Vergelijk hier uw autoverzekering

Stichting CIS

Stichting CIS staat voor Stichting Centraal Informatie Systeem. Het is een databank waarin alle gegevens van verzekeringnemers in Nederland worden opgeslagen, op het moment dat zij een claim bij de verzekeraar indienen. Als u een verzekering aanvraagt of een schade claimt bij de verzekeraar, kunt u gecontroleerd worden.

Autoverzekeraar controleert uw gegevens

Als blijkt dat u bijvoorbeeld buitengewoon veel schades heeft geclaimd kan de verzekeraar ervoor kiezen om geen vergoeding uit te keren of in het ergste geval u te royeren. Bij een nieuwe verzekering afsluiten kan de verzekeraar ervoor kiezen om de aanvraag te weigeren. Daarin maakt iedere verzekeraar individueel haar keuzes.

Hoe lang blijft mijn registratie opgeslagen?

Uw registratie blijft een bepaalde tijd opgeslagen in het CIS. De duur van deze registratie hangt af van de hoeveelheid informatie al op uw naam staat vastgelegd. Meer informatie hierover vindt u op de website van Stichting CIS.

Autoverzekering afsluiten

Bij UnitedConsumers vindt u goedkope autoverzekeringen met de beste service. Door de Premie-Check in te vullen kunt u onafhankelijk autoverzekeringen vergelijken. Wij laten u de laagste premies zien en u kiest zelf de dekking die bij u past.

Gratis Premie-Check >>

Als klant van UnitedConsumers maakt u gebruik van het consumentencollectief. Dat betekent dat u standaard 5% groepskorting op uw premie krijgt. Bovendien profiteert u van de beste service. Heeft u een vraag? U bent gelijk aan de beurt. Neem gerust contact met ons op.

Alles over autoverzekeringen >>