Vergelijk hier uw autoverzekering

Verzekerd op vakantie

Gaat u op vakantie? Zorg dat uw autoverzekering in orde is. Hoe de dekking van de autoverzekering in het buitenland is, verschilt per autoverzekering. Raadpleeg uw groene kaart om te zien in welke landen u verzekerd bent met uw auto.

Groene kaart

Als u met de auto op vakantie gaat is het belangrijk dat u uw groene kaart bij zich heeft. Bij het afsluiten van een autoverzekering, krijgt u deze van de verzekeraar. Op de groene kaart staat het telefoonnummer van de alarmcentrale. Heeft u een ongeval gehad? Bel dan het nummer van de alarmcentrale.

De alarmcentrale zal u in geval van een ongeluk vertellen wat u moet doen. Het is belangrijk dat u het advies van de alarmcentrale opvolgt. Als de alarmcentrale bijvoorbeeld aangeeft dat uw auto gesleept moet worden, wordt dit gedekt door uw autoverzekering. Als u de auto niet laat slepen, maar het zelf anders oplost, zijn de kosten meestal voor eigen rekening.

Veilig op vakantie

Zorg er altijd voor dat u goed uitgerust op weg gaat. Doe de autovakantiecheck voordat u vertrekt. Gaat u op wintersport? Zorg dan voor winterbanden.

Autoverzekering afsluiten

Een goedkope autoverzekering afsluiten doet u bij UnitedConsumers. Vul de Premie-Check in en start met autoverzekeringen vergelijken. Wij selecteren de goedkoopste autoverzekeringen voor u, en u kiest de dekking die het beste bij u past.

Bovenop uw lage premie krijgt u ook nog eens 5% extra groepskorting dankzij het consumentencollectief. Deze korting bouwt u op in een tegoed en kunt u inzien via Mijn UnitedConsumers. Wilt u uw korting laten uitkeren? Geef dit dan aan in uw persoonlijke account. Wij storten het op uw bankrekening.
Geen gedoe, wel de korting.

Lees meer

Schade Schadevrije jaren
Dekking Verzekeringnemer
Kenteken Autovakantiecheck
Autoverzekeraar Auto alarmsystemen
Verzekerd blijven Zomerbanden en winterbanden
Auto-alarmsysteem Verkeersboetes en verkeersregels
Onderhoud aan uw auto  

 

> Alles over autoverzekeringen