Contact
Mijn UnitedConsumers

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

9.2

Betrouwbaarheid van onze reviews

Wij vinden de betrouwbaarheid van onze reviews erg belangrijk. Daarom:

  • Heeft onze partner Klantenvertellen.nl in hun reviewsysteem barrières ingebouwd die ervoor zorgen dat de reviews afkomstig zijn van échte klanten.
  • Verwerken wij alle reviews van producten: positief én negatief.
  • Betalen wij niet voor beoordelingen. Al onze reviews zijn eerlijke reviews.

10

Alles prima geregeld.

Alles kan niet beter.

19-10-2022

Matthé., Zandvoort

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor de 10!
8

Mijn ervaring voor autoverzekering is goed.

Mijn ervaring voor autoverzekering is goed. Had eerder wat slechte ervaring gehad en dat was rechtgetrokken. Ik zou bij anderen zeker aanbevelen.

19-10-2022

Errol, Rotterdam

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor de aanbeveling!
10

Allemaal goed geregeld

Ben blij dat ik mij daar heb aangemeld

19-10-2022

AD Turnhout, Maarsen

Beveelt ons aan

Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Bedankt voor het plaatsen van de beoordeling!
9

Makkelijk terugkoppeling wat je gespaard hebt en waar voordelig te tanken

Ik betaal en ontvang ook. Dat krijg je niet bij andere verzekeringen. Heb ook aan een paar mensen doorgeven.

19-10-2022

Amiena , Den Haag

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor het plaatsen van deze positieve beoordeling en de aanbeveling!
8

Al meerdere jaten prima service van United Consumers.

Na de zorgverzekering nu ook al twee jaar de autoverzekering en energie bij UC ondergebracht. Tot nu toe zeer content met de diensten van UC.

19-10-2022

Hans, Wageningen

Beveelt ons aan

Fijn om te lezen! En natuurlijk bedankt voor het plaatsen van deze positieve beoordeling!
9

Ik ben zeer tevreden met buiten consumers

Snel contact en altijd begrijpelijk.

19-10-2022

Emma, Hardinxveld-Giessendam

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor het plaatsen van deze positieve beoordeling!
7

Een tevreden auto bezitter

Ik ben zeer tevreden wat united doet met mijn auto verzekering een korting op de polis is nooit weg

19-10-2022

Jan, Slmete

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor de positieve woorden!
10

Staat altijd klaar voor de klant.

Ik ben vanaf het begin af bij UnitedConsumers met Gas/Stroom, zorgverzekering en autoverzekering. Als er iets is dan geven ze altijd een goed antwoord en bij speciale vragen graven ze diep voor een tevreden antwoord . Ik ben nooit op zoek gegaan nasr een ander nutsbedrijf of verzekering omdat ik weet ik zit hier Het beste

19-10-2022

W. G. M. Verkleij, Zaandam

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor de positieve woorden, leuk om te lezen!
10

Prima contact met de prijs wat voor mij het voordeligste is.

Goede servers

19-10-2022

Jcfheinen@casema.nl, Zoetermeer

Beveelt ons aan

Bedankt voor de 10 en de aanbeveling!
10

Perfect denken mee

Denken mee, zoeken het voordeligste voor jou.
Blijven elke weer meedenken. Dan de stapelkortingen zijn mooi meegenomen.

19-10-2022

Marco Weijers, Deventer

Beveelt ons aan

Leuk om te lezen! En natuurlijk bedankt voor de 10 en de aanbeveling!
10

Top

Geen gedoe.
Lekker veilig gevoel

19-10-2022

sabrina schaeffer, emmeloord

Beveelt ons aan

Goed om te lezen dat u er een fijn en veilig gevoel bij heeft. En natuurlijk bedankt voor de 10 en de aanbeveling!
8

Correcte afhandeling schades en zeer behulpzaam.

Door omstandigheden twee keer schade binnen twee jaar en ook twee keer alle hulp en correcte afhandeling. Dit alles tegen een alleszins redelijk premie.

18-10-2022

Jan , SNEEK

Beveelt ons aan

Fijn dat u onze service als positief hebt ervaren. Hartelijk dank voor de genomen moeite om een beoordeling te plaatsen!
9

helemaal okay.

ik ben steeds verrast over teruggave.

18-10-2022

Loes, Ermelo

Bedankt voor de 9!
9

geweldig

erg attent

zij eisten dat ik 16 jaar schadevrij was en ik dacht 10 jaar.
goed opgelet

18-10-2022

Ton Peters, Veldhoven

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling!
8

Goed kan niet beter

??????

06-10-2022

Andre, Veldhoven

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling!
10

Uitstekend

Mijn vraag gesteld en de volgende dag alles geregeerd top

05-10-2022

Petra Kuiper, Emmen

Beveelt ons aan

Heel fijn om te lezen! En bedankt voor de 10 natuurlijk!
Terug naar boven