Vergelijk hier uw autoverzekering

NL

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

9.1
10

Snel en doeltreffend geholpen

Gelijk alle info erbij en direct verwerkt. Alle papieren digitaal direct beschikbaar. Ik vindt het fantastisch. 5 sterren absoluut verdiend

26-07-2021

Wim Barten, Oss

Beveelt ons aan

Beste Wim Barten,

Hartelijk dank voor de positiviteit, de mooie woorden en het geweldige cijfer dat u heeft gegeven!

Met vriendelijke groet, Sharon
10

United Consumers is een heel open en betrouwbare organisatie.

In de afgelopen jaren heb ik United Consumers als een zeer betrouwbare organisatie ervaren. Open en betrouwbaar, omdat je als klant niet alleen gestimuleerd wordt om te sparen, het aanbieden van de scherpe tarieven is onderdeel van hun motto.

22-07-2021

Denny Zinhagel, Rotterdam

Beveelt ons aan

9

Het gaat goed zoals het gaat.

zie boven

22-07-2021

C Snijders, DEN HELDER

Beveelt ons aan

Beste C. Snijders,

Hartelijk dank voor uw positieve bericht en het mooie cijfer dat u heeft gegeven!

Met vriendelijke groet, Sharon
10

Niets op aan te merken

Ik denk dat mijn grote rijervaring meehelpt om nu al jaren en jaren schadevrij te rijden. En ook gebarsten ruiten door opspringende steenslag zijn mij de laatste 10 jaren bespaard gebleken.
Ik hoop dat komende jaren de gunstige ervaring met United Consumers onveranderd zal blijven. Ook na een eventuele schadeclaim.
Ook de service bij overgang op een andere auto was prettig verlopen.

22-07-2021

Rob, Lichtenvoorde

Beveelt ons aan

Beste Rob,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie en het prachtige cijfer dat u heeft gegeven. Uiteraard kunt u bij ons terecht, ook in de toekomst!

Met vriendelijke groet, Sharon
10

Ik ben tevreden

Deskundige medewerkers.

22-07-2021

Jeannette , Roggel

Beveelt ons aan

10

al jaren dik tevreden

altijd verzekerd van de goedkoopste verzekering.

21-07-2021

FHM van Marrelo, Beverwijk

Beveelt ons aan

9

geweldig

kan er veel extras mee doen heel fijn, en heb ook fijne dingen er mee gedaan ik raad het iedereen aan, heb ik ookgedaan, maar ze willen niet ik snap het niet

21-07-2021

Ed, Eindhoven

Beveelt ons aan

10

Klant vriendelijk en snel

Al jarenlang goede ervaringen!

20-07-2021

Jan, Doornspijk

Beveelt ons aan

9

Fijne uitleg goed geholpen

Het is geweldig hoe ik word geholpen

Een en al lof.... toppie

17-07-2021

William, Maarheeze

Beveelt ons aan

10

Zo heerlijk om sommige regel dingen over te laten aan mensen die er verstand van hebben!

Mijn autoverzekering heb ik o.a. over gelaten aan unitedconsumers

17-07-2021

Cornelis Mekelenkamp, Werkendam

Beveelt ons aan

10

Uitstekende service...en klantvriendelijkheid

Altijd netjes en correct geholpen

16-07-2021

Lilian , 's-Gravenhage

Beveelt ons aan

10

Heel goed service en snel reactie en heel vriendelijke medewerkers

Altijd ben ik snel geholpen.
Met heel vriendelijke medewerkers.
Snel reactie en snel alles geregeld.
Ik ben super blij dat ik verzekerd bij United consumers.

16-07-2021

Radwan, Utrecht

Beveelt ons aan

7

geen poespas

netjes

16-07-2021

nico punt, VENLO

Beveelt ons aan

10

Ik ben zeer tevreden met de zorgvuldige werkwijze van United Consumers

United Consumers bekijkt elk jaar zorgvuldig of ik voordeliger mijn auto kan verzekeren.

16-07-2021

Bob, Rotterdam

Beveelt ons aan

9

Geweldig goed.

Ik heb een schadegeval gehad, mijn auto was total loss, de tegenpartij had ook een flinke schade.
We dachten van elkaar dat we elkaar voorrang gaven. De voorrangsregels zijn op die kruising gewijzigt en als je dan druk bent 's ochtens dan zitten de oude systemen nog in je hoofd.
Maar ik heb me nergens druk om hoeven maken wat betreft materiele zaken.
Heb natuurlijk wel de andere dag, de tegenparij , persoon, gebeld of hij er goed vanaf was gekomen. Hij had helemaal niets. GOD heeft ons allebei bijzonder gespaard. Een motorrijder op je motorkap dat is niet niets.

16-07-2021

Adrie , Garderen

Beveelt ons aan

Terug naar boven