Vergelijk hier uw autoverzekering

Betalingstermijn van uw autoverzekering

Er zijn verschillende mogelijkheden om de premie van uw autoverzekering te betalen. Dit kan per maand, per kwartaal,  per halfjaar of per jaar. De premie wordt altijd rond de 1e of de 2e van de maand automatisch van uw rekening geïncasseerd. Wanneer u de premie voldoet via een jaarbetaling heeft u de mogelijkheid om met een acceptgiro te betalen.

Korting op uw autopremie

Bij een premiebetaling per jaar bespaart u ongeveer 1 à 2% ten opzichte van een maandbetaling. Bij iedere incasso betaalt u € 1,- incassokosten. Bij een jaarbetaling betaalt u de incassokosten maar één keer. Zorg ervoor dat u geen premieachterstand krijgt om verzekerd te blijven.

Goedkope autoverzekering afsluiten bij UnitedConsumers

Het leven is al duur genoeg. Daarom geven wij bovenop de goedkope autoverzekeringen 5% extra groepskorting. Dit realiseren we dankzij het consumentencollectief. Dat betekent veel voordeel, ook voor úw autoverzekering. Al honderden deelnemers gingen u voor. Sluit bij ons aan en profiteer van onze voordelen:

  • Extra groepskorting van 5%
  • Uitstekende en snelle service
  • Onafhankelijk autoverzekeringen vergelijken
  • Betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar

Bereken uw autopremie bij UnitedConsumers

Extra groepskorting van 5%

Bovenop uw goedkope autoverzekering ontvangt u nog eens 5% extra groepskorting. Deze korting verrekenen we niet direct op uw factuur maar spaart u in uw persoonlijke bespaartegoed. Wilt u het opgebouwde bedrag laten uitkeren? Dat kan op ieder gewenst moment. Gewoon in euro’s op uw bankrekening. Daar heeft u iets aan.

Uitstekende en snelle service

Wij zijn trots op onze klantenservice en we willen graag dat u ook blij met ons bent. Daarom hoeft u bij ons nooit te wachten. U krijgt altijd binnen een werkdag antwoord op uw e-mail, en aan de telefoon wordt u direct geholpen door een van onze deskundige medewerkers.

Onafhankelijk autoverzekeringen vergelijken

Vul uw kenteken in bij de Premie-Check om onafhankelijk autoverzekeringen te vergelijken. Met een ruim aanbod in autoverzekeringen vinden wij altijd een goedkope polis die aansluit op uw behoeftes. Heeft u een vraag over een polis? Neemt u dan gerust contact met ons op, wij staan voor u klaar.

Uw betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar

Heeft u een vraag, een probleem, of wilt u schade melden? Wij zijn uw aanspreekpunt voor alle problemen waar u tegenaan loopt.