Vergelijk hier uw autoverzekering

NL

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

9.1
10

Betrouwbaar , VOORDELIG en goede producten

Al jaren trouwe klant bij united consumers, waardoor ik al vele euro, s bespaard heb, en toch goede service en goede producten en ruime keuze heb . Autoverzek, energie contract en telefoonabonnement altijd een goede en voordelige keuze kunnen maken.
Ga zo door!

09-04-2021

Maria , Sittard

Beveelt ons aan

10

Geweldig

Goede communicatie aardige telefonisten super gewoon

09-04-2021

Ali Inan, Lelystad

Beveelt ons aan

10

Prima!

Ik heb twee keer schade gehad zonder eigen schuld: de eerste keer reed iemand mijn stilstaande auto in en onlangs deed de tweede keer zich voor: een vos recht voor mijn wielen. Geen ontkomen aan. Vos dood en mijn auto verloor koelvloeistof etc. In beide gevallen heeft United Consumers voor uitstekende schade afhandelingen gezorgd!

09-04-2021

Michel van Dinteren, Oosterwolde

Beveelt ons aan

Beste Michel van Dinteren,

Erg fijn om te lezen dat de schadeafhandeling naar wens is verlopen. Hartelijk dank voor uw beoordeling en het geweldige cijfer dat u heeft gegeven!

Met vriendelijke groet, Sharon
10

prima service

prima service

08-04-2021

Tarek, Standdaarbuiten

Beveelt ons aan

10

Ongelooflijk goede communicatie

Een behoorlijke schade aan mijn auto. Na melding kreeg ik snel te horen wat ik moest doen. Na expertise werd mijn auto keurig gemaakt.
Met de tegenpartij werd voor mij alles geregeld. Snelle betaling zodat garage en ik zeer tevreden zijn. Fijn, dat het ook zo kan werken!

03-04-2021

Carine, Etten-leur

Beveelt ons aan

8

Goede service wijzen zelfs op de schadevrije jaren meer is

Goede service snelle afhandelingen. En vanuit hun erop gewezen dat ik meer schadevrije jaren heb dan ik opgegeven had. Waardoor nu me premie lager wordt!

27-03-2021

Wendy, Uittenbogaard

Beveelt ons aan

Beste Wendy,

Wat een positief bericht, dat vinden we leuk en waarderen we zeer! Hartelijk dank voor uw beoordeling en het mooie cijfer dat u heeft gegeven.

Met vriendelijke groet, Sharon
10

prima

prettig en betrouwbaar

27-03-2021

G. E. R. Bos, Veendam

Beveelt ons aan

Beste G.E.R. Bos,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het geweldige cijfer dat u heeft gegeven!

Met vriendelijke groet, Sharon
10

Formidabel !!

Al jaren zijn wij bij United consumers, en hebben al jaren plezier ervan. Al de kortingen bijelkaar hebben ons heel wat opgeleverd !!!!

26-03-2021

rob, Almere

Beveelt ons aan

Beste Rob,

Erg leuk om te lezen dat u zo enthousiast bent! Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het schitterende cijfer dat u heeft gegeven.

Met vriendelijke groet, Sharon
10

Geweldige mens vriendelijke mensen

Werken heel fijn en denken met je mee en merk ook dat ze het opzoeken als je bv schadevergoeding niet goed heb ingevuld krijg je bericht dat ze ook aan geven dat het geen 10 is maar 12 vrije jaren en als er iets niet duidelijk is krijg je goede uitleg toppie

19-03-2021

Annemarie en klaas , Sint philipsland

Beveelt ons aan

Beste Annemarie en Klaas,

Wat een positief bericht, dat vinden we leuk en waarderen we zeer! Hartelijk dank voor uw beoordeling en het schitterende cijfer dat u heeft gegeven.

Met vriendelijke groet, Sharon
8

Alles is altijd keurig geregeld.

Prima service , alles keurig op tijd en netjes geregeld.

19-03-2021

T.J. OOSTERHOFF, WORMERVEER

Beveelt ons aan

Beste T.J. Oosterhoff,

Goed om te lezen dat u tevreden bent! Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het prachtige cijfer dat u heeft gegeven.

Met vriendelijke groet, Sharon
8

Goed

Ok

19-03-2021

Loes, Velp

Beveelt ons aan

Beste Loes,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het mooie cijfer dat u heeft gegeven!

Met vriendelijke groet, Sharon
7

Goed geregeld

Een paar jaar geleden een botsing is erg goed afgehandeld

18-03-2021

A.C.M van Riel, Zwijndrecht

Beveelt ons aan

10

Prima verzekering

Ik heb hem dit jaar niet nodig gehad maar ze houden mij prima op de hoogte

18-03-2021

Brenda, Vianen

Beveelt ons aan

9

Het gaat goed zoals het gaat!

Hoef niet na te denken over de verlenging van mijn autoverzekering; UC doet dat voor me. De afhandeling verloopt daarna probleemloos.

18-03-2021

C Snijders, Den Helder

Beveelt ons aan

Beste C. Snijders,

Middels de gratis jaarlijkse premievergelijking houden wij u op de hoogte van de meest voordeligere premie, mogelijk via UnitedConsumers. Goed om terug te lezen dat u hier tevreden en enthousiast over bent! Hartelijk dank voor uw beoordeling en het mooie cijfer!

Met vriendelijke groet, Sharon
9

top!

hoi, in de loop der jaren dat we lid zijn van UC hebben we al veel kortingen uitbetaald gekregen via het gasverbruik, stroomverbruik en de autoverzekering, en ook kijken ze altijd of er een goedkopere verzekering mogelijk is voor de auto met dezelfde voorwaarde ,en altijd correct en heel overzichtelijk via mail, echt de moeite om info te vragen bij UC zelf, is gratis en niets verplicht, en ik ben geen reclamemaker voor UC !

18-03-2021

Frans, Dinteloord

Beveelt ons aan

Beste Frans,

Wat een positieve en mooie woorden! Bedankt hiervoor, dat waarderen we echt. Tevens dank voor het prachtige cijfer dat u heeft gegeven.

Met vriendelijke groet, Sharon
Terug naar boven