Contact
Mijn UnitedConsumers

Opzeghulp

Met onze opzeghulp kan je snel en gemakkelijk jouw huidige verzekering opzeggen. Mogelijk hanteert je huidige verzekeraar hiervoor een opzegtermijn. Je vindt dit dan terug in de polisvoorwaarden. In de meeste gevallen heb je een opzegtermijn van een maand.

Het opzeggen van je autoverzekering doe je eenvoudig en gratis met onderstaande opzeghulp. UnitedConsumers maakt gebruik van de service van Opzeggen.nl.

De opzeghulp stuurt namens jou een opzegging naar jouw huidige verzekeraar. Dit gaat heel gemakkelijk door middel van het invullen van enkele gegevens.

Eerst vul je de naam in van de verzekeraar waar je nu verzekerd bent. Hierna geef je aan per wanneer je de verzekering wilt beëindigen. Het is belangrijk dat je deze datum afstemt op de ingangsdatum van je nieuwe verzekering.

Met het invullen van de verdere gegevens maak je de opzegbrief compleet. Nadat je akkoord bent gegaan met de voorwaarden, kan je de opzegbrief verzenden. Dit is voor jou kosteloos. Je ontvangt een kopie van de opzegbrief per mail.

Opzeggen.nl geeft de opzegging binnen 48 uur door aan de verzekeraar. Je hoort vervolgens zelf van de desbetreffende verzekeraar of de opzegging is verwerkt en per wanneer de verzekering stopt.

Je kan dan gebruik maken van de algemene opzegbrief. Hier heb je de mogelijkheid om zelf de gegevens van jouw huidige verzekeraar of tussenpersoon in te vullen.

Let op! De brief kan je vervolgens zelf per e-mail of per post doorsturen naar de juiste partij.

Als je de verkeerde ingangsdatum hebt gekozen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je om de ingangsdatum aan te passen. Let op! Het is niet mogelijk om de ingangsdatum aan te passen naar een datum in het verleden.

Heb je de verkeerde einddatum ingevuld? Neem dan contact op met Opzeggen.nl via support@opzeggen.nl. Als blijkt dat Opzeggen.nl je aanvraag al heeft verwerkt, neem dan zelf contact op met de verzekeraar waar je wilt opzeggen.

Je kan vragen of klachten over de opzeghulp direct melden bij Opzeggen.nl. Stuur hiervoor een mail naar support@opzeggen.nl.

Ja, je kan de opzegbrief handmatig aanpassen. Gebruik hiervoor de algemene opzegbrief en download deze als Word bestand. Daarna kan je de brief naar wens aanpassen.

Let op! Je kan de brief vervolgens zelf per e-mail of per post naar je huidige verzekeraar toesturen.

Het polisnummer is belangrijk bij de opzegging. Zo weten we zeker dat de juiste polis wordt beëindigd. Je kan jouw polisnummer terugvinden op de laatst ontvangen polis of groene kaart. Eventueel kan je ook contact opnemen met de desbetreffende verzekeraar.

Opzeggen.nl biedt een opzeggarantie. Ontstaat er discussie met de organisatie over je opzegging? Geeft dit dan rechtstreeks door aan Opzeggen.nl. Zij gaan voor je op zoek naar de oorzaak en juiste oplossing.

Blijkt dat je nog niet kunt overstappen? Neem dan direct contact met ons op. Wij gaan dan natuurlijk direct voor je op zoek naar een oplossing.

Deze webpagina kan worden bezocht zonder dat je persoonsgegevens aan ons geeft. Wanneer je gebruik maakt van de briefgenerator, vul je persoonlijke gegevens in om de persoonlijke opzegbrief te genereren. Wanneer je daarna de opzegbrief download, dan worden de gegevens dezelfde nacht door onze partner Opzeggen.nl verwijderd. Wanneer je gebruik maakt van de verzendservice van Opzeggen.nl, dan worden de gebruikte gegevens in de brief 8 dagen bewaard. Daarna worden deze door Opzeggen.nl verwijderd. De (tijdelijk) bewaarde gegevens worden alleen gebruikt voor het opstellen van de persoonlijke opzegbrief.

Opzeggen.nl houdt door middel van een teller het aantal bezoekers bij. De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt.

Verzamelde (persoons-)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Ook kan door de klant op ieder moment schriftelijk verzocht worden om gegevens uit onze bestanden te verwijderen.