Contact
Mijn UnitedConsumers

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

9.2

Betrouwbaarheid van onze reviews

Wij vinden de betrouwbaarheid van onze reviews erg belangrijk. Daarom:

  • Heeft onze partner Klantenvertellen.nl in hun reviewsysteem barrières ingebouwd die ervoor zorgen dat de reviews afkomstig zijn van échte klanten.
  • Verwerken wij alle reviews van producten: positief én negatief.
  • Betalen wij niet voor beoordelingen. Al onze reviews zijn eerlijke reviews.

1

Ik wil voor deze auto veel meer korting, omdat het de 2e auto is die al jaren schadevrij is.De regel

Lingen zijn toch aangepast!

24-05-2022

J, Mesnil Saint-Étienne Pere

Beste J.H.T.H. Borgonjen,

Nogmaals dank voor het delen van uw ervaring. Het is weliswaar een negatieve ervaring, maar negatieve ervaringen zien wij als een kans om onze service te verbeteren.

Door ons telefoongesprek van zojuist hoop ik dat uw vragen zijn beantwoord. Wij kunnen u momenteel geen betere premie aanbieden, maar zullen uw verzekeringsgegevens volgend jaar opnieuw bekijken. Mochten wij u dan een betere premie kunnen aanbieden, dan hoort u dat direct van ons.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u mij altijd even bellen. Ik help u graag verder.

Met vriendelijke groet,

Jorg van Rijn
9

Verjaardag dag

Ga een heerlijke taart kopen voor mij 70e verjaardag

Dank

18-05-2022

Thea, Amsterdam

Beveelt ons aan

Beste Thea,

Van harte gefeliciteerd met uw 70e verjaardag vandaag. Wij hopen dat u een fijne dag heeft vandaag. Daarnaast willen we u hartelijk danken voor de beoordeling die u voor ons heeft achtergelaten.

Met vriendelijke groet, Sabine
10

Een woord;geweldig!

Door de jaarlijkse premie check dit jaar 120 euro goedkoper uit!

18-05-2022

Jo, Cox

Beveelt ons aan

Beste Jo Cox,

Wat fijn dat u heeft kunnen besparen op uw autoverzekering. We willen u hartelijk danken voor het prachtige cijfer dat u ons heeft gegeven en voor de moeite die u hiervoor genomen heeft.

Met vriendelijke groet, Sabine
8

ik ben heel tevreden over mijn autoverzekering bij united Consumers.

ik heb geen schade gehad, dus geen directe ervaringen.

17-05-2022

Marly van ditzhuyzen, Zutphen

Beveelt ons aan

Beste Marly van ditzhuyzen,

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling die u voor ons heeft achtergelaten. Het doet ons goed om terug te lezen dat u tevreden over ons bent. We hopen dat er in de toekomst ook geen schades voorvallen. Mocht dit wel gebeuren dan zullen wij ook in dit geval ons uiterste best doen om u te helpen.

Met vriendelijke groet, Sabine
9

United Consumers perfect!

Ik heb bij United Consumers meerdere verzekeringen afgesloten en bij elke verzekering spaar je automatisch geld dat je zowel kan opnemen, maar je kunt er ook leuke cadeaus voor kopen. Hoe méér verzekeringen je bij United Consumers afsluit, hoe méér je ongemerkt spaart.
Prijs en service zijn prima!!!

17-05-2022

Joke Louise, Diemen

Beveelt ons aan

Beste Joke Louise,

Wat heeft u een mooie beoordeling voor ons achtergelaten, hartelijk dank hiervoor. Goed om te vernemen dat u zo tevreden over ons bent, dit is voor ons erg belangrijk. Nogmaals bedankt!

Met vriendelijke groet, Sabine
10

Heel erg tevreden

Ze komen hun beloften na, overzichtelijke website, korting in vrij opneembaar geld, als je advies nodig hebt, krijg je iemand met verstand van zaken binnen korte tijd aan de telefoon. In het begin zijn de extra aanbiedingen wat opdringerig maar dit is eenvoudig uit te zetten.

17-05-2022

Francis , Amsterdam

Beveelt ons aan

Beste Francis,

Hartelijk dank voor het prachtige cijfer wat u voor ons heeft achtergelaten. We doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hierom doet het ons goed om uw beoordeling terug te lezen. Het is voor ons erg belangrijk dat u tevreden bent en blijft.

