Contact
Mijn UnitedConsumers

Autoverzekering overzetten

Heeft u een nieuwe auto gekocht en wilt u uw autoverzekering overzetten? Dat kan! Het overzetten van uw autoverzekering is binnen mum van tijd geregeld. 

U kunt uw autoverzekering overzetten door contact met ons op te nemen of geef uw wijziging online aan ons door via Mijn UnitedConsumers.

Autoverzekering overzetten

verzekering auto overzetten


Wanneer kan ik mijn autoverzekering overzetten?

Zodra u het kenteken heeft van uw nieuwe auto, kunt u de verzekering van uw auto overzetten. Bij het overzetten van de autoverzekering wordt altijd gevraagd wat de ingangsdatum is van de nieuwe autoverzekering. Goed om te weten: u kunt uw auto niet verzekeren met een datum in het verleden. 


Nieuwe premie bij overzetten autoverzekering

Wijzigt u bij uw nieuwe auto de dekking van uw autoverzekering? Dan wijzigt uw premie ook. Zelfs als u uw huidige verzekering overzet, wijzigt uw premie in de meeste gevallen. Dit komt doordat er bij het verzekeren van de auto gekeken wordt naar het merk, schadevrije jaren en het risico op schade met deze auto. 


Autoverzekering overzetten via UnitedConsumers

Wilt u uw autoverzekering overzetten en de laagste premie voor uw nieuwe auto? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij vergelijken maandelijks de goedkoopste en beste autoverzekeringen voor u. Daarnaast krijgt u van ons altijd een mooie korting op uw premie. 

Autoverzekering vergelijken


NL

Autoverzekering overzetten

Als u uw autoverzekering wilt overzetten, zijn er een paar zaken waar u rekening mee kunt houden. Wij helpen u graag! Daarom zetten we een aantal zaken voor u op een rij.

Schadevrije jaren bij overzetten

Bij het overzetten van uw huidige autoverzekering, worden uw schadevrije jaren gewoon meegenomen. Schadevrije jaren kunnen wel enkel op één verzekering tegelijk gebruikt worden. Wilt u uw schadevrije jaren overzetten? Dat kan!

> Schadevrije jaren overzetten

 

Dekking overzetten

Het is niet altijd slim om uw huidige autoverzekering één-op-één over te zetten naar de nieuwe auto. Is uw huidige auto ouder dan 10 jaar en is uw nieuwe auto 5 jaar oud? Dan is het verstandig om te kijken of de huidige dekking past bij uw nieuwe auto.

> Meer over dekking kiezen

 

Overzetten van tweede auto

Heeft u een tweede auto gekocht, maar blijft uw eerste auto ook in bezit? Dan is het belangrijk dat u beide voertuigen verzekert. Als u twee auto's verzekert bij dezelfde verzekeraar, krijgt u dezelfde korting op uw premie. Dat is extra voordelig! 

Tweede auto verzekeren


Wij staan voor u klaar

Heeft u een vraag, opmerking of advies nodig? Of wilt u uw autoverzekering overzetten. Onze WFT-gecertificeerde medewerkers helpen u graag!

service