Contact
Mijn UnitedConsumers

Jouw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan je mening, want samen gaan we voor beter! Help jij ook mee?

9,2

Betrouwbaarheid van onze reviews

Wij vinden de betrouwbaarheid van onze reviews erg belangrijk. Daarom:

  • Heeft onze partner Klantenvertellen.nl in hun reviewsysteem barrières ingebouwd die ervoor zorgen dat de reviews afkomstig zijn van échte klanten.
  • Verwerken wij alle reviews van producten: positief én negatief.
  • Betalen wij niet voor beoordelingen. Al onze reviews zijn eerlijke reviews.

4

Afspraak niet nagekomen

Ondanks uitleg is de beloofde korting niet toegekend!

23-05-2024

Alex, Bergschenhoek

10

Rustgevend

Naast United Autoverzekering heb ik ook de Gas en Licht en mijn mobiel verzekeringen bij United Consumers afgesloten en dat bevalt uitstekend. Alles onder 1 naam: United Consumers.
Daarbij 'spaar' je ieder jaar voor elke verzekering en dat resulteert na enkele jaren tot een heel leuk spaarpotje waar je niets voor hoeft te doen...
Dus werkt het aan 2 kanten: duidelijke rekeningoverzichten, prima prijs/kwaliteitverhouding en een leuk spaarpotje.
Dit zijn de redenen dat ik me prima voel bij United Consumers.

21-05-2024

Joke Louise Kuipers, Diemen

Beveelt ons aan

Beste Joke Louise,

Wat een fijne review!
Hier krijgen wij een warm hart van, bedankt voor je mooie woorden :-)

Met vriendelijke groet,

Inge
UnitedConsumers
5

Nog niet zo goed

Wij hebben een schadegevallen gehad.maar kregen niks vergoed.die rechtsbijstand verkeer valt me wel tegen.
Deed naar mijn mening niks.

16-05-2024

Gj Langenkamp, Deventer

Beste Gj Langenkamp,

Naar aanleiding van je review hebben we zojuist telefonisch contact met je opgenomen om een en ander te bespreken. Fijn dat een en ander nu duidelijker voor je is. We zijn blij dat je aangeeft tevreden te zijn met UnitedConsumers en dat je het telefoongesprek wist te waarderen :-)

Met vriendelijke groet,

Gino
UnitedConsumers
2

Waardeloze afwikkeling administratie

Ongelooflijk slechte reactie op mails

Ik vertrek bij dit bedrijf

16-05-2024

Wim, Zwijndrecht

Beste Wim,

Bedankt voor je feedback. We zien in je klantdossier dat er wat onduidelijkheid was ontstaan rondom je verhuizing. Het is vervelend om te horen dat je extra informatie, zoals het meternummer, moest doorgeven tijdens dit proces. Dit soort stappen zijn soms noodzakelijk, ook al zijn ze niet altijd even makkelijk.

We merkten ook dat je contact met ons opnam via twee verschillende e-mailadressen, terwijl er maar één aan je account gekoppeld is. Dit kan voor wat verwarring zorgen aan onze kant.

Deze processen zijn nodig om alles goed te regelen en kunnen helaas niet vermeden worden. Het spijt ons dat je dit als vervelend hebt ervaren. Als er iets is dat we kunnen doen om het in de toekomst makkelijker voor je te maken, laat het ons dan weten.

Met vriendelijke groet,

Sander
UnitedConsumers
10

Duidelijk en overzichtelijk

Duidelijk en overzichtelijk en voor een goede prijs.

16-05-2024

Vincent Gielen, Marum

Beveelt ons aan

10

Ik wordt door jullie alles optijd door gegeven en bedankt

een prima verzekeraar

15-05-2024

Sonny, Vianen

Beveelt ons aan

10

Goede service, persoonlijk, accuraat

Vriendelijk alsof je een nieuwe klant bent, advies geeft vertrouwen, doen wat ze beloven, onafhankelijki dus altijd de beste prijs.

14-05-2024

Willem Steur, Tiel

Beveelt ons aan

Beste W. Steur,

Dit mooie compliment geven we zeker aan de medewerker door! Bedankt voor de mooie review en warme woorden, heel fijn om te zien dat je tevreden bent :)

Met vriendelijke groet,

Johan
UnitedConsumers
10

Top ze letten goed op verzekering

Top bedrijf ze letten goed op Had 10 schade vrije jaren opgegeven maar het waren de 12 gewoon de premie verlaagd Geweldig

13-05-2024

Hennie, Spaarndam

Beveelt ons aan

10

Heel fijn dat je vriendelijk te woord word gestaan als je belt

Ik ben al jaren klant bij jullie en Zeer tevreden

10-05-2024

Truus, Rosmalen

Beveelt ons aan

7

Eerlijk en duidelijk

U.c. doet echt hun best om goede en voordelige verzekeringen af te sluiten

08-05-2024

M, Rotterdam

Beveelt ons aan

9

Geweldig

Alles geregeld in mijn voordeel.
De beste prijs ieder jaar weer.

08-05-2024

Ger Nuchelmans, Munstergeleen

Beveelt ons aan

9

Goed werk

Ik heb een stokoude maar uitstekende en stabiele Toyota Yaris Verso. De verzekering was ingewikkeld doordat ik de auto tijdelijk had verkocht, en hem toen weer heb terug gekocht. Ik dahct niet dat er nog wat te halen viel, maar dat was toch het geval. Zonder United Consumers was dit nooit gelukt.

08-05-2024

Fokkelien, Deventer

Beveelt ons aan

10

Alles word netjes geregeld,,,bij united consumers

Elk jaar ontvang ik een premie check dat gaat prima.
Ik ben elk jaar goed en goedkoop verzekert bij UC.
Bedankt,,,,,,,

08-05-2024

Harry, Hoensbroek

Beveelt ons aan

9

Duidelijk makkelijk

United Consumers is altijd makkelijk bereikbaar en duidelijk

08-05-2024

Jan Meester, Voorburg

Beveelt ons aan

10

Prima autoverzekering

Al een paar jaar ben ik verzekerd bij UnitedConsumers zonder problemen en zorgen.

08-05-2024

Abdullah Cuci, Den Haag

Beveelt ons aan