Contact
Mijn UnitedConsumers

Opzeghulp

Met onze opzeghulp kunt u snel en gemakkelijk uw huidige verzekering opzeggen. Mogelijk hanteert uw huidige verzekeraar hiervoor een opzegtermijn. U vindt dit dan terug in de polisvoorwaarden. In de meeste gevallen heeft u een opzegtermijn van een maand.

Het opzeggen van uw autoverzekering doet u eenvoudig en gratis met onderstaande opzeghulp. UnitedConsumers maakt gebruik van de service van Opzeggen.nl.

De opzeghulp stuurt namens u een opzegging naar uw huidige verzekeraar. Dit gaat heel gemakkelijk door middel van het invullen van enkele gegevens.

Eerst vult eerst de naam in van de verzekeraar waar u nu verzekerd bent. Hierna geeft u aan per wanneer u de verzekering wilt beëindigen. Het is belangrijk dat u deze datum afstemt op de ingangsdatum van uw nieuwe verzekering.

Met het invullen van de verdere gegevens maakt u de opzegbrief compleet. Nadat u akkoord bent gegaan met de voorwaarden, kunt u de opzegbrief verzenden. Dit is voor u kosteloos. U ontvangt een kopie van de opzegbrief per mail.

Opzeggen.nl geeft de opzegging binnen 48 uur door aan de verzekeraar. U hoort vervolgens zelf van de desbetreffende verzekeraar of de opzegging is verwerkt en per wanneer de verzekering stopt.

U kunt dan gebruik maken van de algemene opzegbrief. Hier heeft u de mogelijkheid om zelf de gegevens van uw huidige verzekeraar of tussenpersoon in te vullen.

Let op! De brief kunt u vervolgens zelf per e-mail of per post doorsturen naar de juiste partij.

Als u de verkeerde ingangsdatum heeft gekozen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u om de ingangsdatum aan te passen. Let op! Het is niet mogelijk om de ingangsdatum aan te passen naar een datum in het verleden.

Heeft u de verkeerde einddatum ingevuld? Neem dan contact op met Opzeggen.nl via support@opzeggen.nl. Als blijkt dat Opzeggen.nl uw aanvraag al heeft verwerkt, neem dan zelf contact op met de verzekeraar waar u wilt opzeggen.

U kunt vragen of klachten over de opzeghulp direct melden bij Opzeggen.nl. Stuur hiervoor een mail naar support@opzeggen.nl.

Ja, u kunt de opzegbrief handmatig aanpassen. Gebruik hiervoor de algemene opzegbrief en download deze als Word bestand. Daarna kunt u de brief naar wens aanpassen.

Let op! U kunt de brief vervolgens zelf per e-mail of per post naar uw huidige verzekeraar toesturen.

Het polisnummer is belangrijk bij de opzegging. Zo weten we zeker dat de juiste polis wordt beëindigd. U kunt uw polisnummer terugvinden op de laatst ontvangen polis of groene kaart. Eventueel kunt u ook contact opnemen met de desbetreffende verzekeraar.

Opzeggen.nl biedt een opzeggarantie. Ontstaat er discussie met de organisatie over uw opzegging? Geeft dit dan rechtstreeks door aan Opzeggen.nl. Zij gaan voor u op zoek naar de oorzaak en juiste oplossing.

Blijkt dat u nog niet kunt overstappen? Neem dan direct contact met ons op. Wij gaan dan natuurlijk direct voor u op zoek naar een oplossing.

Deze webpagina kan worden bezocht zonder dat u persoonsgegevens aan ons geeft. Wanneer u gebruik maakt van de briefgenerator, vult u persoonlijke gegevens in om de persoonlijke opzegbrief te genereren. Wanneer u daarna de opzegbrief download, dan worden de gegevens dezelfde nacht door onze partner Opzeggen.nl verwijderd. Wanneer u gebruik maakt van de verzendservice van Opzeggen.nl, dan worden de gebruikte gegevens in de brief 8 dagen bewaard. Daarna worden deze door Opzeggen.nl verwijderd. De (tijdelijk) bewaarde gegevens worden alleen gebruikt voor het opstellen van de persoonlijke opzegbrief.

Opzeggen.nl houdt door middel van een teller het aantal bezoekers bij. De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt.

Verzamelde (persoons-)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Ook kan door de klant op ieder moment schriftelijk verzocht worden om gegevens uit onze bestanden te verwijderen.