De 7 beste apps voor onderweg

Apps voor onderweg: en dan bedoelen we niet dat u op uw telefoon kijkt tijdens het autorijden. Buiten het feit dat u een fikse boete krijgt, is het ook nog eens levensgevaarlijk! Nee, wij bedoelen apps voor onderweg die handsfree en ingesteld zijn vóór u gaat rijden. Op zoek naar apps voor in de auto? Bekijk onze top 7 beste reisapps!

Apps voor onderweg

Beste reisapps voor onderweg

In Nederland zijn we vaak onderweg. We rijden naar werk, doen vrijwilligerswerk, gaan een weekendje weg of naar de camping. Bent u ook altijd druk onderweg? Dan is het fijn dat u een aantal handige reisapps heeft voor in de auto. Om u een beetje op weg te helpen, hebben wij een selectie gemaakt van de 7 beste reisapps. Dankzij deze reisapps, gaat u elke dag weer goed voorbereid de weg op!

 

7. SchadeApp

Het is te hopen dat het niet gebeurt. Maar mocht het toch gebeuren, is het handig dat u het alvast op uw telefoon heeft staan: de SchadeApp. Met de SchadeApp kunt u eenvoudig online een schadeformulier invullen en de schademelding doen! 

Tip: neem in geval van schade wel altijd nog even contact op met uw verzekeraar. Zij willen altijd graag het een en ander met u doornemen. 

Beschikbaar op iOS en Android.

SchadeApp 1

SchadeApp 2


 

6. Parkmobile: de nr. 1 parkeerapp

Parkmobile is een app waarmee u kunt betalen voor uw parkeerplaats. De app is - vergeleen met andere apps - het meest voordelig qua kosten. U betaalt namelijk per minuut, dus zo lang u geparkeerd staat. Dat is wel zo eerlijk! Daarnaast krijgt u automatisch een bericht om de parkeeractie te stoppen. Erg handig, dus! De app zelf is gratis te downloaden en de registratie is tevens kosteloos. 

Beschikbaar voor iOS en Android

ParkMobile 1

ParkMobile 2


 

5. Stay Awake Pro: dé App om wakker te blijven achter het stuur

Herkent u het gevoel? Het is een lange dag geweest, het is lekker warm in de auto en tijdens het autorijden kunt u uw ogen niet meer openhouden. Daar is een app voor! De Stay Awake Pro app houdt u wakker tijdens het rijden. De app vraagt u te reageren met bepaalde woorden. Doet u dit niet? Dan gaat de app automatisch hard geluid maken en gaat de flitser achterop uw telefoon knipperen. De app kost u ongeveer een euro, maar het is het zeker waard!

Beschikbaar voor iOS en Android

Stay Awake Pro 1

Stay Awake Pro 2


 

4. InTraffic Reply App

Tegenwoordig kunt u uw telefoon simpelweg op vliegtuigstand zetten. Zo krijgt u tijdens het rijden geen pushmeldingen, telefoontjes of berichten. Dat is wel zo veilig, want zo raakt u niet afgeleid en blijft u gefocused op de weg!

Een van de beste offline apps voor onderweg is de InTraffic Reply app. InTraffic Reply app is een handige app voor onderweg die namens u reageert op inkomende telefoontjes en berichten. Van tevoren kunt u gemakkelijk instellen hoe de app moet reageren. Zo weten uw collega's, familie en vrienden dat u onderweg bent!

Beschikbaar op Android.

InTraffic Reply 1

InTraffic Reply 2


 

3. Flitsmeister App

De Flitsmeister App staat met recht hoog in deze lijst! De app waarschuwt bij flitsers en trajectcontroles. Zo voorkomt u mooi een verkeersboete. Ook krijgt u een waarschuwing bij naderende ambulances of ander spoedverkeer. In de file staan is daarnaast erg vervelend. Dankzij de Flitsmeister app kunt u files zo veel mogelijk vermijden! Is dit toch niet gelukt? Dan houdt de Flitsmeister app u op de hoogte waarom u stilstaat en hoe lang het nog duurt. 

Beschikbaar op iOS en Android.

Flitsmeister

Flitsmeister 2


 

2. Navigatie app: Google Maps

Google Maps is misschien wel de bekendste kaarten-app van de wereld. Dit is één van die reisapps waar u echt wat aan heeft! Google Maps laat erg gedetailleerde kaarten zien. Ook handig: u kunt van tevoren specifieke kaarten downloaden, zodat u de app ook offline kunt gebruiken! Dankzij deze reisapp weet u precies waar u bent! Wel zo fijn.

Beschikbaar op iOS en Android.

Google Maps 1

Google Maps 2


 

1. ANWB Onderweg

Dit is echt een topper! De ANWB Onderweg app heeft alles wat u onderweg nodig heeft. De ANWB Onderweg app geeft informatie over files, heeft een routeplanner, geeft parkeeradvies en u kunt gemakkelijk parkeergeld betalen! Deze onderweg app staat daarom met recht op nummer 1 in onze top 7 reisapps!

Beschikbaar op iOS en Android.

ANWB 1

ANWB 2


Handige apps voor op reis

Wellicht gaat u binnenkort op vakantie en bent u op zoek naar de beste apps voor op reis? Zoals een douane reis app of een vakantie checklist app. Wij zetten de beste vakantie apps voor u op een rijtje!


Aanbevolen voor u


 

Blog homepage