Contact
Mijn UnitedConsumers

Wijzigingen doorgeven

Je kunt verschillende redenen hebben om jouw autoverzekering te wijzigen. Misschien wordt jouw situatie anders, wil je jouw betaal- of contactgegevens wijzigen of zijn jouw wensen veranderd. Wij helpen je graag!


 

Mijn persoonlijke situatie verandert

Heb je een andere auto gekocht, zijn jouw gegevens gewijzigd of wil je de dekking van jouw autoverzekering wijzigen? Het zijn allemaal zaken die meespelen als je jouw autoverzekering wilt wijzigen.


 

Betaal- en contactgegevens wijzigen

Het kan gebeuren dat je nieuwe betaal- en/of contactgegevens hebt. Dan is het wel belangrijk dat je autoverzekeraar op de hoogte is van deze wijziging. Wij helpen je een handje!

Rekeningnummer en contactgegevens

Je kunt jouw rekeningnummer en/of contactgegevens eenvoudig in Mijn UnitedConsumers wijzigen. Voor het wijzigen van jouw rekeningnummer hebben wij een bewijs nodig dat je de eigenaar bent van de opgegeven rekening. Hierna ontvang je van ons een bevestiging per e-mail.

> Wijzig mijn gegevens

Adresgegevens wijzigen

Nadat je jouw verhuizing bij de gemeente door hebt gegeven, wordt jouw nieuwe adres niet automatisch doorgegeven aan je autoverzekeraar en aan ons. Je kunt jouw adreswijziging via Mijn UnitedConsumers, telefonisch of via de mail doorgeven. Wij regelen de rest voor jou!

> Adreswijziging doorgeven


 

Autoverzekering wijzigen

Jouw wensen en persoonlijke situatie kunnen door het jaar heen veranderen. Lees hier meer over het wijzigen van je  autoverzekering als er iets in jouw situatie is veranderd.

Autoverzekering opzeggen

Als je een nieuwe autoverzekering via UnitedConsumers afsluit, zeggen wij jouw huidige autoverzekering kosteloos voor jou op. Na het afsluiten van de verzekering ontvang je van ons meer informatie over onze opzeghulp. 

> Meer over opzeggen

 

Autoverzekering na overlijden

Als een dierbare komt te overlijden, moet je als erfgenaam een beslissing nemen over de autoverzekering. Wil je de auto zelf gebruiken? Dan komt deze op jouw naam. Je kunt de auto ook verkopen of op naam van een andere nabestaande zetten.

> Verzekering na overlijden

 

Betalingsregeling premie

Zit je krap bij kas en lukt het een keer niet om de premie op tijd te betalen? Dat is geen probleem. Laat je premie niet liggen, maar neem contact met ons op. Wij denken graag met je mee over jouw verzekering en spreken een betalingsregeling met je af. 

> Meer over betalingsregeling


advies Advies van onze expert

"De meeste wijzigingen aan jouw autoverzekering kun je eenvoudig zelf regelen in Mijn UnitedConsumers. Wij helpen je graag als je verder nog vragen of advies nodig hebt."

Jorg van Rijn - Expert in autoverzekeringen

jorg expert autoverzekeringen


 

Heb je een vraag, opmerking of advies nodig?

Wij helpen je graag!