Contact
Mijn UnitedConsumers

Wijzigingen doorgeven

U kunt verschillende redenen hebben om uw autoverzekering te wijzigen. Misschien wordt uw situatie anders, wilt u uw betaal- of contactgegevens wijzigen of zijn uw wensen veranderd. Wij helpen u graag!


 

Mijn persoonlijke situatie verandert

Heeft u een andere auto gekocht, zijn uw gegevens gewijzigd of wilt u de dekking van uw autoverzekering wijzigen? Het zijn allemaal zaken die meespelen als u uw autoverzekering wilt wijzigen.


 

Betaal- en contactgegevens wijzigen

Het kan gebeuren dat u nieuwe betaal- en/of contactgegevens heeft. Dan is het wel belangrijk dat uw autoverzekeraar op de hoogte is van deze wijziging. Wij helpen u een handje!

Rekeningnummer en contactgegevens

U kunt uw rekeningnummer en/of contactgegevens eenvoudig in Mijn UnitedConsumers wijzigen. Voor het wijzigen van uw rekeningnummer hebben wij een bewijs nodig dat u de eigenaar bent van de opgegeven rekening. Hierna ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail.

> Wijzig mijn gegevens

Adresgegevens wijzigen

Nadat u uw verhuizing bij de gemeente door heeft gegeven, wordt uw nieuwe adres niet automatisch doorgegeven aan uw autoverzekeraar en aan ons. U kunt uw adreswijziging via Mijn UnitedConsumers, telefonisch of via de mail doorgeven. Wij regelen de rest voor u!

> Adreswijziging doorgeven


 

Autoverzekering wijzigen

Uw wensen en uw persoonlijke situatie kunnen door het jaar heen veranderen. Het is dan wel zo fijn om uw autoverzekering aan te passen naar een dekking die aansluit op uw wensen en uw situatie. En wilt u overstappen naar een andere autoverzekeraar? Dan is het wel zo fijn om te weten hoe u uw autoverzekering opzegt.

Uw dekking wijzigen

Is uw situatie veranderd? Dan is het mogelijk om de dekking van uw autoverzekering te wijzigen. Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag. Daarnaast kunt u wijzigingen eenvoudig doorgeven in Mijn UnitedConsumers.

> Meer over dekking wijzigen

 

Online autoverzekering wijzigen

Het is mogelijk om een wijziging voor uw autoverzekering online door te geven via Mijn UnitedConsumers. Zodra u de wijziging heeft doorgegeven, verwerken wij uw wijziging binnen één werkdag. Indien nodig nemen wij persoonlijk contact met u op. 

> Wijzig mijn autoverzekering

 

Autoverzekering opzeggen

Als u een nieuwe autoverzekering via UnitedConsumers afsluit, zeggen wij uw huidige autoverzekering kosteloos voor u op. Na het afsluiten van de verzekering ontvangt u van ons meer informatie over onze opzeghulp. 

> Meer over opzeggen


Gecontroleerd door onze specialist Jorg van Rijn

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Jorg van Rijn, specialist op het gebied van autoverzekeringen. Jorg is sinds 2011 werkzaam bij UnitedConsumers.

| Laatst gecontroleerd op: 14-6-2023 |

jorg expert autoverzekeringen


 

Heeft u een vraag, opmerking of advies nodig?

Wij helpen u graag!