoopste autoverzekering kiezen.

Goedkope autoverzekering afsluiten

 
NL

Goedkope autoverzekering via UnitedConsumers

Goedkoop uw autoverzekering afsluiten kan prima via UnitedConsumers. Wij werken namelijk alleen samen met de beste autoverzekeraars. Door autoverzekeringen groot in te kopen, kunnen wij u extra korting bieden. Zo houdt u meer over voor de leuke dingen in het leven. Vergelijk onze autoverzekeringen en vind de goedkope autoverzekering die bij u past.

Goedkope autoverzekering in 3 stappen

Uw goedkope autoverzekering sluit u bij UC gemakkelijk online af. Doorloop de 3 stappen, vergelijk de goedkoopste autoverzekeringen en sluit uw nieuwe goedkope autoverzekering direct af!

  1. Vul uw kenteken, geboortedatum en postcode in
  2. Vul uw schadevrije jaren, gereden kilometers per jaar en leeftijd waarop u uw rijbewijs heeft gehaald in
  3. Kies uw dekking: WA, WA Beperkt Casco of WA Volledig Casco en bekijk uw premie! Uw autoverzekering afsluiten is vervolgens simpel.

Goedkope autoverzekering kiezen

Naast een lage premie is het ook prettig als uw autoverzekering een goede en volledige dekking biedt. Kies altijd voor een autoverzekering die bij u en uw auto past. Heeft u een goedkope autoverzekering maar krijgt u daar weinig dekking bij? Dan bent u uiteindelijk misschien juist meer geld kwijt wanneer u schade heeft. Het helpt om verschillende autoverzekeringen te vergelijken om tot de beste keuze te komen.

De goedkoopste autoverzekering kan bijvoorbeeld maandelijks duurder zijn, maar bij schade meer vergoeding uitkeren dan een goedkope autoverzekering met lage maandlasten. Het totale plaatje bepaalt hoe goedkoop uw autoverzekering écht is. Hulp nodig bij het kiezen van een goedkope autoverzekering?

Goedkope autoverzekering kiezen

Goedkoopste autoverzekering

U wilt graag zo goedkoop mogelijk uit zijn voor een autoverzekering. Een auto bezitten is immers al duur genoeg. De goedkoopste autoverzekering met de beste dekking vindt u door verschillende goedkope autoverzekeringen te vergelijken. Let altijd goed op de dekking: kiest u voor een WA verzekering, WA Beperkt Casco of WA Casco (All Risk)?

Het is zonde als u de auto oververzekert. Is uw auto tussen de 0 en 5 jaar oud, dan is een All Risk verzekering vaak de beste keuze. Een auto van ouder dan 10 jaar is hiermee al snel oververzekerd. Bij een oudere auto kiest u meestal beter voor een WA Verzekering. Voor auto’s tussen de 6 en 10 jaar oud kan een WA Beperkt Casco de beste keuze zijn.

Leeftijd van uw auto Best passende dekking
Is uw auto 0 - 5 jaar oud? WA Volledig Casco (All Risk)
Is uw auto 6 - 10 jaar oud? WA Beperkt Casco
Is uw auto ouder dan 10 jaar? WA Verzekering

Goedkope autoverzekering vergelijken

Het loont altijd om uw autoverzekering te vergelijken. Zo weet u of u de beste prijs betaalt voor de beste en meest voordelige autoverzekering. Zeker als het om prijs-kwaliteit verhouding gaat. Een goedkope autoverzekering biedt namelijk niet altijd de beste dekking. Vergelijk daarom regelmatig goedkope autoverzekeringen om ervoor te zorgen dat u jaarlijks het beste uit bent en niet teveel betaalt.

Goedkope autoverzekering vergelijken

Autoverzekering berekenen

Wist u dat er veel komt kijken bij het berekenen van een autoverzekering? Zo spelen bijvoorbeeld uw woonplaats, schadevrije jaren, leeftijd en type auto mee in het bepalen van de prijs. Benieuwd hoe dit werkt? Wij leggen u graag uit hoe de kosten van uw autoverzekering bepaald worden.

Korting op uw autoverzekering

Bij UnitedConsumers kunt u snel en eenvoudig goedkope autoverzekeringen vergelijken om zo de goedkoopste autoverzekering af te sluiten. Sluit u een voordelige autoverzekering bij UC af? Dan krijgt u altijd minimaal 5% korting. U betaalt de volledige premie aan de verzekeraar en ontvangt de korting direct in uw persoonlijke bespaartegoed.