Contact
Mijn UnitedConsumers

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

9.2

Betrouwbaarheid van onze reviews

Wij vinden de betrouwbaarheid van onze reviews erg belangrijk. Daarom:

  • Heeft onze partner Klantenvertellen.nl in hun reviewsysteem barrières ingebouwd die ervoor zorgen dat de reviews afkomstig zijn van échte klanten.
  • Verwerken wij alle reviews van producten: positief én negatief.
  • Betalen wij niet voor beoordelingen. Al onze reviews zijn eerlijke reviews.

10

Dik tevreden

Alles is netjes en duidelijk geregeld.

16-09-2022

PETER Linders, Uden

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor deze 10! Wij wensen u alvast een fijn weekend!
10

Gewèldig!

Elk jaar de goedkoopste verzekering. Hoef ik zelf niets voor te doen. De besparing wordt in mijn spaarpotje gezet. Kun je laten uitkeren of naar een soort ‘shop’ voor leuke items.

16-09-2022

Wilma, Oostvoorne

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling! Wij wensen u alvast een fijn weekend!
10

Prima

Gewoon goede verzekering

16-09-2022

Ger, Zuidland

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling! Wij wensen u alvast een fijn weekend!
10

Uitmuntend

Fijne verzekering gelukkig nog niet nodig gehad, wordt regelmatig op de hoogte gehouden

16-09-2022

ellen , eindhoven

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor deze 10! Wij wensen u alvast een fijn weekend!
9

Goede service bij schade en duidelijke informatie

Een, niet door mij veroorzaakte, autoschade werd keurig en snel afgehandeld.

16-09-2022

Henri, Heerlen

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling! Fijn om te lezen dat de schade uiteindelijk naar tevredenheid afgehandeld is.

Wij wensen u alvast een fijn weekend!
10

goed geregeld

netjes dat jullie als united uitpluizen of de maandlasten lager kunnen onder dezelfde voorwaarden

top

15-09-2022

Rob van Boldrik, Westervoort

Beveelt ons aan

10

Uitstekende verzekering die snel was afgesloten

United consumers heb ik ook voor andere zaken zoals: tanken, energie en ziektekostenverzekering… en dat is TOP.

15-09-2022

Olivi, Bussum

Beveelt ons aan

9

Ik ben blij met United Consumers maak iets makkelijk en kan je veel besparen.

Altijd beter via United Consumers word beste korting , tarief uitgezocht heel voordelig allemaal.

15-09-2022

ROOS, ROTTERDAM

Beveelt ons aan

10

ben goed geinformeerd en geholpen door uw medewerkers.

heb uitstekende ervaring, hoefde niet lang te wachten

13-09-2022

chm, etten-leur

Beveelt ons aan

10

vriendelijke communitatie

kundig en correct behandeld

03-09-2022

Peter, Dordrecht

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor deze 10 en de aanbeveling!
10

Professionele/vriendelijke en daadkrachtige afhandeling van zaken

UC heeft mijn schade, door bemiddeling met de verzekeraar, tot mijn tevredenheid kunnen oplossen

03-09-2022

Anita van Gameren, Leiderdorp

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor dit mooie compliment en de genomen moeite om een beoordeling achter te laten!
10

Denken met je mee.

Ik wilde mijn autoverzekering van wa casco omzetten naar wa zonder casco. Als advies kreeg over te gaan naar andere maatschappij, scheelde 37 euro per maand voor wederom wa casco

31-08-2022

Ton, Oudenbosch

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring! En natuurlijk voor de 10!
10

Nooit geen problemen.

Ik maak al heel lang gebruik van United Consumers en heb alleen maar goede ervaringen.

Het maakt eigenlijk niet uit om welke verzekering het gaat. De voorlichting is goed en wijzigingen worden altijd snel doorgevoerd.

31-08-2022

Trix, Zeeland

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring! En natuurlijk voor de 10!
10

telefonisch snel contact

VAkkundig en prettig geholpen door uw medewerker

30-08-2022

R.M. Poll, Heemskerk

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor de genomen moeite een review te plaatsen! En natuurlijk bedankt voor de 10!
9

Duidelijk en snel antwoord op mijn vragen

Tot nu zeer tevreden

26-08-2022

Gerhard, Leusden

Beveelt ons aan

Heel fijn om te horen! En bedankt voor de genomen moeite om een review te plaatsen!
10

Geen gezeur en een correcte afhandeling

Ervaring met schade heb ik gelukkig nog niet gehad maar de papieren afwerking is helemaal goed

24-08-2022

Hans Vermeulen, Veghel

Beveelt ons aan

Terug naar boven