Vergelijk hier uw autoverzekering

NL

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

9.1
10

Uiterst positief

Het feit dat United Consumers met de klant meekijkt waar er op premies bespaard kan worden (in mijn geval: autoverzekering) is meer dan ik van een verzekeraar verwacht. Bij andere verzekeringsmaatschappijen heb ik dat niet zo ervaren.

17-02-2021

Karsten Jurjen, Tripscompagnie

Beveelt ons aan

8

Super

Mijn ervaring is super.
Ik kan altijd op jullie bouwen.

17-02-2021

R, Almere

Beveelt ons aan

10

Prima verzekering

De overstap ging vlekkeloos.
Prima service van U.C. Duidelijke uitleg over de autoverzekering op de website wat mij overtuigde om over te stappen. Ook de premie is goed en je spaart ook nog per maand in het bespaartegoed helemaal fantastisch.

17-02-2021

Ferdinand, Harderwijk

Beveelt ons aan

9

een prima service.

Ik had laatst een kleine schade. Ik ben door UC prettig en effectief geholpen bij de afhandeling daarvan. Ook de informatie over de verleende korting is duidelijk.

17-02-2021

Mees, Bilthoven

Beveelt ons aan

10

Goedkoop en snel geregeld

Je word goed geïnformeerd,welke verzekering nog goedkoper is voor je.

17-02-2021

Gerard Tetteroo, Delft -Holland

Beveelt ons aan

10

Uitstekende service door zeer vriendelijke MENSEN.

Zie bovenstaande.

16-02-2021

Jakob , Damwald

Beveelt ons aan

10

top!!!!

zeer positief!!

16-02-2021

roy, Nijmegen

Beveelt ons aan

8

Zeer tevreden geen omkijken naar en de korting is mooi meegenomen!

Zeer tevreden!

16-02-2021

T. Snaak, Aduard

Beveelt ons aan

10

Uitstekende verzorging

Ik heb ondanks dat ik geen schade of iets dergelijks heb ondervonden toch een uitstekende relatie met de verzekering opgebouwd, daar ben ik blij en gelukkig van geworden
Je hoort veel andere verhalen.

16-02-2021

Teun, Bodegraven

Beveelt ons aan

10

Uitstekende communicatie en voorwaarden maakt ze sterk

Adequaat, netjes en eigentijds

16-02-2021

Cor, Volendam

Beveelt ons aan

10

prima

tot nu toe geen enkele klacht en ben al jaren aangesloten

16-02-2021

H de Goede, Assen

Beveelt ons aan

2

Zelfs de autoverzekering van voogd en voogd wordt ingehouden terwijl,ik al ben overgestapt naar ohra

Het doorgeven dat het gelukt via een andere autoverzekering maar het inhouden gebeurt nog steeds ook de data 02-11-2020 en 17-11-2020 kan ik niet helemaal volgen van voogd en voogd a.d. 63,24 en 61,52 kan ik niet helemaal volgen en die van januari 2021 a.d.62,48euro ik weet niet meer

10-02-2021

Ronald Eric de Jong, Amsterdam

Beste Ronald Eric de Jong,

Wij willen u hartelijk danken voor het plaatsen van uw beoordeling! Vanwege de privacywet en het feit dat we persoonlijke gegevens willen bespreken, gaan wij u per e-mail een uitleg geven over de bedragen die de afgelopen maanden door de verzekeraar zijn afgeschreven.

Met vriendelijke groet, Sharon
4

Nvt

Dat ze er weinig aan doen om een goedkoper autoverzekering te zoeken terwijl er bij de andere organisatie wel goedkopere hebben dus het is een slechte zaak om dan de mensen er zelf naar laten zoeken.

09-02-2021

M.Sleegers, Deurne

Beveelt ons aan

Beste M. Sleegers,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw beoordeling.

Wat vervelend dat u het gevoel heeft gekregen dat u zelf moet zoeken naar een voordeligere premie. Dat is absoluut niet onze bedoeling. Jaarlijks voeren wij een gratis premiecheck voor u uit, waarvan de uitkomst per e-mail naar u wordt doorgestuurd. Is er een voordeligere premie bij een andere maatschappij mogelijk? Dan kunt u dit kosteloos op uw polis laten toepassen. Helaas komt het wel eens voor, dat er géén maatschappij waar wij een samenwerking mee hebben naar voren komt met een goedkopere premie dan u op dat moment betaald. Dit is écht afhankelijk van de actuele premies en hebben wij geen invloed op.

Wij gaan u nog een e-mail toezenden met aanvullende informatie, en hopen op die manier het vervelende gevoel bij u weg te nemen.

Met vriendelijke groet, Sharon
10

Alleen maar positief.

Zeer goede en positieve behandeling door de medewerkers.

03-02-2021

Eddy Wijngaard, Apeldoorn

Beveelt ons aan

Beste Eddy Wijngaard,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het geweldige cijfer dat u heeft gegeven!

Met vriendelijke groet, Sharon
10

Alles word super geregeld

Ben al een tijdje bij U.C. en dat ben ik volle tevredenheid. Dus het komt ook niet in mijn hoofd om over te stappen, integendeel. Ik deel aan iedereen mee wat een super geweldige maatschappij jullie zijn. Nogmaals U.C. ga zo door mijn zegen hebben jullie
Groetjes Joachim Meenhuis

02-02-2021

Joachim Meenhuis, Sneek

Beveelt ons aan

10

Heel goed

Heerlijk alles op een hoop

02-02-2021

AD Turnhout, Maarsen

Beveelt ons aan

Terug naar boven