Contact
Mijn UnitedConsumers

Waar bent u naar op zoek?

Reis apps: onze top 7 reis apps

Apps voor onderweg: en dan bedoelen we niet dat u op uw telefoon kijkt tijdens het autorijden. Buiten het feit dat u een fikse boete krijgt, is het ook nog eens levensgevaarlijk! Nee, wij bedoelen apps voor onderweg die handsfree en ingesteld zijn vóór u gaat rijden. Op zoek naar apps voor in de auto? Bekijk onze top 7 beste reis apps!

Apps voor onderweg

 

Beste reis apps voor onderweg

In Nederland zijn we vaak onderweg. We rijden naar werk, doen vrijwilligerswerk, gaan een weekendje weg of naar de camping. Bent u ook altijd druk onderweg? Dan is het fijn dat u een aantal handige reis apps heeft voor in de auto. Om u een beetje op weg te helpen, hebben wij een selectie gemaakt van de 7 beste reis apps. Dankzij deze beste reis apps, gaat u elke dag weer goed voorbereid de weg op!


7. SchadeApp

Het is te hopen dat het niet gebeurt. Maar mocht het toch gebeuren, is het handig dat u het alvast op uw telefoon heeft staan: de SchadeApp. Met de SchadeApp kunt u eenvoudig online een schadeformulier invullen en de schademelding doen! 

Tip: neem in geval van schade wel altijd nog even contact op met uw verzekeraar. Zij willen altijd graag het een en ander met u doornemen. 

Deze app voor onderweg is beschikbaar voor iOS en Android.


6. Parkmobile: de nr. 1 parkeerapp

Parkmobile is een app waarmee u kunt betalen voor uw parkeerplaats. De app is - vergeleen met andere apps - het meest voordelig qua kosten. U betaalt namelijk per minuut, dus zo lang u geparkeerd staat. Dat is wel zo eerlijk! Daarnaast krijgt u automatisch een bericht om de parkeeractie te stoppen. Erg handig, dus! De app zelf is gratis te downloaden en de registratie is tevens kosteloos. 

Deze reisapp is beschikbaar voor iOS en Android


5. Stay Awake Pro: dé App om wakker te blijven achter het stuur

Herkent u het gevoel? Het is een lange dag geweest, het is lekker warm in de auto en tijdens het autorijden kunt u uw ogen niet meer openhouden. Daar is een app voor! De Stay Awake Pro app houdt u wakker tijdens het rijden. De app vraagt u te reageren met bepaalde woorden. Doet u dit niet? Dan gaat de app automatisch hard geluid maken en gaat de flitser achterop uw telefoon knipperen. De app kost u ongeveer een euro, maar het is het zeker waard!

Beschikbaar voor iOS en Android


4. InTraffic Reply App

Tegenwoordig kunt u uw telefoon simpelweg op vliegtuigstand zetten. Zo krijgt u tijdens het rijden geen pushmeldingen, telefoontjes of berichten. Dat is wel zo veilig, want zo raakt u niet afgeleid en blijft u gefocused op de weg!

Om het leuker te maken, kunt u met een Android telefoon de InTraffic Reply app downloaden. InTraffic Reply app is een handige reis app die namens u reageert op inkomende telefoontjes en berichten. Van tevoren kunt u gemakkelijk instellen hoe de app moet reageren. Zo weten uw collega's, familie en vrienden dat u onderweg bent!

Deze reis app is standaard geïnstalleerd op Samsung smartphones.


3. Flitsmeister App

De Flitsmeister App staat met recht hoog in deze lijst! De app waarschuwt bij flitsers en trajectcontroles. Zo voorkomt u mooi een verkeersboete. Ook krijgt u een waarschuwing bij naderende ambulances of ander spoedverkeer. In de file staan is daarnaast erg vervelend. Dankzij de Flitsmeister app kunt u files zo veel mogelijk vermijden! Is dit toch niet gelukt? Dan houdt de Flitsmeister app u op de hoogte waarom u stilstaat en hoe lang het nog duurt. 

Beschikbaar voor iOS en Android.


2. Navigatie app: Google Maps

Google Maps is misschien wel de bekendste kaarten-app van de wereld. Dit is één van die reis apps waar u echt wat aan heeft! Google Maps laat erg gedetailleerde kaarten zien. Ook handig: u kunt van tevoren specifieke kaarten downloaden, zodat u de app ook offline kunt gebruiken! Dankzij deze reis app weet u precies waar u bent! Wel zo fijn.

Beschikbaar voor iOS en Android.


1. ANWB Onderweg app

Dit is echt een topper! De ANWB Onderweg app heeft alles wat u onderweg nodig heeft. De ANWB Onderweg app geeft informatie over files, heeft een routeplanner, geeft parkeeradvies en u kunt gemakkelijk parkeergeld betalen! De ANWB Onderweg app staat daarom met recht op nummer 1!

Deze reisapp is beschikbaar voor iOS en Android.


 

Handige apps voor op reis

Wellicht gaat u binnenkort op vakantie en bent u op zoek naar de beste apps voor op reis? Zoals een douane reis app of een vakantie checklist app. Wij zetten de beste vakantie apps voor u op een rijtje!


 

Smartphone abonnement en apps voor onderweg

De kans is groot dat u uw databundel nodig heeft bij het gebruiken van apps voor onderweg. In dat geval is het goed om uw huidige abonnement eens onder de loep te nemen.

Past uw nieuwe verbruik nog wel bij het telefoonabonnement dat u heeft? Daar komt u achter wanneer u telefoonabonnementen vergelijkt. Zo weet u zeker dat u een telefoonabonnement kiest dat past bij uw verbruik. Wel zo fijn!

UnitedConsumers Mobiel


afbeelding Goedkoop abonnement + toestel
> Bekijk aanbod


afbeelding Los toestel kopen
> Bekijk aanbod


afbeelding Goedkoop abonnement sim only
> Bekijk aanbod


Ook interessant voor u
 

Energie besparen

Op vakantie? Wij hebben 11 onmisbare vakantie apps

> Lees meer

 

Energie besparen in de zomer

Zo beperkt u roamingkosten in het buitenland

> Lees meer

 

Energie besparen in de winter

Hoe onbeperkt is onbeperkt mobiel internet?

> Lees meer

 

Blog homepage