Vergelijk hier uw autoverzekering

Verzekerd op vakantie

Gaat u op vakantie? Zorg dat uw autoverzekering in orde is. Hoe de dekking van de autoverzekering in het buitenland is, verschilt per autoverzekering. Raadpleeg uw groene kaart om te zien in welke landen u verzekerd bent met uw auto.

Groene kaart

Als u met de auto op vakantie gaat is het belangrijk dat u uw groene kaart bij zich heeft. Bij het afsluiten van een autoverzekering, krijgt u deze van de verzekeraar. Op de groene kaart staat het telefoonnummer van de alarmcentrale. Heeft u een ongeval gehad? Bel dan het nummer van de alarmcentrale.

De alarmcentrale zal u in geval van een ongeluk vertellen wat u moet doen. Het is belangrijk dat u het advies van de alarmcentrale opvolgt. Als de alarmcentrale bijvoorbeeld aangeeft dat uw auto gesleept moet worden, wordt dit gedekt door uw autoverzekering. Als u de auto niet laat slepen, maar het zelf anders oplost, zijn de kosten meestal voor eigen rekening.

Veilig op vakantie

Zorg er altijd voor dat u goed uitgerust op weg gaat. Doe de autovakantiecheck voordat u vertrekt. Gaat u op wintersport? Zorg dan voor winterbanden.

Autoverzekering afsluiten

Een goedkope autoverzekering afsluiten doet u bij UnitedConsumers. Vul de Premie-Check in en start met autoverzekeringen vergelijken. Wij selecteren de goedkoopste autoverzekeringen voor u, en u kiest de dekking die het beste bij u past.

Bovenop uw lage premie krijgt u ook nog eens 5% extra groepskorting dankzij het consumentencollectief. Deze korting bouwt u op in een tegoed en kunt u inzien via Mijn UnitedConsumers. Wilt u uw korting laten uitkeren? Geef dit dan aan in uw persoonlijke account. Wij storten het op uw bankrekening.
Geen gedoe, wel de korting.