Vergelijk hier uw autoverzekering

Jaarlijks verzekeringsadvies

Jaarlijks advies

Bij UnitedConsumers betaalt u nooit te veel voor uw autoverzekering. Doe de Premie-Check om onze autoverzekeringen te vergelijken en u weet meteen hoeveel u kunt besparen op uw autoverzekering. Binnen één minuut, voordelig verzekerd. Zo houdt u meer over voor de leuke dingen in het leven.

Wat is een jaarlijkse Premie-Check?

Bij UnitedConsumers verdient u meer. Niet alleen als u deelnemer wordt, maar ook wanneer u al een autoverzekering via ons heeft afgesloten. Met onze jaarlijkse Premie-Check hoeft u niet langer te twijfelen of u wel de beste en goedkoopste autoverzekering heeft. Wij vergelijken uw autoverzekering ieder jaar met ons totale aanbod autoverzekeringen. De jaarlijkse Premie-Check verzekert u van de beste autoverzekering.

Altijd de goedkoopste autoverzekering

Ieder jaar krijgt u van ons een e-mail waarin wij u attenderen op eventuele lagere premies. Uw situatie kan namelijk veranderd zijn, waardoor uw verzekeringspremie bij een andere autoverzekeraar goedkoper kan uitvallen, of uw huidige verzekeraar biedt niet meer de voordeligste premie. Met onze jaarlijkse Premie-Check bent u altijd verzekerd van de goedkoopste autoverzekering voor uw situatie.

Wij houden rekening met uw situatie

Het kan gebeuren dat u onverhoopt schade rijdt met uw auto. Een schade kan invloed hebben op uw schadevrije jaren en bonus-malus korting. Met onze jaarlijkse Premie-Check houden wij er rekening mee wanneer u een schade heeft geleden. Zo kunt u toch eenvoudig overstappen naar de voordeligste autoverzekeraar.

Uw autoverzekering wijzigen?

Na verloop van tijd kunt u andere wensen hebben voor uw autoverzekering. Zo kan het voorkomen dat het tijd wordt om uw auto niet meer WA Casco (All Risk) te verzekeren, maar om over te stappen naar een WA Beperkt Casco dekking. Wilt u uw autoverzekering wijzigen, dan hoeft u dit alleen bij ons te melden. Wij vergelijken de beste verzekeringen voor u en zorgen ervoor dat u opnieuw de voordeligste autoverzekering krijgt die het beste aansluit bij uw wensen. Goed voor elkaar.