Vergelijk hier uw autoverzekering

NL

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

9.1
9

top!

hoi, in de loop der jaren dat we lid zijn van UC hebben we al veel kortingen uitbetaald gekregen via het gasverbruik, stroomverbruik en de autoverzekering, en ook kijken ze altijd of er een goedkopere verzekering mogelijk is voor de auto met dezelfde voorwaarde ,en altijd correct en heel overzichtelijk via mail, echt de moeite om info te vragen bij UC zelf, is gratis en niets verplicht, en ik ben geen reclamemaker voor UC !

18-03-2021

Frans, Dinteloord

Beveelt ons aan

Beste Frans,

Wat een positieve en mooie woorden! Bedankt hiervoor, dat waarderen we echt. Tevens dank voor het prachtige cijfer dat u heeft gegeven.

Met vriendelijke groet, Sharon
8

Super je kan lekker sparen.

Je kan sparen.

17-03-2021

Guluzar, Monster

Beveelt ons aan

10

Beknopt maar duidelijk

Met schademeldingen heb ik geen ervaring omdat ik geen schade heb gehad. Verder, lage premie, duidelijke voorwaarden en geen paarse krokodillen tegengekomen.

17-03-2021

Annemarie , Spaubeek

Beveelt ons aan

10

United Consumers Autoverzekering, voor mij perfecte keuze

Ik ben zeer tevreden over mijn keuze voor UC. Ieder jaar, in mijn geval 2-jaar, wordt de verzekering tegen het licht gehouden of deze nog bij mij past. De contacten zijn zeer vriendelijk en professioneel. Daarnaast bespaar ik op de verzekeringskosten, dat is een prettige bijkomstigheid!.

17-03-2021

Astrid, Haarlemmermeer

Beveelt ons aan

9

Zeer goed contact met een medewerker

Bij het omzetten van mijn auto verzekering ben ik telefonisch zeer goed geholpen

17-03-2021

Peter , Haarlem

Beveelt ons aan

9

Prima dienstverlening.

Tot nu toe altijd zonder problemen geweest. Ook schade zonder enig probleem verwerkt en betaald.

17-03-2021

Cees Steenbakker, Bergen op Zoom

Beveelt ons aan

10

Ik ben heel goed tevreden

Ik ben altijd goed te woord gestaan en behandelt

17-03-2021

Marinus, St willebrord

Beveelt ons aan

Beste Marinus,

Wij willen u vriendelijk bedanken voor uw positieve beoordeling en het prachtige cijfer dat u heeft gegeven. Erg fijn om te lezen dat u op een prettige manier te woord wordt gestaan, dat is de bedoeling natuurlijk! Ook in de toekomst kunt u bij ons terecht, wij helpen u graag verder.

Met vriendelijke groet, Sharon
10

Perfecte dienstverlening

Ze houden het zelf bij, je hoeft hun negens op te attenderen en zijn er problemen lossen hun ze voor je op. Ik moest in het verleden zelf overal achteraan op internet. Ik heb ook nog een verzekeringsadviseur die nog verzekeringen voor mij regelt die UC niet levert. Was ik maar zo tevreden over hem als dat ik over UC ben. Ik zou zeggen UC blijf zo doorgaan en ik blijf nog lang klant. Toppers

17-03-2021

Coen Spronck, St Joost

Beveelt ons aan

Beste Coen Spronck,

Wat een positieve en mooie woorden, dit waarderen we echt! Vriendelijk bedankt voor het achterlaten van uw uitgebreide beoordeling en het geweldig mooie cijfer dat u heeft gegeven.

Met vriendelijke groet, Sharon
10

Gewoon goed

Laatst contact gehad en geweldig geholpen

17-03-2021

Rob, Sommelsdijk

Beveelt ons aan

Beste Rob,

Goed om te lezen dat u tijdens persoonlijk contact met UnitedConsumers goed bent geholpen! Uiteraard kunt u ook in de toekomst bij ons terecht, wij helpen u graag verder. Hartelijk dank voor uw beoordeling en het geweldige cijfer dat u heeft gegeven.

Met vriendelijke groet, Sharon
10

Prima geregeld

Alles goed geregeld het het is op tijd binnen

16-03-2021

Juliana, Den Haag

Beveelt ons aan

9

Prettig

Als ik ergens voor bel de. Auto of electro. Dan wordt ik goed. Behandeld heel fijn ga zo door

16-03-2021

Lw van gemert, Eindhoven

Beveelt ons aan

10

Prima

Prima; neemt wat zorgen weg.

16-03-2021

Christiane Marie Diane, Tegelen

Beveelt ons aan

10

Persoonlijk contact vind ik heel belangrijk

Persoonlijke en duidelijke uitleg

12-03-2021

Petronella Spronk-Fox, DEURNE

Beveelt ons aan

Beste Petronella Spronk-Fox,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het schitterende cijfer dat u heeft gegeven!

Met vriendelijke groet, Sharon
10

binnen enkele minuten geregeld

Mijn aangekochte auto in enkele minuten over laten schrijven van de oude naar de nieuwe auto in korte tijd en de polis bijna net zo snel op de mail als dat ik aan de telefoon was, dus, goed geregeld!

10-03-2021

Doortje, Schijndel

Beveelt ons aan

Beste Doortje,

Goed om te lezen dat u tevreden bent over het contact dat u heeft gehad met UnitedConsumers! Hartelijk dank voor uw beoordeling en het geweldige cijfer dat u heeft gegeven.

Met vriendelijke groet, Sharon
10

Zeer klantvriendelijk

Meedenkend en bij controle ( aantal schadevrije jaren blijkt hoger te zijn dan door mij opgegeven)ten gunste van mij de verzekeringspremie verlaagd uit zichzelf!

10-03-2021

M.Hol, Barendrecht

Beveelt ons aan

Beste M. Hol,

Wat een positief bericht! Erg leuk om terug te lezen dat u zo tevreden bent. Wij willen u vriendelijk bedanken voor het achterlaten van uw beoordeling en het prachtige cijfer dat u heeft gegeven.

Met vriendelijke groet, Sharon
10

gewoon goed

Gewoon goed

04-03-2021

gerrit, Hattem

Beveelt ons aan

Beste Gerrit,

Wij willen u vriendelijk bedanken voor het achterlaten van uw beoordeling en het schitterende cijfer dat u heeft gegeven!

Met vriendelijke groet, Sharon
Terug naar boven