Goedkoopste autoverzekering van Nederland

De goedkoopste autoverzekering vindt u bij UnitedConsumers. U krijgt namelijk bovenop de lage premie minimaal 5% korting. Zo bespaart u tot maximaal € 150,00 per jaar! Geen gedoe, wel het voordeel.

Een autoverzekering afsluiten hoeft niet moeilijk te zijn. Bij UnitedConsumers vindt u een voordelige en betrouwbare autoverzekering. Op basis van onze handige premie-check kunt u de verschillende autoverzekeringen vergelijken.

Autoverzekering afsluiten

Goedkope autoverzekering via UnitedConsumers

Goedkoop uw auto vezekering afsluiten kan prima van UnitedConsumers. Wij werken namelijk alleen samen met de beste autoverzekeraars. Door autoverzekeringen groot in te kopen, kunnen wij u extra korting bieden. Zo houdt u meer over voor de leuke dingen in het leven. Vergelijke onze autoverzekeringen en vind de goedkope autoverzekering die bij u past.

  • Extra groepskorting van 5%
  • De beste service onder autoverzekeringen
  • Onafhankelijk autoverzekeringen vergelijken
  • Betrouwbare tussenpersoon voor zowel deelnemer als verzekeraar

Voordelige autoverzekering kiezen

Naast een lage premie is het ook prettig als uw autoverzekering een goede dekking biedt. Autoverzekeringen vergelijken is dus belangrijk. Kies altijd voor een autoverzekering die bij u en uw auto past. Heeft u een goedkope autoverzekering maar krijgt u daar weinig dekking bij? Dan bent u uiteindelijk misschien juist meer geld kwijt wanneer u schade heeft.

Wat is de goedkoopste autoverzekering?

U wilt graag zo goedkoop mogelijk uit zijn voor een autoverzekering. Een auto bezitten is immers al duur genoeg. De goedkoopste autoverzekering met de beste dekking vindt u door verschillende goedkope autoverzekeringen te vergelijken. Let altijd goed op de dekking: kiest u voor WA, WA + Beperkt Casco of WA + Volledig Casco?

Het is zonde als u de auto oververzekert. Is uw auto tussen de 0 en 5 jaar oud, dan is een All Risk dekking de beste keuze. Een auto van ouder dan 10 jaar is hiermee al snel oververzekerd. Bij een oudere auto kiest u dus beter voor een WA-dekking. Voor auto’s tussen de 6 en 10 jaar oud kan een WA + beperkt casco de optimale keuze zijn.

Is uw auto 0 - 5 jaar oud? WA + Volledig Casco (All Risk)
Is uw auto 6 - 10 jaar oud? WA + Beperkt Casco
Is uw auto ouder dan 10 jaar? WA-Verzekering

Goedkope autoverzekering vergelijken

Het loont altijd om uw autoverzekering te vergelijken. Zo weet u of u de beste prijs betaalt voor de beste en meest voordelige autoverzekering. Zeker als het om prijs-kwaliteit verhouding gaat. Een goedkope autoverzekering biedt namelijk niet altijd de beste dekking. Vergelijk daarom regelmatig goedkope autoverzekeringen om ervoor te zorgen dat u jaarlijks het goedkoopst uit bent.

Goedkope autoverzekering vergelijken

Korting op uw autoverzekering

Bij UnitedConsumers kunt u snel en eenvoudig goedkope autoverzekeringen vergelijken om zo de goedkoopste autoverzekering af te sluiten. Sluit u een voordelige autoverzekering bij UC af? Dan krijgt u altijd minimaal 5% korting. U betaalt de volledige premie aan de verzekeraar en ontvangt de korting direct in uw persoonlijke bespaartegoed.

Daarnaast hebben wij regelmatig acties met extra korting op de goedkoopste autoverzekeringen. Zo bespaart u nog meer en houdt u meer over voor de leuke dingen in het leven. Een autoverzekering via UnitedConsumers is dus altijd een goedkope autoverzekering.