Vergelijk hier uw autoverzekering

NL

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

9.1
10

gewoon goed

Gewoon goed

04-03-2021

gerrit, Hattem

Beveelt ons aan

Beste Gerrit,

Wij willen u vriendelijk bedanken voor het achterlaten van uw beoordeling en het schitterende cijfer dat u heeft gegeven!

Met vriendelijke groet, Sharon
9

Alles samen meer korting

Voordeel prijs alles tezamen in pakket

04-03-2021

Wout, Hilversum

Beveelt ons aan

Beste Wout,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het mooie cijfer dat u heeft gegeven!

Met vriendelijke groet, Sharon
10

Zeer tevreden

Nette behandeling na schade,altijd een correct antwoord,

02-03-2021

Carla Van der Veer, ROTTERDAM

Beveelt ons aan

Beste Carla Van der Veer,

Een schade aan uw auto is al vervelend genoeg. Een transparante en duidelijke schadeafhandeling is dan erg belangrijk. Fijn dat u hier tevreden over bent! Hartelijk dank voor uw beoordeling en het geweldige cijfer dat u heeft gegeven.

Met vriendelijke groet, Sharon
1

slecht

dit smerige bedrijf bedriegt de boel

24-02-2021

jonny, OVERDINKEL

Beste Jonny,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.

We vinden het vervelend terug te lezen dat u niet tevreden bent. Als er een probleem is ontstaan, zoeken wij graag samen met u naar een passende oplossing. Om die reden gaan wij u per e-mail benaderen. U kunt het bericht vandaag nog tegemoet zien!

Met vriendelijke groet, Sharon
5

Matig

Ruitschade niet bij dealer is groot nadeel.bij dealer gaat vaak sneller

23-02-2021

Ineke, Havelte

Beste Ineke,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.

Wij vinden het vervelend dat u ontevreden bent over de voorwaarden van uw autoverzekering. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de voorwaarden van uw autoverzekering te bespreken. Wellicht kunnen wij u een autoverzekering aanbieden die beter op uw wensen aansluit.

Met vriendelijke groet, Jorg
10

Betrouwbaar en gelukkig nooit gebruik van hoeven te maken.

Voorheen zelf zitten zwoegen in de materie en kom op hetzelfde uit. Dat geldt ook voor de andere takken van UC. No nonsense in app, klantenservice en besparing niet te vergeten!!

21-02-2021

Joop Hazelaar , Amersfoort

Beveelt ons aan

10

Snel geholpen met kennis van zaken

Of het nu gaat om globale informatie, of meer specifiek inhoudelijk, ik word altijd vriendelijk en correct te woord gestaan en direct met de juiste persoon in contact gebracht.
Bovendien niet minutenlang in de wacht per telefoon.

19-02-2021

Anke, Nijmegen

Beveelt ons aan

10

Ben zeer tevreden!!

Prima firma.
Alles snel en correct.
Vriendelijk telefonische contacten.
snelle reactie bij telefoon en mail.

18-02-2021

Jo Gijsberts, NIJMEGEN

Beveelt ons aan

7

Goed

Zeer tevreden

17-02-2021

Andries , Vlaardingrn

Beveelt ons aan

10

10

Perfect

17-02-2021

A Harrass, Vleuten

Beveelt ons aan

10

Prima verzekering tegen een lage premie

Vorig jaar schade gereden. In een donkere, regenachtige situatie reed ik weg van een parkeerplaats. Plotseling kwam een zwart, voor mij onzichtbaar paaltje een paar stappen naar voren, waardoor er flinke schade aan mijn auto werd toegebracht. Alles werd keurig gemaakt, keurig geregeld met een huurauto en: de premie ging niet omhoog, maar ze zochten zelfs een verzekering met een nòg lagere premie.

Prima, dus.

17-02-2021

Peter, Hoogkarspel

Beveelt ons aan

10

Goed

Je hoeft ze maar te bellen
Dan regelen ze alles voor je

17-02-2021

patrick van Maaren, Doornenburg

Beveelt ons aan

10

Ik laat dit werkje graag over aan goede en deskundige mensen

Zie boven

17-02-2021

H.J.M. verbakel, Eindhoven

8

Voordelige aanbiedingen

Door de vergelijking van UC kom je tot de voordeligste aanbiedingen

17-02-2021

Ton, Hoofddorp

Beveelt ons aan

8

wordt goed geholpen met problemen.

ben te vreden

17-02-2021

wiedia Raghoenath, Amsterdam

Beveelt ons aan

10

Uiterst positief

Het feit dat United Consumers met de klant meekijkt waar er op premies bespaard kan worden (in mijn geval: autoverzekering) is meer dan ik van een verzekeraar verwacht. Bij andere verzekeringsmaatschappijen heb ik dat niet zo ervaren.

17-02-2021

Karsten Jurjen, Tripscompagnie

Beveelt ons aan

Terug naar boven