Contact
Mijn UnitedConsumers

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

9.2

Betrouwbaarheid van onze reviews

Wij vinden de betrouwbaarheid van onze reviews erg belangrijk. Daarom:

  • Heeft onze partner Klantenvertellen.nl in hun reviewsysteem barrières ingebouwd die ervoor zorgen dat de reviews afkomstig zijn van échte klanten.
  • Verwerken wij alle reviews van producten: positief én negatief.
  • Betalen wij niet voor beoordelingen. Al onze reviews zijn eerlijke reviews.

10

Uitstekend

Mijn vraag gesteld en de volgende dag alles geregeerd top

05-10-2022

Petra Kuiper, Emmen

Beveelt ons aan

Heel fijn om te lezen! En bedankt voor de 10 natuurlijk!
10

Fantastisch

De VW Polo vN mijn vrouw, die bij United Consumers verzekerd was, is verkocht. De wijze waarop UC een en ander heeft afgewerkt verdient alle hulde. Het verdient dus mijn complimenen.
Cees H van Wijngaarden

28-09-2022

Cees H van Wijngaarden, Spijkenisse

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling! Erg leuk om te lezen!
10

zeer goed !!

Tot op heden vind ik de schadeafhandeling geweldig geregeld, ook de te betalen premie word zeer goed in de gaten gehouden .zeer goed
dank u!!!

26-09-2022

Piet de Boer, Badhoevedorp

Beveelt ons aan

10

Geweldig

Goede ervaring
Kan leuk sparen en vriendelijke mensen

19-09-2022

Erna Aliradja , Zoetermeer

Beveelt ons aan

5

super goed

Snel geregeld, telefonisch altijd bereikbaar! Alleen de premies zijn redelijk hoog

19-09-2022

Kaan , Capelle

Beveelt ons aan

10

heel blij met united!!

Blij dat ik weer een autoverzekering kan afsluiten!! En weer kon rijden!!

18-09-2022

mireille vermeer, Utrecht

Beveelt ons aan

9

alles gaat top

heb geen problemen gehad met betalingen of van dien aard.

18-09-2022

Bas, Oudewater

Beveelt ons aan

10

Tevreden

Hoef mij geen zorgen te maken. United zoekt voor mij de beste en goedkoopste verzekering.

17-09-2022

Gera Van den Bosch, VEENDAM

Beveelt ons aan

8

Vertrouwd.

Het gaat om vertrouwen.Als je dat niet hebt is United Consumers niets voor jou. Ik krijg jaarlijks mail waarin men stelt het product op de markt vergeleken te hebben en het de beste aanbieding is. Je moet daarop vertrouwen. Doe je dat dan werkt het prima en is de prijs-kwaliteit prima in orde en kun je het een super service noemen. Ben zelf al jaren klant.

17-09-2022

Peter, Achterveld

Beveelt ons aan

10

oke

noch geen ervaring gehad rij nog steeds schade vrij.en dat wil ik graag zo houden.

17-09-2022

petronella, Venlo

Beveelt ons aan

8

Zeer tevreden

Duidelijke verzekering .
Goed uitgezocht tevreden

16-09-2022

Ton, Barendrecht

Beveelt ons aan

10

geweldig

heb mij 1x ingeschreven en heb daarna geen inspanning meer hoeven te doen om verzekeringen te vergelijken. wel eens gekeken maar tot nu toe heeft unitedconsemers altijd gelijk KLASSE

16-09-2022

Gert, meppel

Beveelt ons aan

10

Super goed dit collectief

Altijd hulp wanneer het nodig is, goede uitleg en heel klantvriendelijk
Voor mij al jaren de beste

16-09-2022

Monique, Berkel en Rodenrijs

Beveelt ons aan

8

Altijd netjes behandeld.

Geen enkele reden tot klagen. Ga zo door.

16-09-2022

Peter, Kampen

Beveelt ons aan

9

Altijd goed geinformeerd bij United Consumers

Nog nooit problemen met U.C. gehad, door altijd ruim van te voren

informatie te sturen.

16-09-2022

wybe, Hijum

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling! Wij wensen u alvast een fijn weekend!
10

Dik tevreden

Alles is netjes en duidelijk geregeld.

16-09-2022

PETER Linders, Uden

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor deze 10! Wij wensen u alvast een fijn weekend!
Terug naar boven