Met vriendelijke groet, Sabine
10

Alles heel goed geregeld!

Alleen prima ervaringen en heel correcte behandeling.

17-05-2022

Gunter, Nieuwe Niedorp

Beveelt ons aan

Beste Gunter,

Goed om te zien dat u ons beoordeelt met een 10! Hartelijk dank hiervoor en voor de moeite die u genomen heeft voor het plaatsen van een beoordeling. Het doet ons goed om dit terug te lezen. Nogmaals bedankt!

Met vriendelijke groet, Sabine
9

Tevreden

Zeer voordelige en optimale verzekering

17-05-2022

Ben, Winterswijk

Beveelt ons aan

Beste Ben,

We willen u hartelijk danken voor het mooie cijfer wat u voor ons heeft achtergelaten. We vinden het fijn om terug te lezen dat u tevreden over ons bent. We zullen uiteraard ook altijd ons best blijven doen om dit zo te houden.

Met vriendelijke groet, Sabine
10

Duidelijk zonder poespas

United Consumers is er echt voor zijn klanten, eerlijk en betrouwbaar.

17-05-2022

Gerard, Zwijndrecht

Beveelt ons aan

Beste Gerard,

Hartelijk dank voor de prachtige beoordeling die u voor ons heeft achter gelaten. Daarnaast willen we ook bedanken voor de moeite die u hiervoor genomen heeft. Het is inderdaad erg belangrijk voor ons dat we er optimaal zijn voor onze klanten en iedereen zo goed mogelijk helpen. Nogmaals bedankt!

Met vriendelijke groet, Sabine
7

prima!

Ik ben wel tevreden met mijn auto verzekering united consumers.

17-05-2022

Babul, Oss

Beveelt ons aan

Beste Babul,

We willen u hartelijk danken voor de beoordeling die u voor ons heeft achtergelaten. Het doet ons goed om te vernemen dat u tevreden bent over uw autoverzekering via ons. Super!

Met vriendelijke groet, Sabine
10

niets mis mee!

Goede club!
Houden zo!

17-05-2022

Ed, Hoofddorp

Beveelt ons aan

Beste Ed,

Wat heeft u een prachtig cijfer voor ons achtergelaten. We willen u hier hartelijk voor danken. Uiteraard zullen wij ons best blijven doen om u tevreden te houden over UnitedConsumers.

Met vriendelijke groet, Sabine
10

Totaal geen omkijken naar, prima geregeld.

Zeer tevreden.

17-05-2022

Ton, Schoonhoven

Beveelt ons aan

Beste Ton,

Het doet ons goed om uw mooie beoordeling terug te lezen. We willen u hartelijk danken voor het achterlaten van de beoordeling en voor de moeite die u hiervoor genomen heeft. Super!

Met vriendelijke groet, Sabine
10

Heel tevreden bij unitedconsumers

Ben goed behandeld bij een schade

16-05-2022

Eva Siera- Boeff, Leiden

Beveelt ons aan

Beste Eva Siera – Boeff,

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling. Het is voor ons erg belangrijk dat u tevreden over ons bent. Een schade is behoorlijk vervelend, goed om terug te lezen dat u goed bent geholpen. Nogmaals onze dank!

Met vriendelijke groet, Sabine
10

Al jaren flinke korting op mijn verzekering

Ik ben blij met de lage premie en de korting die ik dan op mijn rekening krijg.
Ik ben een zeer tevreden klant.

16-05-2022

Wilma, Venlo

Beveelt ons aan

Beste Wilma,

Wat heeft u een prachtig cijfer voor ons achtergelaten, hartelijk dank hiervoor. Het doet ons goed om uw beoordeling terug te lezen. Het is voor ons erg belangrijk dat u tevreden over ons bent. Super!

Met vriendelijke groet, Sabine
9

is zeer goed.

mijn ervaring is heel goed bij jullie, zeker ook hoe er nog bij gespaart wordt.

16-05-2022

gerard Poot, Delfgauw

Beveelt ons aan

Beste Gerard Poot,

Hartelijk dank voor het achterlaten van deze mooie beoordeling. We vinden het prettig om te vernemen dat u tevreden over ons bent. Super!

Met vriendelijke groet, Sabine
Terug naar boven