Contact
Mijn UnitedConsumers

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

9.2

Betrouwbaarheid van onze reviews

Wij vinden de betrouwbaarheid van onze reviews erg belangrijk. Daarom:

  • Heeft onze partner Klantenvertellen.nl in hun reviewsysteem barrières ingebouwd die ervoor zorgen dat de reviews afkomstig zijn van échte klanten.
  • Verwerken wij alle reviews van producten: positief én negatief.
  • Betalen wij niet voor beoordelingen. Al onze reviews zijn eerlijke reviews.

10

Geen gezeur en een correcte afhandeling

Ervaring met schade heb ik gelukkig nog niet gehad maar de papieren afwerking is helemaal goed

24-08-2022

Hans Vermeulen, Veghel

Beveelt ons aan

7

Goed geregeld

Ik ben tevreden klant.

24-08-2022

E.h Benomar, Krimpen a/d ijssel

Beveelt ons aan

Hartelijk dank voor de genomen moeite om een positieve review achter te laten!
10

Leuk systeem

Nu het toch om de financiële kant gaat, is dit een nuttig. Het lijkt wel of het een kado is, terwijl je er zelf voor spaard .

24-08-2022

Peter de Haan, Heemstede

Beveelt ons aan

Leuk om te horen! Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring!
3

slechte ervaring met afsluiten van autoverzekering

slechte ervaring met afsluiten van autoverzekering. bij mijn vorige verzekeraar had ik een verzekering (2021-2023) had ik 13 schadevrije jaren, met andere woorden voor ( 2022-2023) zou ik 14 schadevrije jaren moeten krijgen. Ik krijg van UnitedConsumers 7 schadevrije jaren. De persoon van UnitedConsumers weten mij te vertellen dat UC heeft onderzocht en daar kan niet getornd worden. Mijn mail naar UC al langer dan een week niet is beantwoord. Ik ben van er niet eens dat ik van 33 euro's naar 44 euro's moet. Ik Overweeg deze bij Media bekend te maken.

23-08-2022

E. J. Nolten., Rotterdam

9

Zoeken naar de goedkoopste verzekering

Heb onlangs schade gehad is direct perfect geregeld .

Ze sparen per maand een bedrag wat je later op kunt nemen wanneer jij wil , is toch leuk .

23-08-2022

Jan, Ofingawier

Beveelt ons aan

Fijn dat u zo tevreden bent, bedankt voor het mooie compliment :)
10

Overzichtelijk en prima prijs kwaliteit

En als bijkomend voordeel, je spaart ongemerkt. En, niet onbelangrijk, ik ben al lid van united consumers, met dan 10 jaar, en is voor mij een zeer betrouwbare partij!

22-08-2022

Henk, Groningen

Beveelt ons aan

10

prima

Geen poespas recht door zee en op de weg

22-08-2022

Frans, Heerlen

Beveelt ons aan

8

De beste

Super vriendelijk en klant service gericht.

22-08-2022

Will Wittens, Tilburg

Beveelt ons aan

9

Fijn dat het goed wordt geregeld voor mij!

De korting die ik ontvang is mooi meegenomen, ( alles valt al zo tegen) en deze korting is daarom leuk.
Ja heel blij dat United het goed en duidelijk uitlegde en regeld
Dikke dankjewel hiervoor...
Met groetjes van R Willems 5406 BA Uden

18-08-2022

Ria Willems, Uden

Beveelt ons aan

Bedankt voor deze mooie woorden, dit geven we zeker door aan onze medewerkers!
10

Duidelijk op een breed gebied.

Ze houden voor mij alles in de gaten.

Geruststellender kan het niet.

18-08-2022

At, Uitgeest

Beveelt ons aan

Bedankt voor deze 10!
10

Goede service

Wanneer het nodig is, is er een goede service en de verzekering is niet duur via United Consumers.

18-08-2022

An, Voorschoten

Beveelt ons aan

Wij helpen u inderdaad graag! Bedankt voor het mooie compliment!
10

Goede service

Een andere maatschappij voor mij gevonden die goedkoper is en met betere voorwaarden.

18-08-2022

Lia, Veenendaal

Beveelt ons aan

Dat is heel fijn om te horen, daar doen we het voor!
10

Uitstekende service en goed verzekerd.

Ben nu al een aantal jaren verzekerd via UnitedConsumers en heb echt het idee goedkoop uit te zijn. Daarbij een uitstekende dekking en dat geeft een goed en veilig gevoel. Bovendien wordt je als klant goed op de hoogte gehouden van eventuele veranderingen. Kortom ik kan het een ieder aanraden als je geen dief wilt zijn van je eigen portemonnee.

17-08-2022

Johannes, Wolvega

Beveelt ons aan

Wat goed om te lezen dat u zo tevreden bent! Bedankt voor de genomen moeite!
9

Heel fijn

Heel fijn

17-08-2022

Minke, Ooshem

Beveelt ons aan

Bedankt voor uw review, goed om te zien dat u zo tevreden bent.
9

erg tevreden

geen problemen altijd correct in service en klachten die ik nooit heb bij UC

17-08-2022

Peter, Enschede , Nederland

Beveelt ons aan

Bedankt voor uw review, goed om te zien dat u zo tevreden bent.
10

Super

Top dat ieder jaar alles gecheckt wordt

17-08-2022

Cor, Warnsveld

Beveelt ons aan

Dat is heel fijn om te horen, daar doen we het voor!
Terug naar boven