Vergelijk hier uw autoverzekering

NL

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

9.1
10

Heel goed

Heerlijk alles op een hoop

02-02-2021

AD Turnhout, Maarsen

Beveelt ons aan

10

super

ik ben al jaren klant bij united consumers en ben 100% tevreden

02-02-2021

gerard verlinden, reuver

Beveelt ons aan

6

Ik ben redelijk tevreden

Ik heb nu enkele jaren een autoverzekering bij Uw organisatie. Elk jaar stijgt de premie ongemerkt. ik hoor niets meer over een hogere no-claime korting. Ook lijkt het mij een goed idee om de premie afhankelijk te maken van het aantal gereden kilometers. Ik rijd normaal nog geen 9000 km per jaar en betaal evenveel als iemand die 10 x zoveel rijdt. Terwijl mijn risico op een ongeval 10 x minder is.

02-02-2021

L.A.J. A van oosterwijck, 's-Hertogenbosch

Beveelt ons aan

10

goed

goede verzekering

02-02-2021

AA A Aalders, Almelo

Beveelt ons aan

10

Prima

Super

02-02-2021

Hen, Brielle

Beveelt ons aan

10

Toppers! Super snelle en goeie service!

Ik wijzig best vaak mijn verzekeringen omdat ik meerdere auto's heb en de service is altijd perfect, correct en snel! Ik ben iets meer kwijt via United Consumers maar dat heb ik zeker over voor deze service!

30-01-2021

Robina Korsse, Grootebroek

Beveelt ons aan

9

Helemaal tevreden

Ik kon op de website niet volledig invullen wat ik wilde invullen, maar dat kwam achteraf helemaal goed.

26-01-2021

Frans Jalving , Alkmaar

Beveelt ons aan

9

Goede ervaring

Vlot geregeld. Meedenkende mensen. Betrouwbaar. En je spaart welhaast onzichtbaar een zakcentje.

22-01-2021

Arjan, Eerbeek

Beveelt ons aan

10

Ik ben zo goed geholpen

Wat een lieve meid had ik aan de lijn. Ze wilde me graag helpen en deed dat ook zodat ik het goedkoopst uitkwam.

Ik weet jammer genoeg haar naam niet meer , maar dit is echt een dikke 10

21-01-2021

Romy, Schelluinen

Beveelt ons aan

10

United Consumers luistert naar de klant, en denkt mee

Ik ben zeer tevreden over de snelheid van het omzetten van mijn autoverzekering. Het blijkt nu ook weer, dat ik de juiste keuze heb gemaakt om te kiezen voor UC!
Expertise, betrouwbaarheid en vriendelijke medewerkers!

20-01-2021

Astrid, Haarlemmermeer

Beveelt ons aan

9

Klasse.

Tot op heden is mijn ervaring TOP bij United Consumers.
Had ik maar eerder naar U overgestapt.

19-01-2021

Magnus M. Kaspers, Kampen

Beveelt ons aan

10

Gewoon goed

Ik heb mijn verzekering nog nooit nodig gehad maar het spaarsysteem is geweldig.

19-01-2021

Marijke, Arnhem

Beveelt ons aan

9

Zorgeloos :-)

Het zit hem al in de naam : Samen Sterk !

Organisatie voor zijn klanten: vriendelijk, correct en gedreven!

19-01-2021

Han, Hengelo OV

Beveelt ons aan

9

goede servive

altijd zoeken naar voordeel

18-01-2021

piet, klaaswaal

Beveelt ons aan

10

Uitstekend

Goede en snelle service en supersnelle reactie op vragen. Reminders als je vergeet door te pakken. Goede bereikbaarheid per e-mail maar ook per telefoon.

16-01-2021

Irma, Soest

Beveelt ons aan

9

prima verzekring

Schade afhandeling ging snel en goed

15-01-2021

Rob Reimerink, Zoetermeer

Beveelt ons aan

Terug naar boven