Contact
Mijn UnitedConsumers

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

9.2

Betrouwbaarheid van onze reviews

Wij vinden de betrouwbaarheid van onze reviews erg belangrijk. Daarom:

  • Heeft onze partner Klantenvertellen.nl in hun reviewsysteem barrières ingebouwd die ervoor zorgen dat de reviews afkomstig zijn van échte klanten.
  • Verwerken wij alle reviews van producten: positief én negatief.
  • Betalen wij niet voor beoordelingen. Al onze reviews zijn eerlijke reviews.

10

Goedkoop en snel geregeld

Al jaren verzekerd bij UC. Alles snel en goedkoop geregeld. En spaar leuk centje bij elkaar

24-11-2022

Joop , Capelle aan den IJssel

Beveelt ons aan

Leuk om te lezen! Bedankt voor de genomen moeite om deze positieve beoordeling te plaatsen!
8

Hij voldoet aan wat hij moet doen

Goed!

19-11-2022

Ger, Hapert

Beveelt ons aan

8

Goed

Binnen 1 week reactie + verwerkt. Super.

Nu in de gaten houden, maar vertrouw erop dat het goed zit.

18-11-2022

Marijke Vredeveld, Ermelo

8

Goed

Duidelijke informatie

17-11-2022

wim, Duivendrecht

Beveelt ons aan

9

Altijd hulpvaardig, of het nou om de autoverzekering gaat om de ziektekostenverzekering

Geweldige service, altijd bereikbaar

16-11-2022

Geesje Korstanje, Almere

Beveelt ons aan

10

Alles is duidelijk en wordt correct afgehandeld.

Ik zou het zeker weer doen, ben zeer tevreden.

16-11-2022

Peter , Venlo

Beveelt ons aan

10

Goed

Denken met je mee

09-11-2022

Peter, Blaauwwiekel

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor de 10!
9

Sven Hesselink is een uitstekende medewerker bij jullie

Bood zelfs aan om even contact op te nemen met Voogd en belde na 5 minuten weer terug naar mijn huis.
Ik geef hem geen 10 want dan kan ie zich niet meer verbeteren en gaat hij misschien met z'n benen op de bank zitten.
(beetje humor is nooit weg)

04-11-2022

Evert v. d. Veer, Amstelveen

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor dit mooie en grappige compliment! We geven het zeker aan hem door :-)
10

TOP ERVARING

Zeer alerte medewerkers en goede service. Daar wordt je in deze tijden toch nog blij van.

28-10-2022

Vincent, Gendringen

Beveelt ons aan

8

Keurig en goed geregeld

Altijd correct met de juiste informatie.

26-10-2022

toon, Goirle

Beveelt ons aan

10

tevreden

goed advies bij afhandeling schade.

25-10-2022

PIETER.L. De Groot, Groningen

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor de 10 en de aanbeveling! Leuk om te lezen!
10

Proactief met de klant meedenken

Je zult maar , juist in deze tijden, bericht ontvangen, dat er voor jou als klant een voordeel is te realiseren.

Waarna je als klant aangeeft, dat je hierover teruggebeld zou willen worden op een voor jou te kiezen geschikt tijdstip.
dat je aangegeven hebt. Inderdaad bijna op de seconde af gaat de telefoon . Er volgt een zeer open en van de zijde van United Consumers, professioneel gesprek.
Een belangrijk detail, het voorgestelde, te behalen voordeel, wordt ook nog eens positief , voor mij als klant overschreden.

Kortom , chapeau voor United Consumers . Ik kijk uit naar de volgende verlengingsdatum .

20-10-2022

Jp , Schijndel

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor de genomen moeite om deze positieve beoordeling achter te laten! Heel leuk om te lezen!
10

Geweldig

Geen klachten

19-10-2022

Wilma Sandifort, GOOR

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor de 10!
10

Super fijn dat united Consumers korting voor mij gevonden hebben

Ik vraag nergens om en ineens krijg ik dit kadootje .. zo leuk dat dit voor mij uitgezocht wordt.

Ik wordt er blij van. Korting op mijn autoverzekering, onbegrijpelijk dat zoiets nog bestaat in deze tijd waarin ' alles' alleen maar duurder wordt en meer kost.

19-10-2022

Wilma Arendshorst, NIEUWEGEIN

Beveelt ons aan

Goed om te lezen dat we u daarmee aangenaam verrast hebben! Hartelijk dank voor de genomen moeite om een beoordeling achter te laten.
10

Alles prima geregeld.

Alles kan niet beter.

19-10-2022

Matthé., Zandvoort

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor de 10!
Terug naar boven